Psy - Człowiek gorszy niż zwierzę...
Ple Ple - Śro 05 Wrz, 2007 10:37 Temat postu: Człowiek gorszy niż zwierzę... Zobaczcie:
http://polskalokalna.pl/w...-w-cialo,971008
Pozostawie bez komentarza, bo mi słów brakuje
dom_Klary - Śro 05 Wrz, 2007 10:50
Proponuje łańcuszek dla właścicielki pieska.Sama zrobię i wszelkie prawa autorskie udostępniam każdemu chętnemu do jego wykonania;
Ogniwka łańcuszka winny być wykonane z ciężkiej zardzewiałej blaszki z puszki po konserwach mięsnych, szerokość ogniwek nie ma znaczenia, ale im większe tym lepsze,
Długość łańcuszka- 5 cm. krótsza od długości szyjki owej pani
Termin wykonania-ZARAZ
lańcuszek wykonany
Halkuk - Śro 05 Wrz, 2007 16:02
Straszne Jak tak można
Oczywiście mowa o biednym piesku
Co do łańcuszka chętnie zobaczyłabym w nim właścicielkę tego psiaczka
viburnum - Śro 05 Wrz, 2007 16:16
Ta osoba to nie człowiek!!! Zwierzęciem jej nie nazwę bo uraziłabym zwierzęta!!! Jest po prostu bezmyślnym okrutnym stworem!!!
Phoebe - Pon 10 Wrz, 2007 13:06
o matko! to okropne co ludzie robia niewinnym zwierzatkom....sprwiedliwe byloby gdyby ta wlascicielke spotkalo to samo.
summer21 - Pon 10 Wrz, 2007 14:19
Uważam, że powinna zapłacić karę za traktowanie psa i to dosyć grubo. Najlepiej na rzecz innych zwierzątek i odsiedzieć może i dwa lata. Nic nie tłumaczy kogoś, żeby traktować zwierzę w ten sposób. Ja mam już roczną suczkę Husky, dużo już rozumie ale jest w większości taka nieznośna, gryzie roznosi wszystko co popadnie i dokucza starszej 11letniej suczce, że naprawdę czasem brakuje mi już cierpliwości i zdarza sie,że dostanie klapsa i reprymende słowną, ale broń Boże nie katujmy zwierzęcia, bo czują tak samo jak i ludzie!! Sama bym tej Pani uwiązała łańcuch z kolczatką
ola1996 - Nie 30 Wrz, 2007 12:42
A słyszałyście o Ozzym..? To też prawda o tym jacy ludziesą dla zwierząt... Już lepiej było go porzucić niż zabić
fantaghiro - Pon 15 Paź, 2007 21:25
Nie moge sobie wyobrazić ze cos tak strasznego można zrobić zwierzeciu Ludzkie okrucieństwo czasami nie zna granic, ciekawe jak te wszystkie osoby, ktore tak krzywdza zwierzeta czułyby sie uwiazane łańcuchami, w ciasnych klatkach itp.
viburnum - Wto 23 Paź, 2007 14:38
Co to za ludzie?
http://www.onet.tv/28962,...,0,0,wideo.html
szyszka - Wto 23 Paź, 2007 16:17
Przestaje rozumieć ludzi.. jak można COŚ TAKIEGO zrobić zwierzęciu??!?!?! Przecież to żywe stworzenie z krwi i kości, tak jak człowiek.. Serce mi się kraje jak słyszę takie historie.. To jest okropne co się dzieje na tym świecie..
summer21 - Wto 23 Paź, 2007 19:19
ano własnie tu chodziło o to że prawdopodobnie misiu zaatakował turystów i w ramach obronych wciągnęli go do potoku i zatopili. Nie wiem ile szkód może zrobić sam misiek gdy dookola wiecej ludzi. Mysle ze napewno był inny sposób na pozbycie się go niż mieć teraz satysfakcję z uśmiercenia zwierzątka. No ale prawda jest zawsze po środku....
Ple Ple - Wto 23 Paź, 2007 20:04
http://polskalokalna.pl/w...dzwiadka,998924
Nie wiem co im misiu zawinił......
Susan - Nie 03 Maj, 2009 22:52
Edit:
Tu było ogłoszenie o piesku szukającym domu. Już nieaktualne ale dalej wzbudzające emocje. Posprzątałam...
donka66 - Pon 04 Maj, 2009 10:25
A ja też się "wtrynię" do tematu i ogólnie polecę dogomanię, jeśli ktoś chce wziąć do domu psa. W temacie "Psy w potrzebie" jest przegląd schronisk w Polsce i strony adopcyjen psów rasowych, a także ogrom wątków z psiakami najbardziej potrzebującymi pomocy. Też jestem użytkownikiem tego portalu, polecam. No i na bazarek można coś wystawić, zawsze to jakaś pomoc
|
|
|