Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach
Mysza - Nie 25 Kwi, 2010 19:39
Nowa historia z serii Życie Myszy BBC Maranta.
W swoim naturalnym środowisku, ajkim jest klasa w jednym z liceów uczniowie czytają na lekcji angielskiego wypowiedzi trzech osób (Rebeca, Jonathan i Bob na przykład), dotyczące użytkowania przez nie komputera i Internetu. Po zakończeniu tej fascynującej czynności pada pytanie ze strony nauczyciela (ja w roli głównej):
- Jak myślicie, do kogo wy jesteście podobni?
Uczennica: Do listonosza!!!
I weź tu człowieku bądź dobry dla ludzi i nie zwariuj. Chodziło oczywiście w pytaniu o korzystanie z technologii, ale jak obserwacje natury dowodzą osobniki w wieku 16-19 lat, mają kiełbie we łbie.
Pojawiły się nowości w mojej przestrzeni różności. Kto łaskaw, patrzta adres poniżej w podpisie.
Wasza
M.
Mysza - Sob 01 Maj, 2010 20:56
Ja się więcej nie dam namówić na Dzień Strażaka! Wyciągnęli mnie na siłę, kazali się ładnie ubrać, a ja nie znosić masowych spędów ludności. Nie dość, że każdy idiota robił minę, jakby mu nagle litr piwa za darmo podali, nie wiadomo czego, to jeszcze te kucyki. Nie zrozumcie mnie źle. Ja kochać urocze zwierzątka, ale nie takie, które chcieć mnie zjeść od dołu. Dużo bardziej wolę moją porcję słodyczy.
I słodycze
A z wieściów najnowszych podawam do wiadomości, iż proceder praktykami zwany z mojej strony pozytywnie zakończony zostawszy. Już tęsknię za moimi, jakże genialnymi, robaczkami z III LO w Chełmie.
A mojej opiekunce zrobiwszy prezent pożegnalny za 2 miesiące cierpliwości wdzięczność wyrażawszy.
Oto on:
Drobny płezent dla wspaniałości osoby. Chyba zadowoliwszy.
Pozdrofki
M.
janeczka33 - Sob 01 Maj, 2010 21:13
Zdolna, mądra i o wielkim sercu. Gdzie to wszystko się w Tobie mieści??? Czytam każdy Twój post i zawsze mam wtedy ochotę na uśmiech. Tak trzymać!!!!!!
Mysza - Sob 01 Maj, 2010 21:24
Zapałałam rumieńcem, jak Mickiewiczowska dzięcielina. W małym ciele, musi być duży wkład, żeby za wszystkie braki nadrabiał. Jestem jak taki króliczek Energizer na baterie, jak niektórzy mówią. Małe może wiele. Dziękuję za komplementy Janeczko Staram się teraz do nich dorosnąć, żeby pasowały.
Buziaczki
M.
Violetta21 - Sob 01 Maj, 2010 21:50
Śliczna jest ta serwetka
Mysza jesteś osobą o wielkim sercu świetnie się czyta Twoje posty
gosias - Sob 01 Maj, 2010 22:20
Mysza, mały wielki człowiek i dobry duszek tego forum
Serwetka śliczna
lamika88 - Nie 02 Maj, 2010 11:55
Mysza świetne posty piszesz Trochę mi się kojarzą z tekstami wiewiórki z "czerwony ka0pturek prawdziwa historia" A serwetka piękna
SoWa - Nie 02 Maj, 2010 17:36
super serweta, na pewno zrobi wrażenie i zadowoli
agus2003 - Nie 02 Maj, 2010 17:48
Serwetka jest urocza a Twoje posty wspaniale się czyta
Mysza - Nie 02 Maj, 2010 18:22
Dziękuję moi mili, kłaniając się w pas, o tak, o . Cieszyć mnie Wasze uśmiechy W końcu na coś się przydajemy - ja i moje ADHD. Wy także jesteście dla mnie wyjątkowe. Naczytawszy się mądrościów i naoglądawszy wspaniałościów (zbankrutowawszy na protezach i ponownym wprawianiu gał w oczodoły), ja wiele się nauczywszy. Dzięki Wam ciągle nowe pomysły mawszy i jeszcze więcej energii. Forum u Maranty to najlepsiejsze lekarstwo na chandrę, nudę, nadwagę, niedowagę i ogólny brak chęci do życia, który mnie często brutalnie napadawszy ostatnio. Tak więc dziękuję za to, że mogę tu być w tak Najwspanialsiejszym Gronie.
W końcu także (z dużym poślizgiem, a jakże) chwalę się tym, co dostałam od zdolnościowej kobietki o wciąż wspaniale rozwijającym się talencie Marysi96 z okazji wymianki.
Przepraszam za jakość zdjęcia, ale cyfrak się uprawszy, że ładniej nie zrobi i już. Ale oryginalne exszponaty mam ja i się z nikim nie podzieliwszy. Moje, a co!
Z mojej sztrony także mogę obiecawszy, że postarawszy się wpisać na nową wymiankę. Zrobiwszy to jednakże pod koniec terminu, jak już się grafik trochę oczyściwszy. Formularz ściągnąwszy już oczywiście .
Pozdrawiając serdecznie
M.
