Frywolitki - malutkie zmiany w dziale frywolitkowym
Renulek - Pią 13 Sty, 2006 09:41 Temat postu: malutkie zmiany w dziale frywolitkowym Jak pewnie niektórzy zauważyli troszkę się pozmieniało w dziale frywolitkowym
Ania B. poprosiła mnie abym poprowadziła ten dział no i zgodziłam się, dostałam tak zwaną posadę z polecenia
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciw temu i spodoba Wam się ta malutka rewolucja.
Pogrupowałam tematycznie wzorki, bo linków mnie się też trochę nazbierało przez te dwa lata od kiedy zajmuję się frywolitkami. Więc powolutku chciałam podzielić się z Wami tym co mam zachomikowane. Będę sukcesywnie je wrzucać bo wszystkiego na raz wrzucić po prostu nie jestem w stanie
Mam nadzieję, że natchnienia do pracy nad kolejnymi frywolitkami Wam nie zabraknie i może dołączą do nas nowe osoby chętne do nauczenia się tej jakże pięknej i zajmującej techniki koronkowej.
Ja powiem szczerze zakochałam się w czółenkach bez reszty i ani rozwodu ani separacji na razie nie przewiduję
W razie jakichkolwiek pytań jestem do waszej dyspozycji, chociaż do mistrza frywolitkowego to mi jeszcze daleko - jak pisałam dopiero drugi rok motam i nie wszystko jeszcze umiem, ale w miare moich możliwości i wiedzy pomogę
Jeśli macie jakieś uwagi co do obecnej formuły działu proszę o wszelkie sugestie.
Izolda - Pią 13 Sty, 2006 11:41
No właśnie tak mi coś nie pasiło ale nie mam nic przeciwko takiej zmianie, witam serdecznie nową Moderatorkę
maranta - Pią 13 Sty, 2006 12:29
Renulku drogi, tak trzymać, świetnie sobie radzisz i w ogóle no... :calusek:
Ja jestem pierwsza chętna nauczyć się tego motania, ale ciągle coś w paradę wchodzi
Dani - Pią 13 Sty, 2006 13:54
Renia a zmieniaj sobie na moja chorobe juz i tak nic nie pomze-ty, ty zarazo jedna -przez ciebie to nie mam juz czasu sobie za uchem podrapac
Renulek - Pią 13 Sty, 2006 20:33
ostatnio jakoś często to słyszę
[ Dodano: Pią 13 Sty, 2006 20:36 ]
Maranto w drugiej połowie kwietnia zamierzam przebywać dwa tygodnie w Sobieszewie to podobno "rzut (obecnie modnym) beretem" do Gdyni
może - jeśli wyraziłabyś taką chęć mogłabym Ci pokazać motania conieco frywolitkowa zaraza rozszrzyła by się nieco
maranta - Pią 13 Sty, 2006 20:49
No, Renulku, powiem tylko SUPER!!! Już się cieszę
Renulek - Pią 13 Sty, 2006 20:57
no to się jeszcze umówimy dokładnie przed samym moim wyjazdem
maranta - Pią 13 Sty, 2006 21:01
Fajniusio
|
|
|