To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Psy - Mój pisiulek

Marzena 43 - Nie 27 Lip, 2008 09:46
Temat postu: Mój pisiulek
Oto mój najlepszy przyjaciel ośmioletni wielorasowiec Anahit.Oddany i rozpieszczony do bólu.Jestem jego ukochaną pańcią której pilnuje na każdym kroku.Wychowywał się razem z kotką Hexen ,jest między nimi 1 dzień różnicy.Tak więc teraz jak Hexunia ma kociaki on się nimi opiekuje i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.Myje je ,pilnuje żeby za bardzo nie rozrabiały, rozdziela jak się za mocno biją nie robiąc im przy tym żadnej krzywdy.Dlatego czasami wołam na niego Nianiuś i też rozumie.Kocham go i on mnie też.

Anahit z tym swoim uśmieszkiem

bean - Nie 27 Lip, 2008 23:14

Od dawna wiadomo, ze pies to największy przyjaciel człowieka Exclamation kocha swego pana bezinteresownie i z pełnym oddaniem. A Twój rzeczywiście jest wyjątkowy -> przyjaźń z kotem to coś niezwykłego hahahihi
Marzena 43 - Sob 16 Sie, 2008 18:21

"Jak pies z kotem" nijak nie pasuje do moich zwierząt.Właśnie mój pisiulek skończył wieczorną toaletę uszu Hektora i układają się do snu , oczywiście na moich poduszkach
hahahihi

mariola65 - Pon 08 Wrz, 2008 20:57

Bardzo śliczna parka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
mariola65 - Pon 08 Wrz, 2008 21:00

Bardzo śliczna parka cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
anza87 - Sob 15 Sie, 2009 23:08

Piękna psinka. Świetnie, że się tak dobrze dogaduje z kicią. Mój to anioł nie pies, ale jeśli chodzi o inne zwierzaki, to robi się zazdrosny jak się za bardzo nimi zajmuje (np. jak trzymam chomika na ręce, albo jak ktoś z rodziny za bardzo głaszcze innego psa). Ale kotów czasami się boi-wczoraj na spacerze go wyśmiałam bo od kota aż odskoczył jęzorek sierota taka się z niego na starość zrobiła