To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Dzień dobry i ...wypada się przedstawić.

GorgOna.Ula - Pią 09 Lip, 2010 09:17
Temat postu: Dzień dobry i ...wypada się przedstawić.
Jak już napisałam w innym poście:
" GorgOną mianowała mnie moja Mama, twierdząca, że ilość zakrętów na mojej głowie jest wprost proporcjonalna do ich ilości wewnątrz niej. No fakt - przez całe życie mam "myślotok" i pomysły sypią się u mnie jak z rękawa." No i nie powinnam niczego planować - bo nawet najbardziej wyrafinowany, przemyślany plan zawsze spełza na niczym.
I chyba to, czego najbardziej w życiu nie lubię, to stagnacja. Dlatego nie cierpię swojej pracy - jest po prostu nudna przykro mi . Ponieważ już nie muszę w niej tkwić, niedawno złożyłam wypowiedzenie hopla . I nie był to krok nierozsądny. Wiem po co i dlaczego to robię - mam plan, plan awaryjny i plan dodatkowy. Ale o tym - sza!
Życie GorgOny pełne jest "zakrętów" - zwrotów akcji i niespodziewanych wydarzeń. Pełne jest również pomysłów: koralikowych "ploteczek", metrów materiałów i nici, zapełnionych rysunkami kartek, fotografii...
Właściwie mam na imię Ula - Urszula - Niedźwiedzica. Dodając do tego fakt, że jestem zodiakalną Panną, z bardzo silnym ascendentem w Wadze - najważniejsza w moim życiu jest rodzina - szczęście i stabilizacja mojego domu: A jest w nim moja córka, mąż i 7 miesięczny Owczarek francuski Briard (teoretycznie szczeniak - ma 63 cm w kłębie i mało kto, widząc go, nie dziwi się wielkości tego szczeniaczka). Mam też rodziców, którzy nie mieszkają ze mną, ale których - mimo wad rozjemca - bardzo wszyscy kochamy - mam też teściów, którzy chyba mają zbyt wiele wad i.. nie bardzo ich kochamy nooo... . Trudno: nic nie jest doskonale - nawet rodzina...
Jak już wspomniałam - mój niespokojny umysł bez przerwy coś wymyśla co by tu... - najszybciej i najłatwiej idzie mi wymyślanie potraw i "ploteczek". Do szycia potrzebne jest miejsce - a ja od pewnego czasu nie mam stołu ( znaczy nie - uczciwie mówiąc stół mam - tylko szklany i... strach na nim szyć). Ale właśnie wczoraj ktoś podrzucił mi pomysł, który z racji na zapotrzebowanie "szyjne", chyba dosyć szybko wcielę w życie.
Będę się dzielić tym, co "zrobię". Ufff.... mam nadzieję, że Was nie zanudziłam przydługim wywodem o sobie cmoknięcie Ale już koniec.

mimusia-1 - Pią 09 Lip, 2010 09:24

Witam cmoknięcie
Elżbieta P. - Pią 09 Lip, 2010 21:12

witaj GorgOna radocha radocha
marysia54 - Pią 09 Lip, 2010 22:58

GorgOna WITAJ
cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

wiesia_33 - Sob 10 Lip, 2010 00:01

GorgOna.Ula witaj kwiatek dla ciebie
Paddington - Sob 10 Lip, 2010 11:28

GorgOna.Ula, jaki świetny opis siebie Smile miło mi Ciebie poznać love
musisz być rzeczywiście bardzo żywiołową i radosną osobą- tym bardziej mi miło.
jestem pewna, że na naszym forum znajdziesz dużo przyjaciół i możliwości kreatywnego spędzania czasu. No i jedno powiem (i nie przesadzę) u nas nie jest i nigdy nie bywa nudno Smile

wiesia-kal - Sob 10 Lip, 2010 12:50

GorgOna.Ula witaj. Podzielam zdanie Paddington tu nigdy nie jest nudno, dziewczyny mają ciekawe "pomysły" , mobilizują do "rywalizacji" w wykonywaniu różnych ciekawych rzeczy. Pozdrawiam wszystkich Wiesia-kal : : radocha radocha radocha
gosias - Sob 07 Sie, 2010 09:19

GorgOna.Ula, Smile witaj kwiatek dla ciebie
barbara 1 - Sob 07 Sie, 2010 09:33

Witaj idę na imprezę
Wrescie ktoś przedstawił się od A-Z,aż miło było poczytać hopla

anna.pluta1 - Nie 08 Sie, 2010 08:50

witaj cmoknięcie