To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Psy - szczeniaczki szukają domu

zembion - Czw 17 Wrz, 2009 10:35
Temat postu: szczeniaczki szukają domu
Drogie panie!
Mam do oddania śliczne pieski kundelki. Dwa z nich mają po 3 miesiące, jeden jest czekoladowobrązowy, drugi biały. Dwa inne mają około 6 tygodni, jeden jest brązowy, drugi szaroczarny. Będą to psy średniej wiekości. Nie wiem jak zamieścic tu zdjęcia, ale gdyby ktoś był zainteresowany to chętnie wyślę fotografie na maila. Jestem z województwa lubelskiego.
Mam nadzieję, że znajdzie sie ktoś kto chciałby któregoś z piesków przygarnąć. My niestety mamy już sporo swoich i opieka nad kolejnymi przekracza nasze mozliwości (razem z tymi czterema to już 14....) Bardzo liczę na jakis odzew, gdyż ostateczne rozwiązanie w postaci schroniska jakoś mi się w głowie nie mieści.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

donka66 - Czw 17 Wrz, 2009 10:52

Witaj! Proponuję założyć wątek pieskom na forum dogomania, w dziale Psy w potrzebie. Przez to forum dużo psów znajduje domy.
Ada - Czw 17 Wrz, 2009 11:14

Spróbuj może zamieścić zdjęcia tu http://www.fotosik.pl/dodaj_zdjecia.php i podać link, albo skopiować kody/wtedy zdjęcia się wyświetlą/. Ładujesz zdjęcie ze swojego dysku,klik na wyślij,czy prześlij/nie pamiętam/ i masz zdjęcie do wklejenia.
zembion - Wto 22 Wrz, 2009 08:26

Dziekuję za podpowiedzi. Zarejestrowałam się na dogomanii i spróbuję tam, rzeczywiście bardzo dużo psiarzy tam zagląda. Pozdrawiam!