To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Frywolitki - malutkie zmiany w dziale frywolitkowym

Renulek - Pią 13 Sty, 2006 09:41
Temat postu: malutkie zmiany w dziale frywolitkowym
Jak pewnie niektórzy zauważyli troszkę się pozmieniało w dziale frywolitkowym Wink

Ania B. poprosiła mnie abym poprowadziła ten dział no i zgodziłam się, dostałam tak zwaną posadę z polecenia rotfl gafa
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciw temu i spodoba Wam się ta malutka rewolucja. szalony

Pogrupowałam tematycznie wzorki, bo linków mnie się też trochę nazbierało przez te dwa lata oczoplas od kiedy zajmuję się frywolitkami. Więc powolutku chciałam podzielić się z Wami tym co mam zachomikowane. Będę sukcesywnie je wrzucać bo wszystkiego na raz wrzucić po prostu nie jestem w stanie Rolling Eyes

Mam nadzieję, że natchnienia do pracy nad kolejnymi frywolitkami Wam nie zabraknie i może dołączą do nas nowe osoby chętne do nauczenia się tej jakże pięknej i zajmującej techniki koronkowej.

Ja powiem szczerze zakochałam się w czółenkach bez reszty i ani rozwodu ani separacji na razie nie przewiduję Mr. Green

W razie jakichkolwiek pytań jestem do waszej dyspozycji, chociaż do mistrza frywolitkowego to mi jeszcze daleko - jak pisałam dopiero drugi rok motam i nie wszystko jeszcze umiem, ale w miare moich możliwości i wiedzy pomogę Wink

Jeśli macie jakieś uwagi co do obecnej formuły działu proszę o wszelkie sugestie.

sztrikuję

Izolda - Pią 13 Sty, 2006 11:41

No właśnie tak mi coś nie pasiło hmmm ale nie mam nic przeciwko takiej zmianie, witam serdecznie nową Moderatorkę zebalek
maranta - Pią 13 Sty, 2006 12:29

Renulku drogi, tak trzymać, świetnie sobie radzisz i w ogóle no... :calusek: cool

Ja jestem pierwsza chętna nauczyć się tego motania, ale ciągle coś w paradę wchodzi przykro mi

Dani - Pią 13 Sty, 2006 13:54

Renia a zmieniaj sobie na moja chorobe juz i tak nic nie pomze-ty, ty zarazo jedna cmok -przez ciebie to nie mam juz czasu sobie za uchem podrapac cmoknięcie
Renulek - Pią 13 Sty, 2006 20:33

Cytat:
ty zarazo jedna

Rolling Eyes ostatnio jakoś często to słyszę Rolling Eyes rotfl

przepraszam zebalek

[ Dodano: Pią 13 Sty, 2006 20:36 ]
Maranto Rolling Eyes w drugiej połowie kwietnia zamierzam przebywać dwa tygodnie w Sobieszewie Wink to podobno "rzut (obecnie modnym) beretem" do Gdyni Wink

może - jeśli wyraziłabyś taką chęć mogłabym Ci pokazać motania conieco Wink zebalek frywolitkowa zaraza rozszrzyła by się nieco Mr. Green

maranta - Pią 13 Sty, 2006 20:49

No, Renulku, powiem tylko SUPER!!! Już się cieszę hopla
Renulek - Pią 13 Sty, 2006 20:57

radocha no to się jeszcze umówimy dokładnie przed samym moim wyjazdem radocha
maranta - Pią 13 Sty, 2006 21:01

Fajniusio wesoło mi