Pogaduchy - U Bernadki zima
Bernadka - Pią 16 Lis, 2007 08:35 Temat postu: U Bernadki zima
Grażyna - Pią 16 Lis, 2007 16:12
Nie wiem jaka to częśc Polski, ale wcale ci nie zazdroszczę, bo osobiscie nie cierpie zimy. oby do wiosny.
barbara 1 - Pią 16 Lis, 2007 16:27
| Grażyna napisał/a: | | osobiscie nie cierpie zimy. oby do wiosny. |
Ja również,ale widoki masz piękne
alicja11 - Pią 16 Lis, 2007 16:51
Gdyby za chwilę były święta Bożego Narodzenia to pejzaż zimowy super,ale...wolę jednak lato i ciepełko,w centrum na szczęście śnieg padał tylko przelotnie i nie ma go jeszcze na codzień
Madzia - Pią 16 Lis, 2007 17:21
U mnie jeszcze tak nie ma, ale zimno, a ja już czekam na wiosenkę.
Halkuk - Pią 16 Lis, 2007 19:49
Bernadko u mnie za oknem podobnie
Bernadka - Pią 16 Lis, 2007 21:01
Grażyna, Małopolska 13 km od Tarnowa , ale u nas tak wszędzie a u mojej mamy koło Wieliczki jeszcze gorzej . Ja też zimy nie cierpię br no ale takie widoki cieszyły by mnie w wigilię , niestety do wigilii daleko a do tego czasu pewno okaże się że na same święta śniegu zabraknie
ola1996 - Pią 16 Lis, 2007 21:48
A ja lubię zimę, ale przypuszczam że jak dorosnę to przestanę.... W końcu lubie kuligi i łyżwy....
Burshtynek - Pią 16 Lis, 2007 22:57
Bernadko, ale pięknie
U mnie niestety stopniało wszystko, choć dziś jakiś mrozik chwycił, bo kałuże pomarznięte, ale pewnie niedługo i do nas śnieżek przyleci. Gawrony już się rozgościły.
buziaczek - Pią 16 Lis, 2007 23:39
U mnie są takie same widoki za oknem , wszędzie śnieg, lód i zimno oby tylko na święta też tak było
Bet - Sob 17 Lis, 2007 12:55
| Bernadka napisał/a: | Grażyna, Małopolska 13 km od Tarnowa , ale u nas tak wszędzie a u mojej mamy koło Wieliczki jeszcze gorzej . Ja też zimy nie cierpię br no ale takie widoki cieszyły by mnie w wigilię , niestety do wigilii daleko a do tego czasu pewno okaże się że na same święta śniegu zabraknie  |
a Ja ci zazdroszczę dzieciaki by odrobine pobuszowały
oby taka zima była w grudniu na Boże Narodzenia
tak myślałam że to te okolice bo u teściowej (Bobowa) też taka zima
Zygfryd Smarzyk - Sob 17 Lis, 2007 13:55
Piękna ta zima, u mnie jednak zupełnie jesiennie. Prawdę mówiąc to zazdroszczę Wam tylko zaokiennego widoku, nie zazdroszczę natomiast stania na mrozie po drugiej stronie okna... Cała nadzieja, że Wielkanoc blisko
Z tysiącem serdeczności
Grażyna - Nie 18 Lis, 2007 15:01
Na szczęście w moim miescie brak sniegu. Dzisiaj nawet słonko sie sporo usmiechało. Śnieg toleruje tylko na świeta, dla nastroju. Dla mnie zima w ogóle może zniknać z kalendarza, chociaż wiem, że śnieżek jest potrzebny roslinkom do ochrony przed mrozem.
magdalena - Nie 18 Lis, 2007 15:44
U mnie tak samo jak u Halkuk i Bernadki .Śnieg,śnieg i zimno!
Bernadka - Pon 19 Lis, 2007 11:49
a to pan sikorka na obiedzie
Bet - Śro 21 Lis, 2007 05:25
Ja tez chcę trochę sniegu podeślijcie do Bełchatowa plis
viburnum - Śro 21 Lis, 2007 06:29
| Bet napisał/a: | Ja tez chcę trochę sniegu podeślijcie do Bełchatowa plis  |
Mogę Ci oddać nawet cały z Krakowa chcesz Pocztą Polską czy kurierem? :wesolek:
Bet - Śro 21 Lis, 2007 20:08
| viburnum napisał/a: | | Bet napisał/a: | Ja tez chcę trochę sniegu podeślijcie do Bełchatowa plis  |
Mogę Ci oddać nawet cały z Krakowa chcesz Pocztą Polską czy kurierem? :wesolek: |
kurierem będzie chyba szybciej
Grażyna - Sob 08 Gru, 2007 19:41
Nie Bet, ja nie chcę śniegu. Buuuu...
Bernadka - Pią 14 Gru, 2007 07:08 Temat postu: ZIma powróciła Wstaję Ci ja raniotko a tu takie obrazki
Halkuk - Pią 14 Gru, 2007 08:43
No ślicznie a u mnie za oknem właśnie zaczyna sypać śnieg . Wreszcie skończy się błoto
maranta - Pią 14 Gru, 2007 08:51
Bernasia, widzę, że do Radłowa zbliża się jakiś zaprzęg z Gwiazdorem/ św. Mikołajem i pędzi na złamanie karku, żeby do Wigilii dotrzeć.
Złapałaś go na zdjęciu, tylko tak się zastanawiam kto te jego sanie ciągnie, bo wygląda bardziej jak jakiś ptak a nie renifer (zobacz na fotkę u góry po prawej)
Bernadka - Pią 14 Gru, 2007 11:00
| maranta napisał/a: | | tylko tak się zastanawiam kto te jego sanie ciągnie, bo wygląda bardziej jak jakiś ptak a nie renifer (zobacz na fotkę u góry po prawej) | hehehehehehhahahahha no faktycznie nie powiem nie powiem niech zajeżdża chętnie bym go naciągnęła na coś hahahah
summer21 - Pią 14 Gru, 2007 11:52
hmm... a co to za zdjęcie? cud czy jakaś zawieszka niechcący się ujęła??
Bernadka - Pią 14 Gru, 2007 14:08
nienie nie zawieszek nie ma na polku . widocznie Mikołaj siedział na drzewie , a jak fotkę cykałam to fotonapęd włączył i zwiał coby nie było gołosłownie to to drzewo a ha przy okazji popatrzcie jak narasta zaśnieżenie wrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|