To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Antosia wyhaftowala

antosia - Nie 14 Mar, 2010 01:44
Temat postu: Antosia wyhaftowala
Bardzo lubię haft richelieu. Były takie czasy, że jedną kończyłam, drugą już miałam narysowaną. Nie były to tylko serwety, ale również firaneczki, pocztówki, obrazki itp. Teraz wracam do tego haftu od czasu do czasu. Lubię mieć zaczęte kilka robótek, ale każda innego rodzaju, np. jedna drucianka, jedna właśnie haftowanka i szydełkowa jedna.
Jeszcze na tym forum haftem richelieu nie chwaliłam się, tak więc robię to teraz. Oto moje ostatnie dzieła:

jaga48 - Nie 14 Mar, 2010 08:42

Pięknie wykonana praca, bardzo lubię biel z bielą. Klasa!
LidkaM - Nie 14 Mar, 2010 11:06

Przepiękne serwety!!! cool cool cool

Co do rozpoczętych robótek - mam tak samo jak ty, tyle, że przynajmniej po dwie drutowe, szydełkowe, haftowane a ostatnio nawet na czółenku coś tam wisi. Dobrze, że i czółenka zakupiłam ze trzy. wesoło mi

irenka10 - Nie 14 Mar, 2010 11:10

Piekne hafty podziwiam brawo brawo
elka j. - Nie 14 Mar, 2010 11:14

Antosiu - uwielbiam haft richelieu, kiedyś też haftowałam i wiem, że wymaga wiele pracy i cierpliwości Smile Serwetki w Twoim wykonaniu przepiękne, wykonane z wielką starannością, po prostu cudeńka uklon cool cool
Makarbella - Nie 14 Mar, 2010 11:37

Wspaniałe, jestem pod wrażeniem!
kabyr - Nie 14 Mar, 2010 11:55

Antosiu ja też haftowałam,
ale niestety dzisiaj wzrok nie pozwala już.
Piękne serwety. brawo
Pochwal się jeszcze. brawo brawo cmok

antosia - Pon 15 Mar, 2010 00:21

jaga48, LidkaM, irenka10, elka j., Makarbella, kabyr, maranta, gustavo_2008 Dziewczyny, pieknie dziekuje za mile slowa i dodane punkciki. Widze tu duzo bratnich dusz, czyli wszechstronnosc w robotkowaniu. Mialam kilkuletnia przerwe w haftowaniu, zatesknilam jednak. Oczka tez juz nie te, ale dobre swiatlo na robotke pomoglo tej niedoskonalosci - przynajmniej narazie.
beti9 - Pon 15 Mar, 2010 11:17

Śliczne serwetki brawo brawo brawo
ewbas - Wto 16 Mar, 2010 19:14

brawo

Prześliczne serwetki oj ja wiem ile potrzeba czasu i pracy żeby coś tak pięknego wyszło z pod łapek.
Cudne po prostu są uklon

reni - Czw 18 Mar, 2010 08:38

piękna cool brawo brawo brawo brawo
gustavo_2008 - Pią 19 Mar, 2010 20:02

Piekne brawo brawo brawo