Nasze prace - karteczki i pudełka danfi
Tesa60 - Sob 15 Wrz, 2012 12:17
PIękne, mam i ja ochotę zrobić już świateczne, ale ciągle się jeszcze ociągam
danfi - Sob 15 Wrz, 2012 15:05
Miło mi, że i te karteczki zyskały Waszą przychylność
Ja już robię karteczki, bo gdybym zaczęła później, to mogłabym nie zdążyć
danfi - Sob 15 Wrz, 2012 22:57
Dzisiaj kolejne świąteczne - może będą dla kogoś inspiracją. Kolorki trochę przekłamane, bo zdjęcia robione przy sztucznym świetle. W oryginale pierwsza kartka jest biało - bordowa, a druga ecru - bordowa
Te już są robione przy dziennym świetle
sarLena - Nie 16 Wrz, 2012 00:23
Fajnie wyszły a fotki no cóż często przekłamują kolory. Taki nasz los amatorów fotografii.
Szachrajka - Nie 16 Wrz, 2012 10:43
Mini szopka jest swietna!Kolejne niczym nie ustępują!Kochana dobrze,że przypomniałas o czasie-ja zawsze się nie wyrabiam .
Tesa60 - Nie 16 Wrz, 2012 11:40
piękne prace
danfi - Nie 16 Wrz, 2012 12:22
sarLena, Szachrajka, Tesa60 - dziękuję Wam dziewczyny
Dzisiaj zrobiłam dwie:
Pierwsza powstała pod wpływen karteczki, którą otrzymałam od Szachrajki:
a to moja wersja:
zaś druga jest taka:
Ktoś zadał mi pytanie, dlaczego tak szybko robię te kartki. Z doświadczenia wiem, że kiedy inni zaczna zabawę z kartkami bożonarodzeniowymi - ja będę zajęta już zupełnie innymi sprawami i na kartki nie będe miała już czasu
Kelmuska - Nie 16 Wrz, 2012 14:10
danfi, napatrzeć się nie mogę, same śliczności
onka15 - Pon 17 Wrz, 2012 08:46
Danusiu cudowne wszystkie karteczki i widze ze zasoby wykrojnikowe powiekszone
beacia-24 - Pon 17 Wrz, 2012 09:12
Danusiu kochana przepiękne te karteczki co do sztuki bym porwała.
Dla mnie wcale nie dziwne, że zaczynasz już sezon na świąteczne kartki, gdyż zazwyczaj jest tak, że albo nie ma później już ładnych papierów, albo najzwyczajniej w świecie robi się na szybko jak popadnie. Zatem kochana działaj - będę miała z kogo inspirację czerpać hahaha
Dżastii - Pon 17 Wrz, 2012 12:32
danfi, Twoje tempo i pomysłowość wciąż zaskakują
kasia123 - Pon 17 Wrz, 2012 19:02
Śliczności, bardzo mi się podobają. Ja jeszcze daleko w lesie ze świątecznymi bo ja zawsze na ostatnią chwilę.
Szachrajka - Pon 17 Wrz, 2012 22:13
Byłam rano ale z braku czasu komentarza nie zostawiłam.Teraz wracam podziwiać "moją-Twoją"-kurcze wiem napewno,że wzornik da się poprawić.Udało się Tobie i co tu mówić jest ładniejsza :cooool:Cudowna snieżynka.
Drugą skrytykuję ! To cós brązowego(chyba szyszka)umieszczone centralnie, mnie rodrażniło,sprawia wrażenie kleksa na ładnej całosci.Ja tam widzę gałązkę lub gwiazdeczkę(musiałam to powiedzieć sorry).
danfi - Wto 18 Wrz, 2012 20:49
Miło mi kobietki, że kartki spodobały się
Szachrajka - nie musisz przepraszać - właśnie ta szyszka nie do końca mi pasuje. Całość to ten wykrojnik .
Muszę pomyśleć, by ją albowytłoczyć, albo zastąpić inną, ew, wyciąć ją z innego materiału. Karteczka jest prototypem i na pewno coś jeszcze zmienię przy robieniu kolejnej z tym wzorem.
onka15 - nie wszystkie scrapki, których użyłam są moją własnością - ja też dostaję je od koleżanek
cedra - Wto 18 Wrz, 2012 21:10
Cóż tu jeszcze napisać kiedy ręce zajęte tym
sarLena - Śro 19 Wrz, 2012 19:59
A jak się mają nie podobać skoro takie ładne powstają. A jakby tą prawdę powiedziawszy niezbyt fortunną szyszkę zastąpić jakąś malutką gwiazdą betlejemską albo całkiem inną szyszką bo ta jakaś taka dziwna.
siebusania - Czw 20 Wrz, 2012 06:42
danfi, co tu dużo mówić
danfi - Czw 20 Wrz, 2012 11:31
cedra, sarLena,siebusania, - dziękuję
Lenka - obiecuję, że nad tą nieszczęsną szyszką popracuję
A dzisiaj pudełko ze świeczkami - dla księdza, który dla naszych dzieciaków co miesiąc odprawia mszę i prawdę mówiąc, ma do nich wspaniałe podejście.
siebusania - Czw 20 Wrz, 2012 11:48
danfi, tworzysz jak burza i jak perfekcyjnie
Elunia - Czw 20 Wrz, 2012 13:25
zawsze zachwycają mnie twoje pudełeczka na świeczuszki
Dżastii - Czw 20 Wrz, 2012 13:41
danfi, wspaniały pomysł. Szkoda że wcześniej na to nie wpadłam bo zrobiłabym w prezencie dla przyszłej (mam nadzieję) teściowej Szkoda ale dziś już chyba nie zdążę spróbować...
danfi,
Kelmuska - Czw 20 Wrz, 2012 14:35
danfi,
Szachrajka - Czw 20 Wrz, 2012 18:36
Danfiku sliczne pudełko.
danfi - Czw 20 Wrz, 2012 19:38
siebusania, Elunia, Dżastii, Kelmuska, Szachrajka - miło mi kobietki, że znalazłyście czas, by tutaj wejść i zostawić swój komentarz - dziękuję Wam za to
Przygotowuję pewne "zamówienie", dlatego mam niewiele czasu. Dzisiaj ograniczyłam się tylko do poprawienia kartki, która "raziła" Szachrajkę
Przypominam" karteczka wyglądała tak a teraz wygląda tak:
Kelmuska - Pią 21 Wrz, 2012 07:28
Jak dla mnie obie wersje są śliczne
|
|
|