To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Propozycje - Hardanger

Krzysia - Śro 07 Sty, 2009 09:28
Temat postu: Hardanger
Kiedyś Maranta wspomniała o rozbudowie działu hardangerowego, było to jednak przed problemem z serwerem. Mogę się tym zająć teraz, pod warunkiem, że tego potrzebujecie ( na innych forach jest sporo informacji ) i nie nadwyręży to naszego forum.

Zaczęłabym od materiałów, sklepów.... a potem ..... obiecałam Betce pomoc w haftowaniu serwetki Permina

Mam przygotowane wszystkie materiały, mołabym robić ją na naszym forum jako kurs.
Chcę poznać Wasze zdanie. cmoknięcie

maranta - Śro 07 Sty, 2009 09:47

Krzysiu- ja jestem na tak- dział hardanger jest na forum, brakuje mu jedynie opiekuna, kogoś kto by nas zaraził tą ciekawą techniką i pomagał zgłębić wszelkie tajniki.

Jeśli teraz jesteś gotowa się tym działem zaopiekować, to byłabym wdzięczna i z chęcią ustawię Cię na moderatorkę Smile

------------------------------------

Już jesteś moderatorką i możesz działać Smile

Krzysia - Śro 07 Sty, 2009 10:35

Dziękuję za zufanie kwiatek dla ciebie przemyślę jeszcze raz i zacznę działać .
woalka - Śro 07 Sty, 2009 11:24

Powodzenia!
Jak tylko załapię się na jakiś dodatkowy czas w promocji, to na pewno spróbuję tej techniki. A póki co będę wierną czytelniczką tego działu Smile
Serwetki są śliczne, a obrusowi na pewno nie ja jedna kibicuję.
Może kiedyś będziesz moją mentorką i w tym temacie? Smile
Trzymam kciuki, Krzysiu.
woalka

moslamawe - Czw 08 Sty, 2009 08:04

tak , tak , tak , hopla
krystyn47 - Pią 09 Sty, 2009 11:54

Ja też z chęcią skorzystam cool
ABA - Pią 09 Sty, 2009 12:07

Ja tez chetnie się naucze nowego haftu. hopla
uska3 - Śro 21 Sty, 2009 06:16

Ale gapa ze mnie puknąć się , teraz dopiero przeczytałam ten temat .Krzysiu ja również bardzo chętnie skorzystam z Twoich umiejętności i napewno czegoś nowego się nauczę kwiatek dla ciebie Dziękujemy pięknie cmoknięcie
ewkapawe - Śro 21 Sty, 2009 12:31

To może i ja bym się tą techniką zainteresowała . Szydełko znam , teraz pasjonuje mnie frywolitka , ale czas i pora nauczyć się czegoś nowego . Będę śledziła ten wątek bye bye