Psy - Dobermanek - 3,5 miesięczny, do oddania
donka66 - Wto 18 Sie, 2009 09:05 Temat postu: Dobermanek - 3,5 miesięczny, do oddania Do oddania jest 3,5 miesięczny szczeniak - doberman, ma na imię Ramzes, zaszczepiony - ma książeczkę, bardzo spokojny i grzeczny, reaguje już na imię i sygnalizuje potrzebę wyjścia na spacer w celu załatwienia potrzeb typu siku itp.
Historia jak tysiące - 2/3 rodziny chciało psa, ale reszta (cała jedna osoba) po powrocie z pracy zagranicznej już nie.
Szkoda, aby mały trafił do schroniska - jakby ktoś z was znał odpowiedzialny domek ...
Ma mało czasu ok. 2 tygodni może jeszcze zostać w obecnym domku.
Naturalnie warunkiem adopcji jest podpisanie umowy, także zobowiązanie się do późniejszej kastracji psa. Naprawkę szkoda małego - najważniejsze jest teraz znalezienie dla niego dobrego domku.
Domek pożądany w Krakowie (małopolska), ale inne pewniaki bardzo mile widziane.
we_st - Wto 18 Sie, 2009 13:11
Podałam dalej. Szkoda, że sama nie mogę się nim zająć. Kocham dobermany, ale niestety mam już jednego dużego psa i 1000km do pokonania...
donka66 - Wto 18 Sie, 2009 13:27
Dziękuję!
Paddington - Wto 18 Sie, 2009 17:54
Ja niestety też nic nie wiem o domku dla takiego pieska. Szkoda, że jego rodzina go musi oddać- swoją drogą to ta 1/3 rodziny mogła by jakoś spasować... w końcu to żywe zwierze, a nie zabawka a skoro była to rodzinna decyzja (2/3 rodziny to też ważna część) to powinna zostać zaakceptowana. No przykro bardzo i wierzę, że uda się odszukac dom dla pieska!!
Pozdrawiam
|
|
|