To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Himalaya Mozaik - poszukuję

Ania - Sob 05 Mar, 2016 20:22
Temat postu: Himalaya Mozaik - poszukuję
Moi Drodzy!
Poszukuję pilnie włóczki Hamalaya Mozaik KOLOR 01

Zaczęłam dziergać po przerwie płaszcz, nareszcie coś dla siebie! I klapa. W połowie pracy zabrakło mi tej włóczki.

Poszukuję jej już 4 miesiąc, nigdzie nie ma tego koloru. Zaprzyjaźniony pan Tomek z Rumento z Częstochowy poluje dla mnie na ten kolor ale ciągle go brak u dostawcy.

Mam prośbę.
Jak będziecie odwiedzać pasmanterie stacjonarne u siebie, może ktoś zapytać o tą włóczkę i ten kolor 01 ???????
Potrzebuję ze 3 motki, ale naprawdę poratuje mnie nawet 1 motek by sensownie skończyć projekt.

Będę wdzięczna za pomoc.

Natalia - Sob 05 Mar, 2016 20:39

na facebooku jest BAZAREK DLA DZIEWIAREK dziewczyny sprzedają tam włoczki może ktoś ma , zapytać warto
japoneczka01 - Sob 05 Mar, 2016 21:01

Ania - jutro podejdę do pasmanterii i jak będzie to kupię.
A pomyślałaś jak nie będzie to może jakąś gładką w innym kolorze?

Ania - Sob 05 Mar, 2016 22:05

Zajrzę na Bazarek Natalia.

Japoneczka01 ja już zrobiłam mix z innymi włóczkami i jeszcze projekt "przecięty" na pół czyli mam tylko lewą stronę płaszcza Razz, że nie idzie z tego wybrnąć. Prawą chciałabym jednak w odbiciu lustrzanym, w tym samym kolorze.

Normalnie dodałabym co innego i po sprawie. To sobie wymyśliłam Smile

Natalia - Sob 05 Mar, 2016 22:14

Aniu zaglądnę u nas , może akurat...

zobacz tu :
http://www.pasnova.pl/3231,himalaya-mozaik.html

japoneczka01 - Nie 06 Mar, 2016 07:12

Napisałam wczoraj, że jutro sprawdzę, ale zapomniałam, że to wypadłoby w niedzielę, a chodziło o poniedziałek.
W tej pasmanterii, którą proponuje Natalia pod tą włóczką, której potrzebujesz jest uwaga, że produkt chwilowo niedostępny, a więc nie ma na co liczyć, tylko na te stacjonarne sklepy.

Natalia - Nie 06 Mar, 2016 07:47

napisałabym do nich , może sprowadzą , może można zamówić

jak już pisałam zapytam w naszych stacjonarnych , ale dobrze byłoby zapytać w Bazarku dla dziewiarek na fejsie czasem dziewczyny maja zapasy

Ania - Nie 06 Mar, 2016 12:12

Natalia ja już wszystkie pasmanterie internetowe i stacjonarne u siebie śledzę od października bo wtedy zaczęłam dłubać Smile

Poruszyłam już niebo i ziemię. Nawet wiem, że za około 1-2 tygodnie nowy kontener zawita do Polski i być może będzie..............ale o tym słyszę też od ubiegłego roku. Wszystkie inne kolory się pojawiły w międzyczasie oprócz tego jednego nie wiem W ofercie nadal mają więc nie wiadomo w czym problem.

Pozostaje "pogrzebać" w pasmanteriach w innych miastach dzięki Waszej uprzejmości cmok

zabka611 - Nie 06 Mar, 2016 19:21

Ja napisałabym do fabryki.Kiedyś tak zrobiłam i dostałam szoku,ponieważ po kilku dniach dostalam paczuszkę. hopla hopla
japoneczka01 - Nie 06 Mar, 2016 19:59

zabka611 ta włóczka jest turecka jak pisać i do kogo.
Udało mi się kilku osobom kupić włóczki, których w necie nie było od roku, to może i tym razem się uda. Sprawdzę w poniedziałek.

zabka611 - Pon 07 Mar, 2016 08:40

japoneczka01 napisał/a:
zabka611 ta włóczka jest turecka jak pisać i do kogo.

Może jest jakiś adresik,na włóczce???? hmm

Wróciłam przed chwilą z miasta,byłam popytać się o włóczkę.Przykro mi,ale w Ustrzykach nie ma i nie będzie.

japoneczka01 - Pon 07 Mar, 2016 13:43

Niestety w Tarnowie też nie ma - sprawdziłam kilka pasmanterii. Otrzymałam informacje, że tej włóczki już nie biorą, gdyż nie było zainteresowania i długo zalegała Sad
kaska27s - Śro 23 Mar, 2016 19:41

Witaj Aniu moze zapytaj tutaj
http://basior.com.pl/?p=759
sadze ze moga posiadac badz pomoc zdobyc.