To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Propozycje - Podział.

artnow - Śro 19 Paź, 2005 10:25
Temat postu: Podział.
Pjawił się nowy dział Porady
Proponuje zrobić w nim podział na porady kuchenne, porady roślinne i POrady związane z domem ogólnie (np wywabianie plam).
Będzie chyba bardziej przejrzyście.

maranta - Śro 19 Paź, 2005 11:38

Przeniosłam Twój post do działu Propozycje, ponieważ posty z działu- Sprawy administracyjne automatycznie są wyświetlane na stronie portalu.
Masz zupełną rację, też o tym myślałam. W zamierzeniu ten dział z poradami miał wypełnić jakąś lukę, tzn miały tu trafiać porady na wszelkie tematy... pozostałe, czyli takie, które nie maja osobnych działów na forum.
Wiadomo, że porady szydełkowe będą w dziale o szydełku, dotyczące roślin w części Zieloni przyjaciele, zwierząt- w działach o zwierzakach, komputerowe w dziale o komputerach.
Teraz właściwie sama nie wiem jak to zrobić, bo w tym dziale z poradami zaczyna robić się bałagan, choć na razie jeszcze jest tam niewiele tematów.
Jak myślisz, czy lepiej ten dział podzielić tak jak mówisz i wrzucić tam wszystko, czy może lepiej w każdym z istniejących tematów dać dział z poradami dotyczącymi tego właśnie tematu a tutaj zostawić całą resztę nie pasującą do niczego i tez to jeszcze jakoś rozdrobnić hmm
Poza tym myślę o podzieleniu działu komputerowego na część dotyczącą problemów i porad ze sprzętem i osobno z oprogramowaniem. Na razie jeszcze troszkę zaczekam jak sie sytuacja wyklaruje...

artnow - Śro 19 Paź, 2005 12:21

Się jesczze chwilkę zastanowię.
Ale może jednak porady w poszczególnych działach.
A tutaj zostawić tylko porady babuni albo wcale.

[ Dodano: Sro 19 Paź, 2005 ]
No i się zastanowiłem.
Zdecydowanie tak jak wcześniej pisałem.
No i jeśli będziesz chciała to na podział wiadomego działu też mam kilka pomysłów, które mogę podsunąć.