Frywolitki - jak Wam sie podoba?
Renulek - Wto 16 Maj, 2006 08:51 Temat postu: jak Wam sie podoba? ja po prostu jestem w szoku :shock: że można taką frywolitkę umieścić na okładce książki
http://show.7ya.ru/privat...ID=1150124&ob=0
to dla wszystkich tych, którzy twierdzą, że robią nieładnie nierówno i takie tam
uważam, że w porównaniu z tą wzorcową frywolitką wszyscy jesteśmy mistrzami
gaga - Wto 16 Maj, 2006 09:29
Ło rajuśku :shock: Faktycznie paskudna
W tej sytuacji chyba rzeczywiście przestanę mieć kompleksy w związku z moimi (bardzo drobnymi w porównaniu z tą z okładki) niedociągnięciami
ikmis - Wto 16 Maj, 2006 09:33
Renulki, Kupiłaś sobie to dzieło?
czółenka kobita ma ładne, za to z jest na biakier
W internecie widywałam frywolitki w takim stanie, ale jako okładka książki?
Tak, dla wszystkich niewierzących w siebie to bardzo budujące :becbec:
Renulek - Wto 16 Maj, 2006 10:06
| ikmis napisał/a: | Renulki, Kupiłaś sobie to dzieło? |
moslamawe - Wto 16 Maj, 2006 10:29
matko jakbym to zobaczyła przed nauczeniem sie to nigdy w zyciu nie wzięłabym się za to
lucille - Wto 16 Maj, 2006 12:34
Zapiszę sobie to zdjęcie i w chwilach depresji będę patrzeć
A myślałam, że wiem co to znaczy brzydko zrobiona frywolitka :cojest:
Dani - Śro 05 Lip, 2006 10:55
a moze ona ta frywolitka jest zabytkiem i tak wyglada bo ja naznaczyl zab czasu .........ale takie czulenka to bym chcialam-szczegolnie to koronkowe
elinka - Pon 09 Paź, 2006 23:44
Hi HI
A to jest właśnie dokładnie książka którą mam!
I jest tam całkiem sporo fajnych wzorków
A poza tym faktycznie rewelacyjnie robi na samopoczucie... zwłaszcza że mi niewiele jeszcze wychodzi
pozdrawiam
ola1996 - Śro 28 Mar, 2007 12:26
Nie umiem jeszcze robić frywolitek, ale prównując tą z waszymi-ochyda...
sylwia12 - Śro 28 Mar, 2007 14:27
Renulek, jestem pod wrażeniem Twoich frywolitek
bjanna - Pią 30 Mar, 2007 07:46
takie zdjęcia to chyba tylko po to by odstraszyć początkujących
ola1996 - Sob 31 Mar, 2007 10:05
Mnie nie odstraszyło, tylko zmotywowało, że w chwili zrezygnowania spojrzę i pomyślę że gorzej od tego na obrazku być nie może...
bjanna - Sob 31 Mar, 2007 15:03
Ola, racja po Twojej stronie ale Ty już pierwszy krok masz za sobą, a ja dalej nic - bo się boję
ola1996 - Sob 31 Mar, 2007 19:55
Ale niestety nie mam najmniejszego pojęcia co dalej
justyha1 - Pią 06 Kwi, 2007 13:04
Świetne komentarze, i do tego wszystkie macie rację, w ten prosty sposób można łatwo szybko bez psychologów i psychiatrów pozbyć się kompleksów. Jak zaczynałam wyszło mi trochę krzywo i to coś znalazło swoje miejsce w koszu, a przede wszystkim - nikt tego nie widział
Jolek - Śro 05 Gru, 2007 14:29
Szok..... Takie coś na okładkę??? A jednak można jak widać....
Ja mam niewiele na swoim koncie frywolitek, ale taka to chyba mi nie wyszła nawet pierwsza w życiu Fakt faktem.. popatrzenie na taką okładkę jest motywujące a nie odstraszające :wesolek:
Bożek - Nie 20 Sty, 2008 16:53
Jestem na etapie nauki frywolitkowania. Dzięki tej okładce pozbyłam się już kompleksów i bede mogła pochwalić się swoimi pracami
Kulbisia - Nie 10 Lut, 2008 21:38
to wygląda jakby kobieta miała totalnie nędzne nici i włożyła 0 zerca w pracę :O
aż mi jej żal...
Krzysia - Czw 21 Lut, 2008 13:27
Sprawa zaciągania nici ostatnio mnie nurtuje, ja bardzo mocno ściągam, chyba nawet za mocno i usłyszałam, że to nie jest dobrze. Podobno prawidłowo wykonana frywolitka ma być właśnie taka luźna na szczęście mnie ta opinia nie obchodzi, będę robić tak jak mi się podoba, po Renulkowemu, bo w takiej frywolitce się zakochałam
ikmis - Pią 22 Lut, 2008 09:38
Krzysia, popieram Twoją opinię - frywolitka powinna być solidnie wiązana. Przede wszystkim wygląda o wiele lepiej.
Robiona luźno, taka rozlazła, jest trudna do prasowania i porządnie trzeba ją krochmalić.
Wiem coś o tym
Renulek - Pon 25 Lut, 2008 14:28
| Krzysia napisał/a: | | ...po Renulkowemu... | no ładnie
to nie jest po renulkowemu tylko po frywolicemu tak mnie uczyła moja nauczycielka i wiem, że tak ma być
z tym robieniem luźnej frywolitki to jest tak jak z tym, że szkodzi nam to czego nie mamy ostatnio usłyszałam opinię, że nawilżacze powietrza są szkodliwe bo ultradźwięki włażą do mózgu i coś tam robią
skoro ktoś nie umie wiązać równo i ściśle to sobie tłumaczy, że frywolitka właśnie taka powinna być luźna
marysia96 - Pon 25 Lut, 2008 14:34
Renulek, piękne
szydeleczko - Czw 30 Gru, 2010 18:14
piekne
a oto moje troche przerobione choinkii a gwiazdki robione z głowy
|
|
|