Ogrody - Oddam w dobre ręce cebule lilii azjatyckich
byna - Sob 28 Sie, 2010 19:02 Temat postu: Oddam w dobre ręce cebule lilii azjatyckich Bardzo obrodziły mi lilie azjatyckie( pomarańczowe i czerwone) i chętnie wymienię się na inne lub odstąpię za symboliczną złotówkę. Dla mieszkanek Wrocławia i okolic może być odbiór osobisty. Proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam
Znowu mam nadmiar cebul lilii azjatyckich w kolorze czerwonym i drobną mieszankę kolorów. Osoby zainteresowane wymianą lub kupnem za symboliczną złotówkę proszę o kontakt na PW. Dołączam zdjęcia cebul wyrośniętych, które w przyszłym roku zakwitną i na pewno się rozmnożą oraz liliowe maluchy, które jeszcze muszą rok podrosnąć. Pozdrawiam
URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/57b7e5a14c1cc4e1.html] [/URL]
margolcia.26 - Pon 01 Lip, 2013 16:23
byna, witaj. czy masz może jeszcze cebulki lilii na zbyciu. chętnię przyjmę każdą ilość za symboliczną kwotę lub mogę podarować kwiaty doniczkowe. hoja, kliwia, fiołek, benjaminek ( szczepki mogę ukorzenić lub wysłać gałązki ) mam jeszcze jedno pytanie czy zdecydowałaby się Pani wysłać pocztą, oczywiścię zwrócę za przesyłkę . mam duży ogród i ograniczone środki finansowe . Gdybyś chciała się skontaktować adres ; margolcia.26@o2.pl
|
|
|