Konkursy karteczkowe - konkurs na "Zapiśnik Noworoczny"
beacia-24 - Śro 28 Gru, 2011 12:11 Temat postu: konkurs na "Zapiśnik Noworoczny" Stoi Stary Rok na progu
wyraźnie zmęczony
z bagażem pełnym życzeń
tych zawiedzionych i spełnionych.
Została mu chwila niewielka
by przerzucić do kuferka
prezenty-życzenia
wszystkich pragnień i marzeń spełnienia,
żeby Nowy Roczek
rozniósł te prezenty
bez balastu życzeń
tych nie osiągniętych.
Nowy Rok wielkimi krokami się zbliża. Planujemy cóż by tu w swoim życiu zmienić.
Ogłaszam zatem KONKURS na "Zapiśnik Noworoczny".
Może to być notes lub scrapuszko byleby tylko zapisać to i owo w nim się dało.
Zabawa ta podlega Regulaminowi konkursów karteczkowych, link do regulaminu znajdziecie poniżej.
http://maranciaki.pl/forum/viewtopic.php?t=9594
Wszystkich chętnych proszę o dokładne zapoznanie się z nim.
Technika wykonania dowolna.
Zdjęcia prac wysyłamy do 19 stycznia 2012 r. do godziny 20:00 na poniższego maila:
konkursy.maranciakowe@wp.pl - podając w tytule maila "Zapiśnik" - i swój nick z forum np "Zapiśnik" - Beacia-24.
Proszę również przesyłać razem ze zdjęciem swoje dane (dokładny adres, imię i nazwisko)
Wszystkie zdjęcia uczestników zamieszczę w tym temacie sama. Proszę pamiętać by nie podpisywać swoich prac.
Po tym terminie za pomocą ankiety wyłonimy zwycięzcę.
Do głosowania przystępują nie tylko uczestnicy konkursu. Należy pamiętać, że uczestnicy NIE MOGĄ głosować na swoją własną pracę.
Jednak to nie wszystko.
Po zakończeniu konkursu wyślę wszystkim uczestnikom adresy, na który trzeba będzie wysłać "Zapiśnik". Będziemy je wysyłali listami poleconymi priorytetowymi.
Życzę wszystkim powodzenia i zachęcam do wzięcia udziału w zabawie.
Elunia - Śro 28 Gru, 2011 14:18
znowu kusisz....................
beacia-24 - Śro 28 Gru, 2011 14:25
Eluniu kuszę bo konkursik fajny hahaha, a ja już taka jestem, że muszę coś robić by czuć się potrzebna
beacia-24 - Czw 29 Gru, 2011 10:27
No co tu tak cicho - oj smutno mi się robi, że nikt nie chce się skusić na konkursik. Czyżbym była zmuszona zamknąć temat
liken - Czw 29 Gru, 2011 10:38
Jakie zamknąć?! Poczekaj jeszcze, bo masz już druga chętną A niedługo pewnie się tłumy skuszą
beacia-24 - Czw 29 Gru, 2011 11:35
Drugą, Madziu jaką drugą chyba, że Ciebie i mnie no to faktycznie chętne dwie hahah
Z tymi tłumami to jakoś powątpiewam, ale jeszcze jakby się kilka osóbek zgłosiło to bym się cieszyła
elci_a - Czw 29 Gru, 2011 20:32
Myślę, że spróbuję się skusić. Już się zadumałam nad wykonaniem
Bardzo fajny pomysł
beacia-24 - Czw 29 Gru, 2011 21:16
Proszę się kusić jak najbardziej - im nas więcej tym lepiej
Elunia - Pią 30 Gru, 2011 11:17
No to pewnie i ja sie skuszę -coś tam wydziubię......proszę mnie dopisać
beacia-24 - Pią 30 Gru, 2011 12:09
Oj widzę, że chętnych przybywa - prawidłowo. Eluniu fanie, że dałaś się skusić. Już się nie mogę doczekać waszych cudeniek
Poranna - Pon 02 Sty, 2012 17:57
poczytam regulamin i może się skuszę ... hmmm....
czy ja dobrze rozumiem, że prócz konkursu to jeszcze jest to jakby wymianka?
beacia-24 - Pon 02 Sty, 2012 21:48
Tak Poranku jak najbardziej
Kuś się kuś będzie mi niezmiernie miło, gdyż tworzysz naprawdę niesamowite prace
beacia-24 - Śro 04 Sty, 2012 10:29
No i znowu cisza, nikt się nie kusi nikt nie udziela, coś mi się jednak faktycznie wydaje, że nasz nowy konkurs umrze śmiercią naturalną
Szachrajka - Śro 04 Sty, 2012 16:28
Oj! cichaj!-ja prawie gotowa jestem,jeszcze tylko kilka drobiazgów.
onka15 - Wto 10 Sty, 2012 17:28
to moze i ja sie skusze na konkurs zapisnikowy ale nie wiem czy podolam zadaniu
beacia-24 - Czw 12 Sty, 2012 12:47
Elu na pewno dasz radę wierzę w Ciebie
Tesa60 - Czw 12 Sty, 2012 14:00
Jestem zdecydowana i już dzialam
beacia-24 - Pią 13 Sty, 2012 10:13
No moje kochane grzecznie Wam melduję, że już wolniutko spływają pierwsze prace.
liken - Nie 15 Sty, 2012 20:52
Hm, ja już mam wszystko gotowe, tylko trzeba zbindować. I tutaj pojawia się problem, bo mam tak grube okładki, ze nikt nie chce się tego podjąć. Muszę naprawdę pomyśleć, jak sprawić by dwie okładki i kartki "luzem" stały się Zapiśnikiem....
beacia-24 - Nie 15 Sty, 2012 22:47
Madziu zawsze możesz dziurkaczem trachnąć i w kółeczka włożyć takie otwierane
Poranna - Nie 15 Sty, 2012 22:53
związać tasiemkami?
liken - Pon 16 Sty, 2012 12:10
Eh, okazało się, ze zrobiłam tak solidne okładki, ze trzeba je przewiercić, bo ani dziurkacz, ani maszyny bindujące nie dają rady... Mam tylko nadzieje, ze mój Mąż ma odpowiednie wiertła, żebym wyrobiła się do czwartku Potem to już mogę zawiązać właśnie tasiemkami, spiąć kółeczkami, itd, tylko o te dziurki się rozchodzi...
beacia-24 - Wto 17 Sty, 2012 13:28
Osz kochana to coś ty z drewna zrobiła te okładki hahaha
Czuję że to po prostu najzwyczajniej w świecie jakiś niezły majstersztyk będzie. Już się nie mogę go doczekać
beacia-24 - Śro 18 Sty, 2012 13:23
Przypominam, że czekam do JUTRA DO GODZ 20:00 na Wasze zapiśniki
liken - Czw 19 Sty, 2012 16:02
Na szczęście zdążyłam I już nie mogę doczekac się Waszych zapiśników!
|
|
|