Nasze spotkania - 14 CZERWCA- dzień dziergania w miejscach publicznych
gosias - Nie 14 Cze, 2009 19:46
psotka26, super jest i nasza białostocka fotka
Jeniulka - Nie 14 Cze, 2009 19:47
Dziękuję dziewczynom z Częstochowy za mile spędzony czas i koleżance co siedziała obok mnie zdajsie że była to Basia że mi podpowiedziała różne ściegi szydełkowe
katarzyna341 - Nie 14 Cze, 2009 19:48
Gosias , fajne,ale mnie tam nie ma
gosias - Nie 14 Cze, 2009 19:50
katarzyna341, tak to bywa się jak jest się fotografem
psotka26 - Nie 14 Cze, 2009 19:52
one miały fajnie ze u nich deszcz nie padał
mala100gosia - Nie 14 Cze, 2009 20:09
fantastycznie wyszłyscie panie na tych zdjęciach u nas były tez foty i czekam teraz na maila z nimi
jola373 - Nie 14 Cze, 2009 20:17
Gratuluję i ... zazdroszczę spotkań!
Zdjęcia super!
Mam tylko prośbę - możecie wrzucac na picasie - tam jest funkcja "Dodaj plakietki", dzięki której można podpisywac osoby na zdjęciu (np. pseudonimem z forum).
Niestety, nie mogłam w takiej imprezie uczestniczyc (żałuję, oj, żałuję!) - moje przedszkolaki mialy występ z okazji "Dnia Rodziny". Może w przyszłym roku...
Ania - Nie 14 Cze, 2009 20:18
Wieczorkiem dorzucę parę fotek z częstochowskiego spotkania
Jeniulka - Nie 14 Cze, 2009 20:27
Oto moje fotki z spotkania z Częstochowy

gosias - Nie 14 Cze, 2009 20:28
Jeniulka, super
małgośka - Nie 14 Cze, 2009 20:30
No to się wydało, że nic nie robiłam tylko prułam.
No ale niestety jest to moje podstawowe zajęcie przy dzierganiu.
Bardzo dziękuję za przemiłe towarzystwo.
Cieszę się, że dałam się skusić na to spotkanie.
A oto zdjęcie, które udało mi się zrobić.
ania_b - Nie 14 Cze, 2009 20:33
W Gdańsku stawiły się: Alicja czyli woalka (ze wsparciem Wiktora i męża), Ania czyli ja, Irena i Jadwiga (niezrzeszone na żadnym forum, ale zrzeszone jak najbardziej w realu) i (ojej, zapomniałam imienia) jeszcze jedna pani z forum "Kołderki za jeden uśmiech".
Nie dziergałyśmy, tylko podziwiałyśmy (głównie frywolitki) a ja wyciągnęłam robótkę szydełkową, żeby... ją spruć (i tak to bywa).
Bardzo się cieszę, że nawiązałam jakieś kontakty, bo do tej pory dłubałam w osamotnieniu. Mam nadzieję, że uda się nam spotkać i rzeczywiście razem podłubać.
Ania - Nie 14 Cze, 2009 20:36
matko ale się uśmiałam, ale minę strzeliłam do tego zdjęcia buhahaha!!!
małgośka to ty byłaś TY??? z tym różowym łańcuszkiem????.....rany, nie poznałam Cię, w avatarku masz zupełnie inną fryzurkę.....
małgośka - Nie 14 Cze, 2009 20:39
Tak Aniu, to ja. Czyżbym się aż tak postarzała?
Ania - Nie 14 Cze, 2009 20:45
| małgośka napisał/a: | Tak Aniu, to ja. Czyżbym się aż tak postarzała?  |
no co Ty, ....buzia znajoma...ale nie mogłam skojarzyć, bo w avatarku masz krótkie włosy, a teraz śliczna nowa fryzurka! Szkoda, że wpadłam na spotkanie na tak krótko!
Celina - Nie 14 Cze, 2009 20:47
i jak się spotkania udały
małgośka - Nie 14 Cze, 2009 20:50
Aniu, ja oczywiście żartowałam.
A co do spotkania, to mam nadzieję, że nie było ono ostatnie.
Chętnie się jeszcze z Wami spotkam.
Violetta21 - Nie 14 Cze, 2009 20:55
ale miałyście fajne spotkania
tak rozpoznałam Anie i Basię chyba Joasie
beacia-24 - Nie 14 Cze, 2009 21:02
no nie, a ja mam tylko dwie foteczki i to jeszcze zamazane - ale widać, że na spotkanku się stawiłam . Było bardzo fanie i poznałam nowe osoby.
Danusiu fajnie, że dałaś się namówić. Oby więcej takich spotkań.
Ania - Nie 14 Cze, 2009 21:07
tak na szybko wrzucę 3 fotki
najpierw dziewczyny pozowały do zdjęć z uśmiechem : małgośka, beacia i JJKa
potem zabrały się ostro do roboty: małgośka coś zaczynała słodkiego różowego, łańcuszek już był hihi, beacia robiła z takiej cienizny że ledwo można było dojrzeć nitkę, a JJka w trakcie pracy nad czarnym wdziankiem ....
a tutaj Jeniulka cichutko sobie dziergała zapatrzona w szydełko, Basia pokazała prawie skończone bolerko, pewnie je skończyła ekspresowo zaraz po powrocie do domu .... i udało mi się uwiecznić katarzynę zanim się wymknęła
narazie tyle...
_ulcia - Nie 14 Cze, 2009 21:07
Cieszę się że udały się wam spotkania .
A ja nie mogłam przyjechać , bardzo żałuję że następne takie święto jest za rok
ania_b - Nie 14 Cze, 2009 21:16
A wcale niekoniecznie za rok, _ulciu. Może spotkamy się w sierpniu, jeśli tylko będą chętni. Ja na pewno.
A panie z Zaspy spotykają się co czwartek. Chętnie bym do nich dołączyła, gdyby nie wczesna godzina.
jola373 - Nie 14 Cze, 2009 21:29
Super zdjęcia!
Fajnie Was oglądac w czasie pracy (specjalnie nie dałam cudzyslowia, bo to prawdziwa praca!)
A co z Krakowem i Poznaniem? Sporo Was się tam umawiało...
mala100gosia - Nie 14 Cze, 2009 21:32
o krakowie juz pisałam a zdjęcia może beda jak dojda na maila bo sama nie brałam aparatu - wystarczy że bylam obujczona torba podrózna bo nie mialam czasu obrucic na mieszkanie w krakowie
nula - Nie 14 Cze, 2009 21:52
W Poznaniu było 10 osób
niestety tylko 3 z naszego forum : bean, żabka i ja
Ale było suuuuper !!!!
Zdjęcia robiły dziewczyny z gazetowego i mamy nadzieję, że uda się je Wam pokazać (sama jestem ciekawa jak wyszły )
Siedziałyśmy i dziergałyśmy 4 godziny !!!!
|
|
|