To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Robótki teris

inez124 - Czw 17 Sty, 2013 08:12

Teris ponczo rewelacyjne cmoknięcie czy mogła bys podpowiedzieć jak sie do niego zabrać uklon
Ainer - Czw 17 Sty, 2013 08:30

poncho super cool a sukienka miodzio wesoło mi powodzenia cmoknięcie
teris - Czw 17 Sty, 2013 11:38

Ponczo robiłam podglądając Osinki

http://club.osinka.ru/topic-85693?&start=0

cedra - Czw 17 Sty, 2013 12:36

Ponczo piękne! A sukienka śliczna, choć na mój rozum skomplikowana i pracochłonna, ale jestem przekonana, że dla Twoich " złotych raczek" i zmyślnej głowy to będzie proste jak kij od miotły zebalek A w jakim kolorze i z jakich nici będziesz ją ups... puknąć się Ty przecież już ją robisz?!
teris - Czw 17 Sty, 2013 13:06

Kij od miotły hmmm wygląda tak rotfl muszę przyznać bardzo pracochłonna ,robię z wiskozy SAFIR LUX szydełko 1,3

W tak zwanym międzyczasie urodziły się kołnierzyki bye bye

kabyr - Czw 17 Sty, 2013 13:46

teris, okazuje się, że też masz chyba szydełko z turbodoładowaniem jak Basia. cmoknięcie Sukienka zanosi się na cudo. cool cool cool
cedra - Czw 17 Sty, 2013 13:57

No tak, chciałam, to mam! Dopiero pozbierałam się po wrażeniach związanych z prędkością Twojej pracy, a tu już tyyyle sukienkowych elementów i na dodatek to... " w międzyczasie" uklon gały gały rotfl
teris - Czw 17 Sty, 2013 19:12

kabyr napisał/a:
teris, okazuje się, że też masz chyba szydełko z turbodoładowaniem jak Basia.

Ja nie potrafię tak szybko jak Basia wesoło mi ja spędzam bardzo dużo czasu z szydełkiem hahahihi

Asia S. - Pią 18 Sty, 2013 10:05

Kołnierzyki śliczne, skąd wzięłaś schemat. Chciałabym taki zrobić dla mojej Gosi.
Natalia - Pią 18 Sty, 2013 10:59

brawo brawo super prace
barbara 1 - Pią 18 Sty, 2013 11:38

Cudowne kołnierzyki brawo brawo brawo A co do sukienki to rzeczywiście będzie pracocghłonna brawo brawo brawo brawo
teris - Pią 18 Sty, 2013 11:40

Asia S. napisał/a:
skąd wzięłaś schemat. Chciałabym taki zrobić dla mojej Gosi.

Wpisałam w wyszukiwarce google "koronkowe kołnierzyki na szydełku wzory" bye

BeniaJ - Pią 18 Sty, 2013 13:46

Teris ponczo rewelacyjne, gratuluję wywiadu i pasji. Moja pasja została teraz połączona z zarobkiem, wiem ile to zajmuje czasu. Najpiękniejsze jest jednak to, że można robić to co się kocha i zarabiać. Pozdrawiam Smile
misia0808 - Pią 18 Sty, 2013 21:23

Irenko poncho bardzo mi sie podoba. Sukienka zapowiada się cudna. No i kołnierzyki przepiękne. Bardzo to cudowne robić to co się kocha najbardziej i mieć za to godną zapłatę - tak być powinno. Nie mogę się już doczekać sukienki brawo
Obejrzałam Twój blog i gratuluję super pomysłu na prezentację Twoich dzieł. Moim zdaniem tak cudowne prace warte są tak cudnej oprawy brawo brawo

LidkaM - Sob 19 Sty, 2013 13:17

Świetne ponczo!

A sukienka to prawdziwe wyzwanie. Sprostasz mu na pewno, nie mam co do tego wątpliwości.

alszka - Sob 19 Sty, 2013 16:03

Ponczo po prostu genialne! A sukienka również zapowiada się co najmniej genialnie. Nic tylko patrzeć i zazdrościć... wesoło mi wesoło mi wesoło mi
Efa - Sob 19 Sty, 2013 18:36

Śliczne kołnierzyki! Sukienka też zapowiada się wspaniale. I gratuluję (bo jeszcze nie miałam okazji) udanego występu w telewizji - jestem pod wrażeniem opanowania (ja bym chyba umarła ze stresu)! uklon brawo
kasia123 - Sob 19 Sty, 2013 21:22

Same śliczności. brawo brawo brawo
siebusania - Sob 19 Sty, 2013 21:27

teris, kołnierzyki świetne,
Jessi - Sob 19 Sty, 2013 23:05

teris dopiero przejrzałam zaległości, gratuluję występu, wyszło perfekcyjnie radocha a ponczo cudo.. też by się takie marzyło hopla
Asia S. - Nie 20 Sty, 2013 10:39

teris napisał/a:
Asia S. napisał/a:
skąd wzięłaś schemat. Chciałabym taki zrobić dla mojej Gosi.

Wpisałam w wyszukiwarce google "koronkowe kołnierzyki na szydełku wzory" bye

Irenko! Kopalnia wzorów. dziękuję Smile

Ainer - Czw 24 Sty, 2013 18:37

cudowne kołnierzyki cool a na sukienkę czekam niecierpliwie hurrraaa cmoknięcie
Debra - Czw 24 Sty, 2013 21:10

o to schemat http://vorotni4ok.ru/azhu...zz2IvTLDsww.nie wiem czy w temacie ale na tej stronie super inspiracje dziewczyny,róbcie zarabiajcie bye
teris - Pią 25 Sty, 2013 07:30

Dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Namiary na kołnierzyki super cool uklon

pela_rgonia - Pią 25 Sty, 2013 11:00

Teris, czy masz wyraźniejszy schemat do tego dolnego kołnierzyka, bo schemat z tego bloga jest nie do odczytania po wydrukowaniu ( przynajmniej u mnie). Ma za małą rozdzielczość, czy cóś przykro mi