To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Propozycje - Nowy dział na forum

maranta - Sob 01 Paź, 2005 15:58
Temat postu: Nowy dział na forum
Jak możecie zauważyć, na naszym forum pojawił się nowy dział dotyczący porad komputerowych.
Często mamy większe lub mniejsze problemy z naszymi komputerami.
Teraz jest wśród nas ktoś, kto się zna bardzo dobrze na komputerach, zaoferował swoją pomoc... no więc korzystajmy Very Happy
Co myślicie o tym pomyśle???

Halkuk - Sob 01 Paź, 2005 17:25

Jak najbardziej ZA Exclamation brawo
Ja sama sporo nauczyłam się od bardziej doświadczonej internetowej koleżanki Smile
metodą prób i błędów , bo moi chłopcy nigdy nie mieli czasu Sad.
Za to jaką mieli potem minę jak im pokazałam , że to czy tamto świetnie mi wychodzi bez ich pomocy .
Czasem faktycznie jak jest mały problem to wg dobrych wskazówek poradzimy sobie "same".
Pozdrawiam - Halina.

dzina - Sob 01 Paź, 2005 21:01

Świetnie bo ja jestem zielona a mój syn nigdy nie ma czasu mi pomóc ,czy wytłumaczyc.A ja mam problem ściągnełam kilka fajnych bluzek szydełkowych i zapisałam w mój obraz a chciałabym wam pokazac jak mam przesłac na forum ?Pozdrawiam
maranta - Sob 01 Paź, 2005 21:18

Przede wszystkim, dzina, jeśli chcesz wstawić obrazek jako załącznik, to nie możesz pisząc odpowiedź korzystać z okienka- Szybka odpowiedź, które się znajduje pod ostatnim postem, tylko klikasz w ten "guziczek"- odpowiedz (poniżej ostatniego postu po lewej stronie). Otworzy Ci się nowa strona. Tam w okienku piszesz odpowiedź, przewijasz stronę w dół i masz pole- Załącz plik. Obok nazwy załącznika klikasz w - Przeglądaj i wybierasz plik obrazka ze swojego dysku. Później klikasz w - Dodaj załącznik. Strona się załaduje od nowa i wtedy klikasz już ostatecznie w Wyślij i to wszystko.
Rockgirl_Madzik - Nie 02 Paź, 2005 12:54

Moim zdaniem to naprawdę świetny pomysł! Mam nadzieję,że będzie nam się dobrze współpracować z panem Specjalistą! Mr. Green
krzysztofina - Pon 08 Maj, 2006 23:33

Oj przyda sie bardzo ten dział-corka daleko i nie ma czasu a ja pół-wiekowa(ale to brzmi-hihihi)i jak tu być mądrym? radocha