To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

galanteria (rekawiczki, torebki, wstażki, paski, bizuteria) - perla-szydelkiem

designbyjoanna - Pią 17 Gru, 2010 13:47
Temat postu: perla-szydelkiem
Jestem tutaj zupelnie nowa, (od wczoraj) i mam nadzieje, ze naucze sie od Was wielu rzeczy. Uwielbiam wszelkiego rodzaju prace reczne, od mniej wiecej roku szydelkuje . Chcialabym zaprezentowac tu moje prace i nauczyc sie frywolitki. Uwazam, ze sa piekne i moglabym polaczyc ta technike z moimi naszyjnikami z perelek. Zapraszam na moja strone internetowa i mam nadzieje, udziele wszelkich mozliwych informacji o mojej pasji i mam nadzieje, ze Wy mi równiez pomozecie z frywolitkami.
Pysiatom - Pon 20 Gru, 2010 12:28

Witaj, odwiedziłam Twoją stronę w internecie i jestem pod wielkim wrażeniem, biżuteria jest rewelacyjna. brawo brawo brawo cool cool cool
designbyjoanna - Pon 20 Gru, 2010 12:44

Pysiatom,

Bardzo dziekuje za komplement! Mam nadzieje, ze ja sie tak pieknie naucze "dziergac" jak Ty. Ta bluzeczka zapinana na kwiatki jest marzenie! I ta zawiazywana z szerokimi rekawami - po prostu bajka!!! czy mozna nauczyc sie tego ze schematów? Pozdrawiam serdecznie i przyjemnosci w dzierganiu! cool

gosias - Pon 20 Gru, 2010 12:49

designbyjoanna, Smile przepiękna biżuteria cool cool cool brawo brawo brawo brawo uklon uklon uklon
Sal - Pon 20 Gru, 2010 14:59

Musze przyznac, ze juz dawno nie widzialam rownie oryginalnej i subtelnej bizuterii! Mialabym ochote kupic kazdy komplet. PIEKNE!

Czy te twoej prace mozna kupic?

Awenturyn - Pon 20 Gru, 2010 18:01

śliczna i orginalna biżuteria radocha radocha radocha
ta czarno czerwona jest cudowna wesoło mi

gosias - Wto 21 Gru, 2010 06:57

Sal napisał/a:
Czy te twoej prace mozna kupic?

Też byłabym zainteresowana Smile

designbyjoanna - Wto 21 Gru, 2010 09:18

próbuje sprzedawac... jednak problem jest zawsze z ocena, ile ma ta bizuteria kosztowac... moze ktos ma propozycje???... hmm
gosias - Wto 21 Gru, 2010 10:34

designbyjoanna napisał/a:
próbuje sprzedawac... jednak problem jest zawsze z ocena, ile ma ta bizuteria kosztowac...

Też mam z tym problem.... za półdarmo robić nie będę...

designbyjoanna napisał/a:
moze ktos ma propozycje???...

A może prywatna wymianka "coś za coś". Bardzo chętnie przygarnęłabym coś z Twojej biżuterii, tylko nie wiem co mogłabym w zamian zaproponować tak utalentowanej osobie Smile

Anisa - Wto 21 Gru, 2010 15:05

Ja też odwiedziłam Twoją stronę, piękna biżuteria a przede wszystkim urzekły mnie zdjęcia brawo
designbyjoanna - Śro 22 Gru, 2010 16:24

Chetnie zamienie sie na cos. Nie mam pojecia ile trzeba zainwestowac godzin w kamizelke albo swetr na szydelku? Widzialam piekne zdjecia... ile zajmuje to pracy? Czy ktos by sie podjal takiej pracy? Ile pieniedzy kosztuje u Was takie cudenko?
grahasil - Pon 27 Gru, 2010 17:48

Po raz pierwszy widzę taką biżuterię, jest fantastyczna. Ciekaw jak Ty to robisz?????
Wpadnij na mój blog, mam co prawda niewiele biżuterii frywolitkowe i nie tak okazałej jak Twoja ale może coś nasunie Ci jakiś pomysł.

-----------------------------------
www.grahasil.blogspot.com