To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Małgośki (Danusi)

Halkuk - Sob 09 Lut, 2008 12:22

Oj , mnie też się podoba cool brawo cool Szkoda że go nie ubrałaś do zdjęcia , jest naprawdę extra uklon
Madzia - Sob 09 Lut, 2008 12:27

Świetny sweterek, piękne wzory, zakładaj na siebie! brawo brawo brawo brawo
bjanna - Sob 09 Lut, 2008 12:29

oj, panno czepialska nie wolno ja tu nie widzę nic do czego bym mogła się przyczepić puknąć się i kolor jeden z moich ulubionych, więc będę go bronić, a Ty wskakuj do środeczka i pokazuj jak w nim wyglądasz bye
małgośka - Sob 09 Lut, 2008 12:56

Hala72, Jarka, fruzia, barbara 1, Violetta21, nula, ata30, Poranna, Halinko, Madzia, Bjanna
ślicznie dziękuję. Przepraszam, że ze mnie taka maruda.
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie love cmok bye
Obiecuję, że pokażę się w sweterku, ale w tej chwili jestem chora i wyglądam jak straszydło.
rotfl bye

Grażyna - Sob 09 Lut, 2008 17:53

Małgosiu - sliczny sweter i sliczny jego kolor. brawo
agniechak - Sob 09 Lut, 2008 17:57

eeee, bzdury pleciesz. Jak Ci się może nie podobać !!! Jest naprawde superowy !!! Zakładaj go i pokaż sie w nim w całej okazałości !!!!!!!!
Violetta21 - Sob 09 Lut, 2008 18:20
Temat postu: Prace małgośki
Danusia cmok Ja też tak miałam że bluzka mi się nie podobała ale to wpływ choroby dlatego tak to odbierasz Ja poszłam w swoej do pracy i wszystkim się podobała Smile
Trzymam kciuki żeby choróbsko szybko Ci odpuściło cmok cmok

alienor - Sob 09 Lut, 2008 18:23

Ogromne brawa, sliczny sweterek brawo brawo brawo brawo
elka j. - Sob 09 Lut, 2008 18:27

Małgosiu - sweterek wcale nie wygląda na wymęczony, jest śliczny. Wskakuj w niego i nam się pokazuj! cool radocha cool
Bernadka - Nie 10 Lut, 2008 09:53

małgośka, sweterek śliczny i nie trzeba być niezadowoloną , jest na prawdę super cool
gabis - Nie 10 Lut, 2008 10:17

małgośka, śliczny sweterek!!!!
radocha radocha radocha

alicja11 - Nie 10 Lut, 2008 13:52

małgośka, mnie też sweterek się podoba ,możesz być z niego dumna brawo brawo cool
małgośka - Nie 10 Lut, 2008 13:58

Grażyna, agniechak, Violetta21, alienor, elka j., Bernadka, gabis, alicja11, ślicznie dziekuję. Ciesze się, że sweterek wam się podoba. kwiatek dla ciebie love cmok cmoknięcie bye
Teraz zaczęłam tunikę z ananaskami, ale dzisiaj chyba nic nie zrobię, bo źle sie czuję. Mam zapalenie oskrzeli ze zmianami astmatycznymi. Dostałam silny antybiotyk i ledwo chodzę.
papa

misia0808 - Nie 10 Lut, 2008 19:07

Małgosiu śweterek sliczny - naprawde. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka.
małgośka - Pon 11 Lut, 2008 11:54

misia0808, ślicznie dziękuję. kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Violetta21 - Pon 11 Lut, 2008 12:32
Temat postu: Prace małgośki
Danusia dużo zdrówka Ci życzę cmok cmoknięcie
Laura S. - Pon 18 Lut, 2008 12:16

Danusia moje najszczersze uznanie uklon Poległam na tym swetrze,chyba z powodu włóczki,bo za gruba. W związku z tym obraziłam się na niego i już. A Tobie wyszedł piękny kwiatek dla ciebie .
Pokaż się w nim,proszę bye

małgośka - Pon 18 Lut, 2008 12:52

Lauruś, śliczne dzięki. kwiatek dla ciebie love cmoknięcie
Postaram sie w najbliższych dniach wstawić zdjęcie na "modelce" rotfl bye

małgośka - Czw 21 Lut, 2008 08:56

Jestem w trakcie robienia tuniki w ananaski, ale do końca jeszcze daleko. Mam nadzieję, że do Wielkanocy zdążę. sztrikuję
Na razie chciałam Wam pokazać baranka, którego zrobiłam w styczniu. Trochę mi nie wyszedł. Chyba muszę mu zmienić oczy. bye

Zosia32 - Czw 21 Lut, 2008 09:52

Małgosiu baranek śliczny cool
Zygfryd Smarzyk - Czw 21 Lut, 2008 10:28

Baranek piękny. Oczkami się nie martw, moje ostatnio podobne - zaspane. Jednak samemu barankowi na pewno jest smutno, na kogo pobeczeć?, komu rogów przytrzeć?, o kogo się ogrzać? Postaraj się, zaradź! Do świąt, jak do wiosny - jeszcze sporo czasu.
Z tysiącem serdeczności
Zygfryd (też Baran)

wiesia_33 - Czw 21 Lut, 2008 10:39

Małgosia śliczny baranek cool cool cool brawo brawo
Krakowianka - Czw 21 Lut, 2008 11:02

śliczny !!!! gały o wiele ładniejszy niż mój zeszłoroczny Very Happy no a towarzystwo napewno by sie mu przydało... cmoknięcie
Jarka - Czw 21 Lut, 2008 11:42

Baranek jest super cool cool cool , a trudny jest do zrobienia, z czego robiłaś ??? Może się skuszę na niego, poproszę uklon o schemacik .
A co do tuniczki to jak wpadniesz w rytm ananasków to poleci z górki, ja już mam dwa ananasy i może to będzie po trzecim, albo czwartym koniec.

gabis - Czw 21 Lut, 2008 15:38

małgośka, co Ty opowiadasz? W którym miejscu Ci nie wyszedł?! Jest ŚLICZNY!!!!!
cool cool cool