Poznajmy się - Lepiej późno niż wcale... Witam wszystkich serdecznie.
_dorot_ - Nie 02 Sty, 2011 17:08 Temat postu: Lepiej późno niż wcale... Witam wszystkich serdecznie. Witam wszystkich serdecznie.
Mam na imię Dorota. Na Wasze forum trafiłam przypadkiem i jestem pozytywnie zaskoczona serdeczną atmosferą, jaka tu panuje. Troszkę szydełkowałam w szkole średniej, ale niewiele rzeczy udało mi się skończyć- słomiany zapał . Mam nadzieję, że tym razem moja przygoda z szydełkiem będzie trwać i trwać...
Ponieważ jestem samoukiem w tej dziedzinie i "kilka" lat już minęło- niewiele pamiętam. Ale jest coraz lepiej- głównie dzięki temu forum i Wam, za co bardzo Wam wszystkim dziękuję
Szczególne podziękowania chciałabym skierować do nuli, bo to dzięki jej schematom aniołów, krążącym w sieci, znowu złapałam za szydełko i trafiłam tutaj.
Dziękuję nula - jesteś nieoceniona. Niewielu by się chciało poświęcać czas aby wyrysować schematy tylko po to, żeby innym pomóc
Pozdrawiam wszystkich i życzę najlepszego w Nowym Roku.
Paddington - Nie 02 Sty, 2011 19:25
Witaj Miło mi Ciebie poznać
Życzę Tobie wytrwałości w dążeniu do mistrzostwa szydełkowania. Kto wie może i w innych technikach się odnajdziesz
Pozdrawiam radośnie w tym Nowym Marantowym Roku
anle - Nie 02 Sty, 2011 19:30
_dorot_, witaj
gosias - Nie 02 Sty, 2011 19:51
_dorot_, witaj i chwal się swoimi pracami
saba52 - Śro 05 Sty, 2011 01:51
_dorot_, Witaj
anna.pluta1 - Śro 05 Sty, 2011 16:56
witaj
|
|
|