To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Fotografia - Co Wojtek zobaczył i sfotografował ?

Halkuk - Pon 16 Kwi, 2007 18:19
Temat postu: Co Wojtek zobaczył i sfotografował ?
Przedstawiam prace mojego syna Smile
Album - "Ptaki i inne zwierzaki"

Tu kaczka która właśnie wyszła z wody , widać kropelki spadające z niej Wink i żółwik koleżanki .
Cały album http://dropsik.fotosik.pl/albumy/165024.html#e

Album - "Pola, łąki, ogródek"

Cały album - http://dropsik.fotosik.pl/albumy/17197.html

Album - "Inspiracje"

Peron, mgła i latarnia;)
Cały album -http://dropsik.fotosik.pl/albumy/69241.html

Album- "Anioły"

Cały album - http://dropsik.fotosik.pl/albumy/23698.html#e

Jest też "Tęcza" którą kiedyś już przedstawiałam Smile i cała masa jeszcze zdjęć , które w końcu kiedyś trafią na FOTOSIK hmm

_ulcia - Pon 16 Kwi, 2007 19:47

Halkuk oglądam zdjęcia Twojego syna i uważam ze są przepiękne, ujęcia łąk, kwiatów owadów ukazują wrażliwość młodego człowieka. Z chęcią spędzałabym czas w takim otoczeniu. Wielkie brawo brawo brawo brawo
Lacrima - Pon 16 Kwi, 2007 23:14

Artysta rosnie radocha
Madzia - Wto 17 Kwi, 2007 14:49

Co prawda Fotosik chodzi tak, że szlag człowieka trafia, ale obejrzałam co nieco. Najbardziej podobają mi się kaczki. A ta z kroplami wody - rewelacja!!!!!!!!!!! cool brawo brawo brawo
maranta - Wto 17 Kwi, 2007 15:10

Piękne zdjęcia
Halkuk - Wto 17 Kwi, 2007 15:45

_Ulcia, Lacrima, Madziu, Maranto, bardzo Wam dziękuję w imieniu syna kwiatek dla ciebie love cmoknięcie
Marzy mu się praca fotoreportera Wink i każdą wolną chwilkę poświęca na fotografowanie wesoło mi . Na ścianie w jego pokoju wiszą co niektóre Smile

alienor - Wto 17 Kwi, 2007 16:56

Zdolniacha rośnie Smile najbardziej podobają mi się " Inspiracje" cool cool cool
angela208 - Śro 18 Kwi, 2007 14:31

Halkuk zdjęcia Twojego syna są przepiękne Smile
Halkuk - Śro 18 Kwi, 2007 16:56

Alienor, Angela208, ślicznie dziękuję kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Violetta21 - Czw 19 Kwi, 2007 08:25
Temat postu: Co Wojtuś zobaczył i sfotografował ?
Halinka duże brawo brawo dla syna za zdjęcia, bardzo podobają mi się zdjęcia inspiracje bye
Baśka36 - Czw 19 Kwi, 2007 11:19

Piękne aż dech zapiera jak się je ogląda brawo
Halkuk - Czw 19 Kwi, 2007 19:58

Viola, Baśka dziękuję w imieniu syna kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Halkuk - Nie 13 Maj, 2007 11:49

Kolejne "polowania" z aparatem wesoło mi tym razem kaczuszki i żabki

Violetta21 - Nie 13 Maj, 2007 12:20
Halinka super wiosenne zdjęcia zwierzątek brawo cool hopla
Madzia - Nie 13 Maj, 2007 12:27

Śliczne zdjęcia, też bym takie chciała!!!!!!!!!!!!!! Podczas mojej ostatniej wycieczki tylko słyszałam otaczającą mnie faunę ale żadnego zdjęcia nie udało się zrobić. Chyba dobry obiektyw ma Wojtek i jeszcze jestem ciekawa gdzie te zdjęcia były robione.
cool cool cool brawo brawo brawo

Halkuk - Nie 13 Maj, 2007 12:48

Viola ślicznie dziękuję w imieniu syna love kwiatek dla ciebie

Madziu Ty sama robisz wspaniałe zdjęcia uklon , dziękuję Ci w imieniu Wojtka kwiatek dla ciebie love wesoło mi A wiesz w sumie te zdjęcia były robione , wcale nie tak daleko od domu Wink . Mieszkam na końcu osiedla , na 4 piętrze (ostatnim ) i z okna w oddali ,mam widok na to pole rzepaku - wygląda to jak piękny żółty dywan;) . Wojtek oczywiście poszedł robić z bliska , i gdzieś tam za tym polem jest taki staw , gdzie można "złapać" żabki i kaczuszki hopla Co do sprzętu , to kupił sobie obiektyw który robi super zbliżenia . Ja się na tym nie znam wściekły nie potrafię nawet włączyć jego aparatu hahahihi , ale wszystkie pieniążki jakie zaczął zarabiać , ładuje w swój sprzęt puknąć się Wojtek pracuje od niedawna w studiu graficznym , i to zdjęcie z polem rzepaku , chyba będzie w kalendarzu na przyszły rok dla pewnej firmy hmm

Madzia - Nie 13 Maj, 2007 13:40

W takim razie gratuluję i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!! cool
Halkuk - Nie 13 Maj, 2007 13:48

Dziękujemy! love wesoło mi uklon
Halkuk - Pon 14 Maj, 2007 13:55

To zdjęcie zrobione wczoraj Smile

Violetta21 - Pon 14 Maj, 2007 17:25
O kurcze ale super ta fotka zebalek
Madzia - Pon 14 Maj, 2007 18:19

Wojtek po prostu może stanąć do jakiegoś konkursu na fotografie kaczek!!!!!!!!!!!!! W dodatku modelki niezwykle urodziwe. brawo brawo brawo brawo
_ulcia - Pon 14 Maj, 2007 19:27

Kaczor cudowny cool zachowuje się jak prawdziwy rasowy model wesoło mi brawo brawo brawo
maranta - Pon 14 Maj, 2007 20:34

Świetne brawo brawo brawo
Halkuk - Wto 15 Maj, 2007 07:02

Violetta21, Madzia, _Ulcia, Maranta, dziękujemy kwiatek dla ciebie love idę na imprezę
Wojtek mówi , że do tych zdjęć trzeba mieć trochę szczęścia i cierpliwości wesoło mi

mazionta - Wto 15 Maj, 2007 07:53

gratuluje zdjec brawo brawo brawo

Ja tez mam w domu fotografa (co prawda nie syna, ale męża) robi fajne zdjęcia natury, czasem ślubne- głównie znajomych, ale nie wierzy w siebie niestety puknąć się