Mysza - Nie 02 Maj, 2010 18:25
P.S. Do lamika88 Pan Wiewiór jest moim najulubieńsiejszym bohaterem! A bajki animowane dla takiej starej kobyły jak ja (pseudo wymyślone jeszcze przez mojego ś.p. ojca) najlepszą rozrywką będąwszy.
agus2003 - Nie 02 Maj, 2010 18:47
| Mysza napisał/a: | | Forum u Maranty to najlepsiejsze lekarstwo na chandrę, nudę, nadwagę, niedowagę i ogólny brak chęci do życia, który mnie często brutalnie napadawszy ostatnio. |
Święte słowa
Mysza - Nie 02 Maj, 2010 20:16
Jeszcze mi potrzeba lekarstwa na złohumorowe-gardłembolące przeziębienie. Jesztem żła, moje ADHD też. Miałam rzadko zaglądających, a bardzo kochanych gości i też nie do końca się cieszyłam, bo nie za bardzo mogę mówić. Nie dość, że w piątek na praktykach się natokowałam pięć godzin do zdarcia gardła + półtorej godziny korepetycji + wczorajszy "wiosenny" wygwizdów = katastrofa foniczna. Dni Sikawkowych powinno się wytentegować z kalendarza - Król Julian tak rzekłszy.
Buziaczki
M.
bieta - Pon 03 Maj, 2010 01:26
Mysza, pomyszkowałam w Twojej galerii,swietne prace
janeczka33 - Pon 03 Maj, 2010 10:14
Życzę zdrówka Myszo kochana!!!! Dbaj o siebie żebyś miała siły na dalsze czynienie dobra. Jesteś dobrym duszkiem tego forum jak napisała Gosias i tak ma pozostać
7Kasiulek7 - Pon 03 Maj, 2010 10:24
Przez te Twoje śmiechowe posty niedługo wszyscy będą wpadali na forum tylko po to, żeby je poczytać i będziesz śledzona przez wszystkich
Magda2702 - Pon 03 Maj, 2010 11:01
Mysza, Twoje teksty są super , pracki tez.
A co do odpowiedzi uczennicy, to była genialna w swojej prostocie. Do czego służy internet? GG i przesyłanie: filmów, skryptów, sprawozdań z laborek i ćwiczeń itp. Czyli robi za listonosza i to jakiego szybkiego! To z moich obserwacji braci studenckiej, co przewija się przez mój dom
Mysza - Pon 03 Maj, 2010 12:23
Dziękować wszystkim za dobre słowo .
bieta - dziękuję pięknie. Uważaj, zapowiadam myszkowanie w Twojej. Jestem niebezpieczna w użyciu - ostrzegłszy.
7Kasiulek7 - i tak być ma! Śledź służy do śledzenia! - jak mówi Król Julian.
Magda2702 - dziękuję pięknie. W wypowiedzi uczennicy nie chodziwszy o to, do kogo Internet podobnym bywszy , ale ona (o co jednakże chodziwszy w moim pytaniu: do której z 3 osób, których wypowiedzi czytali, są podobni w użytkowaniu komputera i Internetu). Implikując, że spłodził ją listonosz. A internet dobrym jest do pisania pracy licencjackiej, które to pisanie oczywiście w miejscu leniwie stawszy i ani ruszywszy.
Morał: trza mi kopa niezłego dać na popęd.
Pozdrawiam serdecznościowo
M.
Jarka - Pon 03 Maj, 2010 14:10
| bieta napisał/a: | | swietne prace |
Mysza - Pon 03 Maj, 2010 19:07
Z serii Życie Myszy BBC Maranta:
Tylko ja mogę zostawiwszy na dwie godziny czajnik na gazie, siedzieć na forum . Skleroza, jak mówią, nie boli, a życie utrudnia. Zachodziwszy do domu, a tam woda się wygotowawszy i wszystko zaparowawszy. Na szczęście katastrofów uniknąwszy.
Po wielu namówieniach z mojej strony wreszcie prace zdolnościowej osoby - mojej babci - ukazawszy się mogą. Oczywiście to nie wszystko, co znajduje się w jej dorobku. Tylko to, co powstało po tym, jak nauczyłam ją robić na szydełku tzw. granny square.
Poduszeczki sztuk 2:
obfocone z jednej i drugiej strony.
Narzuty na fotel sztuk 3 (1 + 2 małe)
I tapicerka krzesła sztuk 2
I co Wy na to? Niezły ze mnie nauczyciel . Babcia odmówiwszy dalszej nauki szydłowania i mówiwszy, że druty wolą. I na tych drutach łatnie dziergają.
Pozdrawiawszy Howgh!
M.
bieta - Pon 03 Maj, 2010 19:25
Mysza, świetna z ciebie nauczycielka bo prace uczennicy na najwyższym poziomie
pozdrowienia dla babci
Grażyna - Pon 03 Maj, 2010 20:12
Ja też pochwalę twoje działania - wytwory własne i pracę dydaktyczną z robótek ręcznych
......................................................
Wolałabym jednak, żebyś pisała normalne posty, bo te końcówki -wszy, -łszy, mnie przynajmniej juz meczą. Decyzja nalezy do ciebie...
SoWa - Pon 03 Maj, 2010 20:20
ale super Babcia z talentem!
gosias - Pon 03 Maj, 2010 21:18
| SoWa napisał/a: | ale super Babcia z talentem! |
lamika88 - Pon 03 Maj, 2010 22:40
Bardzo ładnie babcia nadziergała
|
|
|