Krzyżyki - Ogłoszenie:Porządki
aga w. - Pon 16 Sty, 2006 22:55 Temat postu: Ogłoszenie:Porządki Witam,
z racji pełnienia funkcji moderatorek działu dotyczącego haftu krzyżykowego rozpoczynamy z Katarzynką porządki.
Wszystkie tematy, które zniknęły ze "strony głównej" krzyżyków nie przepadły tylko zostały przeniesione do odpowiednich działów.
Tak więc:
1. do działu "Wzory i schematy" zostaną przeniesione wszystkie tematy, w których są zamieszczone linki do schematów (jak już zostaną utworzone odpowiednie kategorie);
2. do działu "Poszukuję" przeniesione zostały wszystkie tematy dotyczące poszukiwań schematów;
3. do działu "Chwalę się" przeniesione zostały wszystkie tematy, w których prezentujecie swoje prace i postępy w pracy nad nimi;
4. do działu "Wolny temat" przeniosłam temat dotyczący forum chińskiego.
Prosimy o umieszczanie tematów w odpowiednich działach.
W miarę możliwości umieszczajmy zdjęcia na zewnętrznych serwisach (TUTAJ jest instrukcja do FOTOSIKA (w razie problemów z zamieszczaniem takich fotek pomożemy ) ze względu na limit transferu.
Do schematów najlepiej zamieszczać jest linki, a ewentualne fotki najlepiej wyciąć (np.w programie IrfanView) tak żeby nie zawierały nazwy firmy, której autorstwa jest schemat.
To na razie tyle w kwestii porządków.
Wszelkie sugestie dotyczące funkcjonowania działu mile widziane :mampomysl:
Pozdrawiamy i witamy
Aga w. i Katarzynka
[ Dodano: Wto 17 Sty, 2006 19:26 ]
Przy porządkowaniu podzieliłam niektóre tematy i zmieniłam ich tytuły (m.in. temat misiów - są całe serie misiów Forever Friends, Lickle Ted, Tatty Teddy, Archie itd. więc myślę, że lepiej będzie zamieszczać schematy do nich w oddzielnych tematach no i o wiele łatwiej później będzie coś odnaleźć)
Anonymous - Śro 18 Sty, 2006 17:43
jak fajnie ze ktoc sie zaja tym czego ja tu nie znorzyłam zrobic podrawam
|
|
|