To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Beaciowe dziełka - śpiochy i etykiety (9.12.14) - str. 86

beacia-24 - Wto 13 Sty, 2009 13:50
Temat postu: kwiatuszek
Popełniłam dziś takiego malutkiego kwiatuszka. Nie jest to 8-my cud świata, ale bardzo je lubię robić i już kilka znajomych nimi obdarowałam. Jest to skromna pracka, ale chciałam Wam pokazać coś innego niż szydełkowe dziergatki.

Aniela41 - Wto 13 Sty, 2009 13:53

Jest sliczny cool cool cool
zonieczka - Wto 13 Sty, 2009 13:57

kwiatek pierwsza klasa przypomina mi moje muchołówki
Gwozdek - Wto 13 Sty, 2009 13:58

beacia-24, coś pięknego cool cool cool
buziaczek - Wto 13 Sty, 2009 14:43

śliczny kwiatek
Violetta21 - Wto 13 Sty, 2009 16:11

ale to śliczniutkie brawo
wiesia_33 - Wto 13 Sty, 2009 16:48

śliczniutki kwiatuszek cool cool cool brawo brawo brawo
jola373 - Wto 13 Sty, 2009 16:56

Śliczne xxx a kwiatuszek uroczy! brawo
reni - Wto 13 Sty, 2009 18:54

kwiatek prześliczny cool brawo brawo brawo
małgośka - Wto 13 Sty, 2009 18:58

Beatuś, kwiatuszek prześliczny. radocha
Podziwiam Twoje różnorodne zdolności i inwencję twórczą. uklon
Jesteś bardzo zdolna. Czekam na kolejne dzieła w Twoim wykonaniu. bye

Beata T - Wto 13 Sty, 2009 19:06

Kwiatek jest świetny , hafciki piękne (powiedz skąd bierzesz wzorki tych niewielkich kwiatków )
a sukienka bomba , właścicielka wygląda w niej sexy ( co pod spodem było pół haleczka ) wielkie brawa zachwyciły mnie twoje prace cool cool cool

bean - Wto 13 Sty, 2009 19:49

bardzo fajna ta "skromna pracka" cool brawo
beacia-24 - Wto 13 Sty, 2009 20:24

Aniela41, zonieczka, Gwozdek, buziaczek, Violetta21, wiesia_33, jola373, reni, małgośka, Beata T, bean, aż mi brakuje słów by wyrazić swoją wdzięczność za tyle miłych słów o moim skromniutki kwiatuszku. Patrzy sobie na mnie wdzięcznie z monitora i nawet nie wie jaki jest chwalony Smile. Bardzo dziękuję za wszystkie pochwały Jesteście nieocenione - 1000-ce całusów dla Was choć to i tak za mało cmoknięcie cmoknięcie

zonieczka, nie przypuszczałam, że moje drutowańce coś mogą przypominać jakiegoś konkretnego kwiatka, cieszę się, że nie wyglądają na sztuczne Smile

Kochana Danusiu nie mam aż tak różnorodnych inwencji choć nie ukrywam staram się Was czasem czymś zaskoczyć, ale mój zakres się pomalutku kurczy niestety.

Beata T, z tego co pamiętam to wzorki na małe kwiatuszki pochodziły z któregoś "Kramu z robótkami". Dostałam na przejrzenie sporo gazetek od mamy mojego chłopaka cioci hahaha (ale plątanina hahahihi ) i tam je wynalazłam. Szybko musiałam jednak gazetkę oddawać ponieważ lubię siadywać na podłodze, a to teren mojej małej świnki i odważyła się raz, a nawet dwa skubnąć gazetkę. Oj jak strasznie wstyd mi było oddawać taką uskubaną gazetkę, miałam nauczkę by nie zostawiać świnki i celulozy razem na podłodze. Choć szczerze chciałam pokryć koszta kolejnej gazetki to właścicielka nie chciała o tym słyszeć.
Jak coś to posiadam kilka podobnych schematów i mogłabym nawet podesłać na maila w razie potrzeby Smile
Co do sukienki to koleżanka pod spodem ma tylko bieliznę, gdyż nie mogłyśmy znaleźć żadnej haleczki ani koszuleczki, dlatego postanowiła być odważna i nic nie założyć (dużego wyboru nie miała niestety - albo wystąpić tak jak wystąpiła, albo nie zakładać kiecki - na szczęście byliśmy tylko w skromnym gronie 12-osobowym hahaha).

Raz jeszcze dziękuję za uskrzydlające komentarze

beacia-24 - Śro 14 Sty, 2009 09:06
Temat postu: kolejny kwiotek :)
Wstawiam kolejnego kwiatuszka, wynalazłam gdzieś w zdjęciach. Ponieważ 3-platkowy cieszył się takim uznaniem to co powiecie w takim razie na 5-płatkowego hahahihi

ewick - Śro 14 Sty, 2009 09:09

cudne te kwiatuszki i takie niecodzienne Smile
maranta - Śro 14 Sty, 2009 09:12

beacia-24 napisał/a:
Ponieważ 3-platkowy cieszył się takim uznaniem to co powiecie w takim razie na 5-płatkowego

Powiemy, że jest piękny i bardzo pomysłowy Smile
Wszystkie Twoje prace są śliczne a sukienka wprost niesamowita i odlotowa cool cool brawo

reni - Śro 14 Sty, 2009 09:21

kwiatek prześliczny cool brawo brawo brawo
amsta1 - Śro 14 Sty, 2009 09:23

Przepiękne prace i boskie te kwiatki, jak stworzone przez naturę, a nie człowieka kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Violetta21 - Śro 14 Sty, 2009 11:46

ten też mi się poodba zebalek
ata30 - Śro 14 Sty, 2009 14:41

amsta1 napisał/a:
Przepiękne prace i boskie te kwiatki, jak stworzone przez naturę, a nie człowieka

i co ty więcej dodać są śliczne

jola373 - Śro 14 Sty, 2009 14:58

Piękny kwiatuszek!!! cool brawo
beacia-24 - Śro 14 Sty, 2009 15:46
Temat postu: podziękowania
ewick, maranta, reni, amsta1, Violetta21, ata30, jola373, Jesteście kochane, tyle miłych słów czytam o moich skromniutkich kwiatuszkach, aż serduszko mi do nieba podskoczyło. Działacie jak olej napędowy dla samochodów, jak afrodyzjak dla zakochanych i jak dopalacz. 1000-ce i więcej całusków, bo cóż mogę powiedzieć jak tylko DZIĘKUJĘ
cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie

Maranto, bardzo dziękuję za pochwały, cieszę się, że moja skromna sukieneczka Ci przypadła do gustu.

Raz jeszcze Wszystkim dziękuję za bukiet cudownych słów, znaczą one dla mnie bardzo wiele

małgośka - Śro 14 Sty, 2009 17:21

Beatko, różowy kwiatuszek jest cudny. ooooo
Widzę, że kwiatuszki pięknie wychodzą z cieniowanych nici.
WIELKIE BRAWA za mistrzowskie wykonanie. ooooo

misia0808 - Śro 14 Sty, 2009 18:48

Beatko kwiatuszek prześliczny. Bardzo mi się podoba. W tym co tworzysz czuć duszę artystki. Chetnie tu zagladam, bo zawsze mogę liczyć że zobaczę coś wyjatkowego cool brawo brawo
wiesia_33 - Śro 14 Sty, 2009 23:55

beacia-24 kwiatuszek jest śliczny cool cool cool brawo brawo brawo