Psy - psy
jaga48 - Sob 15 Kwi, 2006 17:40 Temat postu: psy http://www.fotosik.pl/pok...xdv9u8kosb.html
Nie wiem czy dobrze zrobiłam to wstawienie zdjęcia, ale jeśli coś będzie widać, to będzie moja ukochana seterka, towarzyszka wypraw spacerowych a o dziś rowerowych.
lucille - Sob 15 Kwi, 2006 23:28
Śliczna jest
Grażyna - Sob 03 Cze, 2006 14:37
Piekna ta Kama. Ma ślicznie błyszcząca sierść. kiedys jak nie miałam psa, to marzyłam o tej rasie albo o cocker -spanielku. Staneło na spanielku, ale nadal jestem seterami zachwycona.
jaga48 - Wto 05 Gru, 2006 09:56
Moja diabliczka, kumpel nad kumple do wędrówek wielokilometrowych.
maranta - Wto 05 Gru, 2006 10:19
| jaga48 napisał/a: | | Moja diabliczka, kumpel nad kumple do wędrówek wielokilometrowych. |
Cuuuuudna i mordka i lśniące futerko... takiego kumpla tylko pozazdroscić
Anonymous - Wto 05 Gru, 2006 22:23
Takich wielkich psów to ja się boję. Mam domku małego Maxa albo Maska, znanego też pod wieloma innymi pieszczotliwymi imionami. Trochę przypomina jamnika, ale jamnikiem nie jest - chyba jakiś mieszaniec. Ma śiczną sierść i mordkę - takiego ładnego psa nigdy wcześniej nie widziałam Głośno szczeka i uwielbia się bawić - to jeszcze szczeniak, choć dość duży. I zawsze tęskni gdy zostanie sam...
sylwia12 - Śro 06 Gru, 2006 11:17
Bardzo śliczny piesek.Sierść lśni mu z daleka.
Rockgirl_Madzik - Śro 06 Gru, 2006 15:31
Jejku jakie śliczne, rude i błyszczące futerko! Od razu widać, że psinka ma mnóstwo energii i ognisty temperament
Andzelika - Wto 29 Maj, 2007 12:17
Pieski są kochane ja mam 3 psiaki i każdy jest super kochany, ostatnio moja Cerunia na wystawie w Inowrocławiu wygrała złoty medal i otrzymała CWC jeszcze tylko 1 złoto i mamy Chempionkę Polski
jaga48 - Czw 31 Maj, 2007 17:06
Moja Kama medalu nie zdobędzie, ale koronę ma.
tekila - Pon 04 Cze, 2007 11:01 Temat postu: pieski dwa ja też sie pochwalę swoja kochanymi pieskami Tekilą i Bejem
tekila - Pon 04 Cze, 2007 11:06
Zosia32 - Wto 05 Cze, 2007 09:58
Fajne masz pieski ,mają gdzie pobiegać
Pozdrowienia
moslamawe - Pią 26 Paź, 2007 17:58
a to nasz nowy dobytek ma 5 tygodni ,spanielka , dzieci nazwały ją Milusia a ja oszalałam na jej punkcie
ostatek7 - Pon 29 Paź, 2007 09:28
Tak wczoraj wyglądała Inga. Brzydko podejrzewam, że dziś jest troszkę większa. Więcej zdjęć suki św. Bernarda w albumie: ostatek7
dom_Klary - Wto 30 Paź, 2007 08:46
Boże, jak cudowna i tan zalotny uśmiech, całkiem jak mój.I nawet troszeczkę do mnie podobna.Widzisz Tośka, jaka jestem śliczna?
Laura S. - Wto 30 Paź, 2007 09:16
Ale oczy ma moje !!!
dom_Klary - Wto 30 Paź, 2007 16:33
Bo my jesteśmy do siebie podobne: charakterki diaboliczne ale... oczęta niebiańskie
Laura S. - Wto 30 Paź, 2007 21:01
No i o to chodzi
Asia S. - Pon 04 Lut, 2008 19:30
Mam do was ogromną prośbę. Doradźcie co mam zrobić? Dziewczyna z mojej miejscowości zaproponowała mi, że odda mi swojego 2 letniego sznaucerka miniaturowego. Moje pytanie brzmi: czy psinka przyzwyczajona do rodziny zaakceptuje nowe otoczenie?
halszka - Wto 05 Lut, 2008 09:15
Asiu ,
- nie tak szybko niestety ,ale doradzam ci go wziąść. To są bardzo kochane i kochające pieski.Nie linieją i w domu jest przy nich czysto. Nie szczekają za dużo i są spokojne .Ja wzięłam suczkę po mojej mamie kiedy jej brakło . Bardzo tęskniła ok. 2 lat , szukała jej po znajomych miejscach , była smutna , podbiegała do obcych pań , które były podone w jakiś sposób do mojej mamy , siedziała w kącie ze zwieszoną głową – chyba myślała o niej ...Teraz ma nową pańcię i nie odstępuje mnie na krok , więc czasem mam problem i muszę zabierać ją ze sobą do pracy .Nie cierpi samotności i przy długiej mojej nieobecności – psoci mi w domu ,potarga chusteczki higieniczne albo gazetę , zwlecze nakrycie z wersalki lub poroznosi moje rzeczy ...Złości się .Trzeba było jej zapewnić dużo ruchu , zabawę .Suczki przywiązują się bardziej niż pieski .Taka jest moja sunia , twój piesek może lepiej tę zmianę zniesie i szybciej się przyzwyczai.
Bernadka - Wto 05 Lut, 2008 10:56
Asiu niestety dorosły pies bardzo wolno zapomina o swoich poprzednich właścicielach , ale dużo miłości i cierpliwości po pewnym czsie da efekt , pieski te są bardzo miłe ale tak jak pisze halszka muszą mieć sporo ruchu bo inaczej strasznie w domu mogą napsocić
Ple Ple - Wto 05 Lut, 2008 11:29
Kupilismy psa:) To Aron, rasy płochacz niemiecki:

Ma prawie 4 miesiace:)
aga kuśmierz - Wto 05 Lut, 2008 20:21
rewelacyjny,no i jeszcze zwie się jak mój szczeniak z miotu mojej suni
Asia S. - Wto 05 Lut, 2008 20:24
dzięki z porady
|
|
|