To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Psy - Moje pieski rasy - rosyjski toy długowłosy

Andzelika - Pią 25 Lis, 2011 09:40
Temat postu: Moje pieski rasy - rosyjski toy długowłosy
Chcę Wam przedstawić i pokazać rzadką u nas rasę piesków - rosyjski toy długowłosy.
To maleńkie pieski, bardzo wesołe, kontaktowe, bardzo przywiązują się do właściciela. Uwielbiają spacerki, bieganie, hasanie, nawet kąpiele w stawkach i jeziorach Smile Morza niestety się boją. ( chyba za duży hałas i szum od fal )
To wielkie pieszczoszki Smile
Ja ma suczkę DOLCHE VITA ZWANA W DOMU LUSIĄ i pieska JUST DO IT po domowemu Ituś

SylwiaM. - Pią 25 Lis, 2011 18:43

Śliczne są cmoknięcie cmoknięcie Zdjęcie widziałam już wcześniej na fotosiku i bardzo mi się piesek podobał, w tym ubranku jest boski cmoknięcie Sama dziergasz te sweterki?
Andzelika - Nie 27 Lis, 2011 11:57

Dzięki
tak sama robię sweterki Smile

Więcej zdjęć piesków w sweterkach w kategorii - dziewiarstwo maszynowe - w chwalimy się - zapraszam Smile

wesoło mi

mięta - Śro 30 Lis, 2011 23:45

Fajniusi pieseczek Smile Super sweterek !!
makneta - Czw 01 Gru, 2011 08:52

Słodkie te pieseczki. A czy one są hałaśliwe, tzn. lubią szczekac?
Awenturyn - Czw 01 Gru, 2011 12:46

jakie słodkie cmoknięcie
szkoda że nie moge skusić się na psiaka ale nie mam sumienia trzymac zwierzaczka w bloku

jokul - Wto 06 Gru, 2011 08:17

Oglądałam Twoje zwierzaczki na blogu. Wszystkie są świetne. Chętnie poczytam więcej na temat toyów, bo rzeczywiście są u nas jeszcze mało znane. Sama jestem wielką fanką cavalierów i mam suczkę b&t.
Andzelika - Pią 16 Gru, 2011 09:59

makneta napisał/a:
Słodkie te pieseczki. A czy one są hałaśliwe, tzn. lubią szczekac?

no tak lubią poszczekać. Ja to określam jako alarmy, budzą te duże psy jak się coś dzieje Smile

Andzelika - Wto 22 Maj, 2012 12:59

Witajcie
już mogę się pochwalić
w mojej hodowli mamy szczeniaczki Lusia urodziła 06.04.2012r. 3 przesłodkie pieski

dostały imiona :
DON PEDRO
DON DIEGO
DON KICHOT

Więcej zdjęć na moim bloogu - zapraszam

Kelmuska - Wto 22 Maj, 2012 14:03

Ale słodziaki, dobrze, że moja córka nie zagląda na forum, bo dopiero bym miała suszenie głowy. Mam już dwa: owczarka i teriera i jak dla mnie wystarczy, ale te Twoje są cudowne
elawe - Wto 22 Maj, 2012 18:49

Śliczne cmoknięcie
jokul - Wto 22 Maj, 2012 20:28

Przekochane szczeniaczki. Pewnie macie z nimi ubaw po pachy. wesoło mi
Kropelka - Sob 20 Paź, 2012 14:34

Andzelika jak Twoj sliczny piesek znosi noszenie tego sweterka?
Andzelika - Czw 04 Kwi, 2013 08:52

Sweterki noszą chętnie ale muszą być nieco luźniejsze żeby nie krępowały ruchów i moje wolą te bez rękawków Smile

Minął roczek szczeniaki w nowych domkach zabawiają swoich nowych właścicieli , a my w maju spodziewamy się nowych dzieciaczków / szczeniaczków Smile teraz tylko czekanie cóż tam jest w tym brzuszku Smile cmoknięcie

Andzelika - Pon 24 Cze, 2013 13:30

Chciałam się pochwalić iż przyszły w tym roku n świat 3 dziewczynki Smile
oto fotki

jokul - Wto 25 Cze, 2013 09:27

Jakie słodziaki cmoknięcie
LucynaM - Wto 25 Cze, 2013 11:49

aaa prawdziwe księżniczki
Asia_117 - Czw 27 Cze, 2013 07:39

Urocze szczenięta cool cmoknięcie
Andzelika - Śro 12 Mar, 2014 20:34

Gdyby ktoś bł zainteresowany mam jeszcze 1 sunię waga 1,5 kg juz więcej nie urośnie oddam tanio Smile
Nauczona czystości, wesoła, kocha dzieci ! pieszczoty i przytulańce

Awenturyn - Śro 12 Mar, 2014 20:56

jakie słodkie maleństwo cmoknięcie
Asia_117 - Pią 14 Mar, 2014 09:20

Zawsze bardzo podobały mi się pieski tej rasy - sunia jest śliczna.
maciachowa - Pią 14 Mar, 2014 10:34

śliczna ta toya Very Happy Miałam przyjemnośc zapoznać się osobiscie z jednym takim przystojniakiem w Łodzi u Alicji Szym.... moim ulubionym mauchem jednak jest cavalier i mam takiego uszatego w domu Very Happy NIenauczonego chodzic ubranym... a na jesien przydałoby sie w kombinezon przeciwko błocku Smile mam nadzieje ze malutka znajdzie dobry domek...
mięta - Nie 16 Mar, 2014 15:07

Śliczna sunia cmoknięcie Niestety u nas kocisko rządzi, jednak popytam wsród znajomych psiarzy.
Ps. A ja znam Śrem ...mam tam rodzinę Smile