Pogaduchy - Zakaz korzystania forum..
renata - Pon 28 Lip, 2008 19:52 Temat postu: Zakaz korzystania forum.. Dla mnie... Dziewczyny jestem tutaj juz dlugo...malo pisze i chyba nigdy nic nie pokazalam..Ostatnio od kwietnia odwiedzam was co dziennie Piekne rzeczy robicie,,,jestem pelna podziwu!! zloszcze sie ,ze ja juz nie moge.. Od stycznia jestem sparalizowa..tzn.juz jest lepiej,ale lewa reka jeszcze nie moge trzymac szydelka..kupuje mostwo wloczek i mysle,ze kiedys musi byc lepiej!wasze prace mobilizuja
mnie do dzialania,,musze,bo jak nie to moje zapasy wyjda na klatke schodowa..a szkodaby bylo..
Niewiem dlaczego sie dzis odezwalam,chyba mialam taka potrzebe..
pozdrawiam Was cieplutko..i...moze kiedys...
Elżbieta P. - Pon 28 Lip, 2008 20:26
Renata, może jeszcze wrócą dobre czasy i minie wszystko złe, które Cię spotkało, bądź dobrej myśli i trzymaj się
SoWa - Pon 28 Lip, 2008 20:38
napisałaś, że jest poprawa, więc tylko czekać, kiedy będziemy podziwiać Twoje dzierganki!
Na pewno któregoś dnia zobaczysz coś tak fascynującego, że zapragniesz to wykonać, a to najlepsze na pokonanie niemocy.
pozdrawiam serdecznie
alienor - Pon 28 Lip, 2008 20:57
Bardzo dobrze zrobiłaś , ze sie odezwałaś , powinnaś dawno temu , teraz oczekujemy wieści codziennie od ciebie , pisanie na klawiaturze to tez rehabilitacja , próbujesz szydełkiem , tzn ,ze sie nie podalas , wierze , ze będzie dobrzei odzyskasz sprawność
bjanna - Pon 28 Lip, 2008 21:22
renata, wierzę, ze wrócisz do zdrowia czekam na dobre wieści trzymaj sie mocno i ćwicz, ćwicz, ćwicz.......a ja mocno trzymam kciuki za twoja walkę
nula - Pon 28 Lip, 2008 21:26
renata, dobrze, że się odezwałaś ! Po to między innymi jesteśmy, żeby podtrzymywać się na duchu w trudnych chwilach !!!
Tylko się nie załamuj !!!!!
Mam nadzieję , że masz jakąś rehabilitację ? (fizykoterapia i ćwiczenia - ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz !!! - jeżeli jest poprawa to jest nadzieja, że będzie coraz lepiej ! Czasami to długo trwa ale musisz być dobrej myśli !!!!!
Pozdrawiam serdecznie
maranta - Pon 28 Lip, 2008 22:00
Reniu, trzymaj się dzielnie, ćwicz sporo, zaglądaj regularnie na forum i nabieraj apetytu na nowe śliczne robótki.
Wierzę, że jeszcze będziesz nas zaskakiwać pięknymi pracami i oby jak najszybciej.
Życzę dużo zdrowia, cierpliwości i uśmiechu mimo wszystko
Violetta21 - Pon 28 Lip, 2008 22:28 Temat postu: Zakaz korzystania forum.. Renia odzywaj się na forum i to jak najczęściej tutaj płyną zawsze dobre fliudy cieszę się że się nie poddałaś i myślę że już niedługo będziemy podziwiać Twoje robótki a tymczasem trzymam mocno kciuki abyś jak najszybciej wróciła do pełnej sprawności
Zula - Pon 28 Lip, 2008 23:06
Będzie dobrze, tego trzeba się trzymać.
Życzę dużo zdrowia
Asia S. - Pon 28 Lip, 2008 23:09
Renata!! Bardzo dobrze, że się odezwałaś. Wierzę w to, że kiedyś chwycisz szydełko i pokonasz wszelkie niedogodności i zaczniesz dziergać, Ty również w to wierzysz..
Ula_K - Pon 28 Lip, 2008 23:17
Badz dzielna dziewczynka jak do tej pory bylas...wiara czyni cuda. Czlowiek optymistycznie nastawiony szybciej dochodzi do zdrowia ( sama to na sobie sprawdzilam gdy bylam bardzo chora )Zycze Ci powrotu do zdrowia i optymistycznego nastawienia.
renata - Pon 28 Lip, 2008 23:26
jestescie bardzo kochane..czytam i wyje...
