To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - Koty z Krety

Evriel - Wto 15 Lip, 2008 10:39
Temat postu: Koty z Krety
Jak wiadomo Kreta jest wyspą kotów - i to najprawdziwsza prawda Wink.

A jakie są tamtejsze futrzaki? Zapraszam do obejrzenia efektów mojego polowania - z aparatem Very Happy (tudzież komórką):

http://picasaweb.google.com/Evrathiel/KotyZKrety

Zosia32 - Wto 15 Lip, 2008 10:50

Evriel, fajna sesja fotograficzna ,czy te kotki ,ktoś tam karmi bo wyglądają na chudzieńkie biedactwa bye bye
Evriel - Wto 15 Lip, 2008 13:04

Zosiu,

kotki w sezonie mają raj, bo karmią je turyści, poza sezonem niestety gorzej. A że chudziutkie, to też taka ich uroda, różnią się od naszych dzikusków budową

Madzia - Wto 15 Lip, 2008 19:40

Wszystkie kociska są fajne! cool bye
mariola65 - Śro 16 Lip, 2008 19:37

Śuper kociaki ,i komętaze cool cool cool
Relana - Czw 17 Lip, 2008 17:30

Zdjęcia zjawiskowe kwiatek dla ciebie, bo i obiekt de best!!!
brawo cool Marzy mi się, by w naszym kraju zwierzęta nie bały się ludzi. Na Twoich zdjęciach widać zaufanie tych pięknych stworzeń do dwunożnych.
W Rzymie koło Koloseum jest też pełno wypasionych kotów, które nie boją się ludzi. A u nas? E.............ch, szkoda gadać wściekły

Evriel - Pią 18 Lip, 2008 14:10

Relana, tak do końca różowo z tym zaufaniem nie jest. One do Ciebie owszem podejdą, ale pogłaskać w większości się tak od razu nie dadzą. No chyba że nosisz kocie chrupki w kieszeni wesoło mi (którą to metodę zastosowałam)
Halkuk - Sob 19 Lip, 2008 11:54

Fajne kociaki cool brawo
Relana - Wto 22 Lip, 2008 15:50

Evriel napisał/a:
Relana, tak do końca różowo z tym zaufaniem nie jest. One do Ciebie owszem podejdą, ale pogłaskać w większości się tak od razu nie dadzą. No chyba że nosisz kocie chrupki w kieszeni wesoło mi (którą to metodę zastosowałam)

Toż przecie wiem, że to mądre stworzenie.
Stworzenie kota najbardziej się Panu Bogu udało hopla . Poza tym KOT wie, który to dobry człowiek brawo . Na złego i głupiego szkoda mu czasu. cool