Poznajmy się - I ja sie przedstawię
Grażyna - Śro 17 Sie, 2005 16:36 Temat postu: I ja sie przedstawię Witam wszystkich serdecznie. Jest tutaj bardzo sympatycznie.
Czytam teksty na forum codziennie, bo jestem maniaczka internetowa i jednoczesnie robótkowa. Stale szukam nowych wzorów do zrobienia ciekawej bluzeczki. Dopiero dzisiaj dojrzalam dział w którym wszyscy sie zaprezentowaliście, więc postanowiłam się takze przedstawić. Mam na imie Grażyna. Podobnie jak Ania jestem nauczycielką ale w Bełchatowie i podobnie w czerwcu pożegnałam się z klasą szóstą, VIc. Nałogowo robię sweterki na drutach, a od dwóch lat bluzeczki na szydełku.
barbara 1 - Śro 17 Sie, 2005 16:50
Witaj Grażynko
maranta - Śro 17 Sie, 2005 18:25
Witamy kolejną nauczycielkę wśród nas. Dzięki za fotkę i parę słów o Tobie
Anna B. - Śro 17 Sie, 2005 21:59
:wesolek:
Witaj!
Ze zdjęcia wnoszę, iż nie masz sali, która została jako ostatnia w kolejce do remontu (ale mamy już ten remont obiecany ).
Grażyna - Pon 22 Sie, 2005 22:30
Malowanie ścian wykonala szkola 2 lata temu, a meble malowałam samodzielnie z koleżanką i jednym ojcem dziecka. Dekoracje sali równiez sama wykonałam (lubie malowac, ale nie mam czasu, bo szydełkuję, drutuję i uprawiam dzialkę).
kuela - Wto 23 Sie, 2005 11:04
Witaj Grażynka
Doceniam Twoją cierpliwość, bo szósta klasa to w tej chwili wyzwanie pedagogiczne :shock:
dzina - Wto 23 Sie, 2005 19:59
:heeej: Witam moją imienniczkę ja również jestem maniaczką internetową zwłaszcza tej strony i dlatego nie mogę skończyc bluzki bo zamiast robic to siedzę i oglądam co wy robicie.Grażyna
Violetta21 - Czw 25 Sie, 2005 01:25
Witaj Grażynko serdecznie i ciepło na forum
|
|
|