Koty - pytanie
ksanty - Pią 30 Wrz, 2005 12:38 Temat postu: pytanie pomóżcie
zastanawiam się nad wzięciem kotka do domu ale obawiam się że dwuletni Junior może być dla zwierzątka zbyt dużym obciążeniem.
Wiem że jestem w stanie nauczyć młodego, że zwierzatka nie wolno męczyć ale to może potrwać kilka dni.
Jak myślicie ryzykować czy poczekać jeszcze trochę??
[ Dodano: Pią 30 Wrz, 2005 12:58 ]
za późno
już mamy kotka
maranta - Pią 30 Wrz, 2005 13:32
Oooo, śliczny kocio, gratuluję nowego puchatego przyjaciela
Z pewnością z Juniorkiem się polubią. Początkowo musisz mieć oko i na synka i na zwierzaczka, bo kot to jednak tylko zwierze, a dziecko to dziecko
Anioor - Pią 30 Wrz, 2005 14:43
według mnie nie ma sie co zastanawiac dzieci koniecznie powinny wychowywac sie ze zwierzatkami od najmłodszych lat ucza sie tolerancji poczucia obowiazku a poza tym zwierzak to miły towarzysz do zabawy moj brat ma 3 letniego synka kota i psa i wszyscy sie uwielbiaja:)
ksanty - Pią 30 Wrz, 2005 14:54
dlatego podjełam taką a nie inną decyzję
Marta wychowywała się od małego razem z dobermanem, niestety Reza miała raka i nie było już dla niej ratunku
Rockgirl_Madzik - Pią 30 Wrz, 2005 19:38
Gratuluję decyzji! Mam nadzieję,że Juniorek go za bardzo nie będzie "mordował" :fajnie: Będzie dobrze! Warto mieć jednak oko na tą znajomość między Twoim synkiem a kotkiem. Życzę Wam jak najlepiej!
kasik_ok - Pon 03 Paź, 2005 01:32
Kicia jest naprwdę prześliczna, dobra decyzja Junioirek napewno będzie wyrozumiały dla kotka
ksanty - Pon 03 Paź, 2005 08:43
sprawozdanie po półtora dnia
Junior traktuje kotka jako coś co trzeba obserwować z daleka, wczoraj wieczorem odwazył sie go pogłaskac
Kot przesypia większośc dnia i zaczyna szaleć około godziny 22.
W tej chwili usiłuje złapac jeden z emotionów na ekranie
|
|
|