miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich i nie tylko...
Koty - Dyzio śpi...
maranta - Pią 27 Lip, 2007 20:08 Temat postu: Dyzio śpi...Kot sąsiada- Dyzio => moje podwórko => leszczyna koło mojego balkonu => mój balkon => moje okno => mój pokój => moje łóżko...
i tak jest ostatnio codziennie
Pokazuję na fotkach efekt końcowy tej Dyziowej drogi, czyli sen Dyzia w moim wyrku a w jednym wypadku, na tapczanie w drugim pokoju.
Fotki cykałam w różne dni, ale jemu chciałoby się robić zdjęcia bez przerwy.
Musiałam to tutaj pokazać
ewka - Pią 27 Lip, 2007 22:29 moj kocurek Leos Halkuk - Sob 28 Lip, 2007 08:19 Ale fajne kociaczki asia0407 - Sob 28 Lip, 2007 22:48 kociaki super
Dyzio fajne pozy przybiera podaczas spania
Leos też super, taki biały
Ja miałam czarnego ale gdzieś zaginął ola1996 - Pią 12 Paź, 2007 17:49 Super kotki! Relana - Pią 25 Lip, 2008 21:44 Maranto, dawno tak się nie ubawiłam jak przy oglądaniu póz śpiącego Dyzia. Sądzę, że masz nowego członka rodziny i to on Ciebie wybrał. No, chyba nie masz wyjścia. Z całego serca gratuluję , bo kot wybiera tylko dobrego człowieka. Zosia32 - Pią 25 Lip, 2008 22:15 ewka, śliczny Twój kocurek Leoś Ula_K - Pią 25 Lip, 2008 23:41 Ale super kociaki a te ich przerozne pozy....sama mam 2 koty w domu o zupelnie roznych charakterach to nieraz mam niezla zabawe z nimi.Relana - Sob 26 Lip, 2008 20:59 Ewka ( choć wolę napisać Ewcia ) Twój kocurek Leoś goni Dyzia Maranty w przyjmowaniu póz. Jest na najlepszej drodze do osiągnięcia perfekcji. Mój Leoś póz nie przyjmuje, ale jest niesamowicie nachalny. Ktokolwiek zjawi się w moim domu jest potencjalnym głaskaczem kota. Tak bezczelnie ładuje się na kolana, że nikt nie śmie kotu odmówić. A jeśli by się ośmielił to dość szybko zaznajomi się z ukrytą bronią Leosia - pazurami, ogromniastymi. Relana - Śro 01 Paź, 2008 21:33 Mam pytanie : Maranto czy ty masz kotka, takiego na czterech łapkach sierściucha?
Pytam przewrotnie, bo jak obcy Dyzio tak wyleguje się u Ciebie to może przygarnęłabyś któregoś z niżej obfotografowanych przeze mnie maluchów. Są do zaadoptowania
Miałabyś swojego. Na całe jego życie.
a może któraś z forumowiczek chciałaby?maranta - Śro 01 Paź, 2008 22:08
Relana napisał/a:
Mam pytanie : Maranto czy ty masz kotka, takiego na czterech łapkach sierściucha?
Kota to ja mam i z daleka to po mnie widać
Sierściuchy na własność też mam, dwa- Kizię i właśnie Dyzia czyli Ziutkę i Ziutka
Dyzio dalej śpi tak jak i wtedy gdy był tylko gościem- zawsze na plecach
Poza tymi dwoma futrzakami mamy pod opieką tooooo
Przepraszam za kiepską jakość filmu, ale oryginalny miał dużą objętość, więc pogorszyłam jakość.
Filmik zaczyna się drogą od mojej furtki, na chwilę mignął tam kolejny sierściuch- suczka Cola. Z garnkiem idzie mój tata.
Więcej na moim blogu
Dlatego za propozycje dokocenia serdecznie dziękuję
Śliczne maluszki.Gusia - Czw 02 Paź, 2008 12:24 Aniu szczęka mi opadła na tak liczną gromadkę, ale widać, że masz bardzo pojemne serceRelana - Nie 09 Lis, 2008 16:28 No to jesteś wielka Maranto . Własne cudeńka i dzikusków taka ilość na garnuszku. Czy one są sterylizowane czy nie? Może by w jakiś sposób pomóc? Łatwo się zapętlić z kotami, bo one są niesamowicie płodne a po co skazywać na niepewny a często okrutny los następne mioty.
Napisz Wielka Maranto jak to widzisz.