dziekuje
alicja11 - Wto 29 Lip, 2008 00:24
renata, musisz wierzyć w siebie ,bo my wierzymy w to ,że ćwiczenia usprawnią ręce ,aby móc szydełkować co też ćwiczy dłonie ,pamiętaj jesteśmy z Tobą
persjanka - Wto 29 Lip, 2008 07:51
witaj reniu..cwicz i badz tu z nami...jesli jeszcze nie utrzymujesz szydelka to troche pukaj w klawiaturke...szukaj wzorow..pisz..i cwicz..w koncu sprawnosc ruszy..a wloczki..hmm.. w koncu jakby byly zdjatka wloczek to moze bysmy sobie wspolnie pomarzyly..powymyslaly,wzorow poszukaly i wspolnie zadecydowaly co z czego powstanie... taka wspolna wprawka? tak to sie nazywa jak sie cwiczy na pianinie poczatkujac gre?>.no nie wazne..wazne bys z nami byla ..i wierzyla...pozdrawiam ania
LidkaM - Wto 29 Lip, 2008 08:13
| alienor napisał/a: | Bardzo dobrze zrobiłaś , ze sie odezwałaś , powinnaś dawno temu , teraz oczekujemy wieści codziennie od ciebie , pisanie na klawiaturze to tez rehabilitacja , próbujesz szydełkiem , tzn ,ze sie nie podalas , wierze , ze będzie dobrzei odzyskasz sprawność  |
Myślę, że tutaj jest sedno. Pisz jak najwięcej, ja też długo pisałam zanim zaczęłam cokolwiek robić. U mnie przeszkodą nie była choroba a ciągły brak czasu. Było mi dużo łatwiej, ale przyznam się, że bardzo zmobilizowało mnie i pozwoliło bliżej poznać dziewczyny z forum wspólne dzierganie on-line.
Rób powolutku, nawet koślawo. Rób tak jak Ci wychodzi. I chwal się tym. Biorąc pod uwagę Twój stan zdrowia ja chciałabym zobaczyć nawet kawałek łańcuszka zrobiony Twoimi rękami i sprawiłby mi on ogromną radość, bo oznaczałoby to znaczną poprawę Twojego zdrowia.
Mam koleżankę, która szydełkowe robótki bardzo lubi ale nie potrafi nic zrobić. Bardzo bym się ucieszyła, gdyby zrobiła choć kilka oczek łańcuszka - bo to wciąga, to motywuje, mobilizuje i sprawia radość. A tej nam w życiu najbardziej potrzeba. Trzymaj się dzielnie i nie poddawaj!!!
Halkuk - Wto 29 Lip, 2008 13:21
| nula napisał/a: | | renata, dobrze, że się odezwałaś ! Po to między innymi jesteśmy, żeby podtrzymywać się na duchu w trudnych chwilach !!! |
Ja też uważam ze dobrze że napisałaś ! Wiem z własnego doświadczenia jak bardzo życzenia Dziewczyn z Forum i otucha przez Nie dana - pomaga
Trzymam kciuki i życzę Ci powrotu do zdrowia I pisz koniecznie - teraz już musisz , bo jesteś z Nami a My z Tobą Będzie dobrze
renata - Wto 29 Lip, 2008 17:24
http://www.fotosik.pl/sho...9cdb4889f62dd5f
chce to skonczyc!!!!!!!wreszcie!
alienor - Wto 29 Lip, 2008 19:35
ale sie zapowiada coś ładnego , bardzo fajne elementy , robiłaś teraz czy przed choroba bo robisz równiutko i starannie
renata - Wto 29 Lip, 2008 20:00
to bylo przed ..chce cos z tego zrobic,ale porywam sie z motyka na slonce..jeszcze nie moge..ale moge pomarzyc.. te elementy to szerokosc bioder(nie moich),do tego tipik..i polaczyc ..pozniej spodniczka.. ale marze,nie? mam kochana sasiadke,ktora mi bardzo pomaga,chce dla niej toCUDO zrobic
to chyba bedzie cos dziwnego,ale musze to skonczyc
cieplutko pozdrawiam was wszystkich
mycha24-22 - Wto 29 Lip, 2008 21:34
Renatko na pewno wszystko będzie dobrze,wrócisz do zdrowia i będziesz nam pokazywać na forum swoje szydełkowe robótki
pika15 - Wto 29 Lip, 2008 21:42
renata, Całuje mocno i wracaj do zdrówka
Meta - Śro 30 Lip, 2008 01:22
renatko trzymam za Ciebie kciuki - i nie zapominaj się do nas odzywać, my nie tylko do pogaduch o robótkach tu jesteśmy, ale także i po to, żeby nawzajem sobie pomagać i otuchy dodawać
LidkaM - Śro 30 Lip, 2008 07:29
Uda Ci się! Ja w to wierzę a nawet wiem doskonale, że nastąpi to już niedługo. Bardzo pięknie się zapowiada efekt końcowy!
Pandora - Śro 30 Lip, 2008 08:18
To co pokazałaś jest cudne i na pewno z takim zacięciem to skończysz. Dziewczyny mają rację, dobrze, że się odezwałaś i rób to częściej. Ćwicz codziennie, a któregoś dnia bez trudu złapiesz szydełko.
Mam w domu czteroletnią córeczkę, która uwielbia moje prace, przychodzi i pyta co „szyję” i czy ona też może. Szydełkiem nie jest jeszcze w stanie się posługiwać, dałam jej bardzo grubą włóczkę, pokazałam jak i swoimi paluszkami, wykorzystując sploty szydełkowe zrobiła kołderkę dla misia. Spróbuj może na początek coś zrobić metodą mojej córki, myślę, że to będzie bardzo dobre ćwiczenie.
Ate - Śro 30 Lip, 2008 09:58
| Pandora napisał/a: | | swoimi paluszkami, wykorzystując sploty szydełkowe zrobiła kołderkę dla misia |
Moja mama też mnie tak uczyła
Swoją drogą z doświadczenia wiem, że wszystko jest możliwe także Renatko, łepek do góry, cierpliwości, samozaparcia i pracy (a to już posiadasz) i dojdziesz do celu. Jestem tego pewna
|
|
|