Nasze prace - chwalimy się - Decu nuli - herbaciarki - str. 14
nula - Śro 01 Lip, 2009 21:08 Temat postu: Decu nuli - herbaciarki - str. 14 Postawiona do raportu przez konstancję8 zakładam swój wątek w dziale decu
Kto chce może hurtem zobaczyć co udało mi się zdziałać do tej pory
Zastanawiałam się, czy pokazywać moje pierwsze - nieudolne prace - ale co tam !!!
Najwyżej się pośmiejecie
No to po kolei
konstancja - niestety nie mam już pojedynczych zdjęć chustecznika (obfotografowałam go tak dokładnie, bo każda strona jest inna ) ale wstawiłam większą fotkę kolażu na picasę i teraz na powiększeniu widać lepiej
Co prawda nie lubię dublować wstawianych zdjęć - ale masz rację - jeżeli kogoś interesuje jedna dziedzina to faktycznie trudno wyszukiwać prace w galeriach.
Obiecuję poprawę i od teraz będę też tutaj wstawiać zdjęcia moich nowych prac (być może nawet już jutro ) a pytania zadawać w "dziale technicznym"
milamirka - Śro 01 Lip, 2009 21:59
Nula juz nieraz Cie chwalilam ale dla mnie ty jestes WIELKA bo co nie zaczniesz to wszystko zrobisz i idzie ci jak po masle Piekne decu
Bożena- 2000 - Śro 01 Lip, 2009 23:00
Po co ja tu wlazłam? Z zawiści nie zasnę. Cudeńka, rewelacyjne prace. Artycha z Ciebie pierwszej klasy.
reni - Śro 01 Lip, 2009 23:06
dobrze że wszystko jest w jednym miejscu jest co podziwiać
cudne prace
ja się zabieram za decu i jakoś nie mogę ...odstawić szydełka
bela1304 - Czw 02 Lip, 2009 01:50
Nula prześliczne prace
nula - Czw 02 Lip, 2009 12:09
milamirka, Bożena- 2000, reni, bela1304,
dziękuję !!!
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia nowości
Druga wersja osłonki na doniczkę (niby to samo a jednak nie to samo )
i "kubeczkowa" produkcja
milamirka - Czw 02 Lip, 2009 12:15
ZEBY MI WYPADAJA NA KLAWIATURE JAK OGLADAM TE TWOJE SLICZNOSCI SUPER PRACE
Phoebe - Czw 02 Lip, 2009 12:57
nula, moje zeby nie tylko klawiature zaliczyly.... z wrazenia!
zazdroszcze Ci ogromnie tych prac! moze kiedys sie przelamie i sama cos zrobie...ale poki co mam sie czym zachwycac!
Truskaweczka - Czw 02 Lip, 2009 12:59
Świetne, szczególnie kubełki na długopisy
lucyna112 - Czw 02 Lip, 2009 16:50
jestem pod wrażeniem
umironczuk - Czw 02 Lip, 2009 18:17
Piękne prace
bardzo mi się spodobały kolczyki i ta czarna skrzyneczka z biało fioletowymi kwiatkami
czy to wzór z serwetki może pamiętasz gdzie kupiłaś ten wzór
nula - Czw 02 Lip, 2009 18:29
milamirka, Phoebe, Truskaweczka, lucyna112, umironczuk, bardzo, bardzo dziękuję !!!
te kubeczki się fajnie robi - trenuję sobie na nich spękania, cieniowania, kropkowania itp.
W razie czego niewielka strata jak się zepsuje
umironczuk, tak to jest serwetka, mam nawet jej zdjęcie - wygląda tak
http://www.abload.de/image.php?img=serwo20g.jpg
córa kupiła je w sklepie papierniczym (akurat na takie nigdzie w necie się nie natknęłam )
konstancja8 - Pią 03 Lip, 2009 10:29
| nula napisał/a: | | Zastanawiałam się, czy pokazywać moje pierwsze - nieudolne prace - ale co tam !!! |
nieudolności to ja tu nie widzę
ja uważam, że nawet pierwsze prace zawsze warto pokazywać z dwóch powodów:
- może ktoś w czyms doradzi, coś zauważy i posuniemy się do przodu
- ja oglądając dużo na forach, zauważyłam że nieraz odkryłam jakiś świetny pomysł nawet w pracach całkowicie początkujących dziewczyn, nie zawsze doskonałych technicznie; może to właśnie świeżość spojrzenia??
już pisałam wcześniej - brązowa szkatułka cudo
żabka - Nie 05 Lip, 2009 12:07
Nula jak mogłaś ukrywać przed nami takie cuda
Wszystkie prace rewelka
Czy kubeczki w środku malujesz cale czy tylko do jakiejś wysokości? Jeszcze się za swoje nie zabrałam
nula - Nie 05 Lip, 2009 12:42
konstancja8, żabka, dziękuję
żabka, w środku maluję całe - do samego dołu i denko również - tylko lakieruję mniej niż na zewnątrz - 2 albo 3 warstwami lakieru.
Zabierz się za swoje - dzieciakom na pewno się przydadzą
I zobacz jak ładnie prezentują się Twoje koniki
umironczuk - Nie 05 Lip, 2009 22:29
Ta serwet po prostu super bardzo mi się wzór podoba
Laura S. - Wto 07 Lip, 2009 13:23
Nula,pudełko z bratkami i to ciemne to Ci normalnie ukradnę. O adres proszę :>
Jak to ciemnoszare (?) zrobiłaś? Boskie jest! Resztę ukradnę potem
Lacrima - Wto 07 Lip, 2009 13:47
Super pracki
nula - Wto 07 Lip, 2009 17:13
Laura S., Lacrima, dziękuję bardzo !!!!
Laura , pudełka z bratkami nie oddam - mam do niego dziwny sentyment - chyba dlatego, że jest to jedna z moich pierwszych w miarę udanych prac
A jeśli chodzi Ci o tą ciemną szkatułkę to była robiona na prezent dla koleżanki córy i już jej nie mam.
A zrobiona jest bardzo prosto - na wieczku jest po prostu przyklejona czarna serwetka z tym kwiatowym motywem. (link do zdjęcia serwetki jest parę postów wyżej) Tak samo zrobione są boki.
Jedynie ta boczna powierzchnia wieczka jest malowana (najpierw czarna farba - potem krak - a potem szara farba)
Laura S. - Wto 07 Lip, 2009 21:24
nula, muszę wykorzystać ten patent . Cudne jest
elka j. - Sob 25 Lip, 2009 22:42
Nula - Widzę, że decu na dobre Cię wciągnęło Bardzo fajne prace i jak dużo, szczególnie wpadły mi w oko skrzyneczka kwiatowa, chustecznik i biżu, a i jeszcze kubek czarnobiały - super
małgośka - Nie 26 Lip, 2009 12:51
Nula, szczerze podziwiam Twój talent. Każda technika jaką robisz wychodzi perfekcyjnie.
Trzymam kciuki za dalsze postępy.
gosias - Pon 27 Lip, 2009 07:02
nula, prześliczne
nula - Śro 29 Lip, 2009 17:14
elka j., małgośka, gosias, dziękuję bardzo !!!
a teraz "zaległe" nowości - skończone już jakiś czas temu
dwa kubeczki z wyszperanych jeszcze szpulek
i deseczka z lawendą pod kalendarz
reszta prac na różnym etapie tworzenia
buziaczek - Śro 29 Lip, 2009 19:08
przepiękne prace
|
|
|