Nasze prace - chwalimy się - [decoupage] moje...takie tammm...
Kociambra - Pią 02 Lip, 2010 21:00 Temat postu: [decoupage] moje...takie tammm... to są moje nie za bardzo udane próbki : ale co tam, w końcu trzeba się pochwalić
JJka - Pią 02 Lip, 2010 21:42
ale dlaczego... | Kociambra napisał/a: | | nie za bardzo udane próbki | ??
raczej całkiem udane!
trzeba pochwalic sie innym... nawet po to aby inni ocenili to obiektywnym okiem... i świetnie że to robisz!
... sporo danego kracka jednoskładnikowego...
ja tez go sporo dawałam na poczatku .. aż do momentu gdy "wypróbowałam" ze aby uzyskac fajny efekt spekania, nie trzeba dawac go "kilogramami" i że można go nakładac nie tylko pędzlem
... i jeszcze jedna uwaga, którą ja dostałam na pewnym forum decou, na samym poczatku tworzenia w tej technice...: "dokładnie wycinaj motywy" !
butelka z papryczkami jest moja! zaklepuje dla siebie bo jest niesamowicie fajowa!
Kociambra - Pią 02 Lip, 2010 21:52
dzięki a cracka ostatnio nakładam i malutką gąbeczką - i efekt wcale nie jest najgorszy, chociaż może na tym zdjęciu tego nie widać (komórką zrobione, niestety)
ida - Pią 02 Lip, 2010 23:07
To forum jest właśnie po to by pokazać co się samemu zrobiło, ale to już wiesz
Bardzo ładne prace , a jeśli sama masz jakieś zastrzeżenia to pamiętaj, że ćwiczenie czyni mistrza albo, że nie od razu Kraków zbudowano, albo coś w tym stylu
Rób i pokazuj, powodzenia.
bela1304 - Sob 03 Lip, 2010 00:49
Bardzo ładne prace
JJka - Sob 03 Lip, 2010 08:43
Kociambra, telefonem czy nie telefonem fotka zrobiona...
ale ja oddaje butelke z papryczkami, a zabieram tę z fiołkami
śliczna!
lamika88 - Sob 03 Lip, 2010 10:42
Śliczne
ida - Sob 03 Lip, 2010 13:08
| JJka napisał/a: | Kociambra, telefonem czy nie telefonem fotka zrobiona...
ale ja oddaje butelke z papryczkami, a zabieram tę z fiołkami
śliczna! |
kto bierze i oddaje ten z niczym zostaje
fiołkową ja już zabrałam
Kociambra - Sob 03 Lip, 2010 20:46
jesteście kochane )) a co do fiołkowej butelki, to chciałabym zrobić jeszcze ze słonecznikami - crack już położony! na pewno się pochwalę
tomeh - Pon 23 Sie, 2010 16:03
Twoje prace są super, fajnie robione
szalka - Śro 15 Wrz, 2010 11:36
Jakie fajne prace
żabka - Śro 15 Wrz, 2010 19:22
Kociambra nie przejmuj sie jak coś nie wyjdzie - w końcu przez to też się uczymy
Prace fajne, przemyślane, ciekawie wycieniowane
Kociambra - Czw 24 Lut, 2011 21:53 Temat postu: [decoupage] a się pochwalę :) a co to jest taka butelka w dzikie róże, tuż przy szyjce ma wianuszek z kryształków
to butelka z Afrykankami, a dlatego trzy zdjęcia, że nie mogłam się zdecydować każda z nich ma inne ozdoby z kryształków (tak mnie jakoś naszło)
to moje trzy malusieństwa
a to taki sobie kafelek lustrzany podebrany od siostry po remoncie; miał być crack dwuskładnikowy, ale coś po drodze nie wyszło i zrobiło się takie marmurkowe, w sumie dość ciekawie
hmm...to jest mój najnowszy wynalazek był sobie stary zegarek z kalendarza i deska z układanką mojego synka, z której połowę puzzli zaginęło pomyślałam i spożytkowałam
żabka - Pon 28 Lut, 2011 11:37
Fajne prace
Ciekawy pomysł z kryształkami
beti9 - Pon 28 Lut, 2011 13:01
Bardzo ładne prace.
danuta_50 - Pią 04 Mar, 2011 18:57
Kociambra, Bardzo ładne butelki i inne drobiazgi .
Pilar - Pią 04 Mar, 2011 23:52
ten kafelek i te 3 małe słoiczki są boskie pozostałe butelki też bardzo interesujące
Bozenka7 - Śro 09 Mar, 2011 22:26
Kociambra, wszystko fantastyczne...tylko popatrz ,przez przypadek kafelek wyszedł super
Kociambra - Czw 07 Kwi, 2011 23:03 Temat postu: dwa najnowsze :) w niedzielę wybrałam się do siostrzeniczki, bo dopiero co wróciła ze szpitala - a że lubi fiolet, to wymyśliłam coś takiego - na koraliki z szyjki wykrzyknęła "ale fajny kapsel!"
a w ten sposób zagospodarowałam zdekompletowaną deskę-puzzle z dinozaurami mojego dziecięcia dinozaury się pogubiły, a ja wyszukałam stary mechanizm zegarowy i zaprzęgłam wiertarkę do roboty!
danuta_50 - Pią 08 Kwi, 2011 16:45
Kociambra, Piękne wykonanie.Zegar to w pełni wiosna i lato jednocześnie.Super ozdoby z materiałów może już nie chcianych.
Kociambra - Wto 26 Lip, 2011 19:13 Temat postu: prezenty imieninowe Mam dwie siostry - jedna Anna, druga Mirosława. No i takie wymyśliłam dla nich imieninowe drobiazgi dla starszej butla i talerz w papryczki, dla średniej pudełeczko i deska w róże. W niedzielę się dowiem, czy się spodobało

zorza - Wto 26 Lip, 2011 19:28
Na pewno prezenty będą się podobały.
ania10525 - Śro 27 Lip, 2011 07:17
śliczne
joana - Pią 19 Sie, 2011 18:37
Kociambra, Super prezenty. Bardzo mi sie podobaja.
Kociambra - Pią 19 Sie, 2011 19:18
dziękuję obu moim siostrzyczkom też się spodobały (o dziwo!)
|
|
|