To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Psy - berneńczyk Gonzo

Gośka - Pią 09 Sty, 2009 17:51
Temat postu: berneńczyk Gonzo
A to przyjaciel kota Bazyla cmok Jest to przyjaźń często jednostronna. Żeby nie było niedomówień to kot ustawia psa puknąć się (pies 50kg, kot -7kg)

_ulcia - Pią 09 Sty, 2009 19:16

Gośka masz ślicznego psa cool cool cool
Gośka - Pią 09 Sty, 2009 19:45

Ale ciele z niego straszne. Wszystkiego boi się. wściekły
_ulcia - Pią 09 Sty, 2009 22:08

Ale na sam jego widok można się przestraszyć, wesoło mi uwielbiam duże psiska
zonieczka - Sob 10 Sty, 2009 14:39

uroczy mnie wcale by mi nie przeszkadzało że cielę z niego
Gośka - Śro 23 Kwi, 2014 07:07

Po 10 latach wspólnego życia w świąteczny poniedziałek odszedł od nas za tęczowy most nasz Gonzo. placzek Już więcej żadnych psów, za dużo mnie to kosztuje zdrowia za każdym razem ...

kabyr - Śro 23 Kwi, 2014 08:21

Gosia wiem co czujesz.
Snedronningen - Śro 23 Kwi, 2014 10:15

Gośka, przykro mi z powodu odejścia waszego przyjaciela. Sama dobrze wiem, jakie to trudne.
Za każdym razem mówię, że więcej żadnych psów, aż przychodzi ten moment, gdy okazuje się, że bez psa jest jeszcze ciężej .

AlaJ - Śro 23 Kwi, 2014 12:02

Dlaczego one tak krótko żyją?
Wyrazy współczucia Gosiu.

jokul - Śro 23 Kwi, 2014 14:02

Gosiu bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Twój przyjaciel dożył sędziwego wieku, jak na berneńczyka. Ja wierzę, że wszystkie moje psy czekają na mnie za TM i kiedyś będę się jeszcze cieszyła ich towarzystwem. Podobnie, jak Snedronningen, uważam, że nie można żyć bez psa i chociaż taka strata bardzo boli, to nie jest czymś złym posiadanie kolejnego psiego przyjaciela. Od jakiegoś czasu dojrzewam też do tego, żeby przygarnąć jakąś psią biedę ze schroniska i dać mu normalny dom i normalne życie, do czego i Ciebie zachęcam. Czas smutku i żałoby kiedyś przeminie, a może jakiś piesek czeka na Ciebie. Pozdrawiam Cię serdecznie