To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Hej

Reyline - Czw 28 Sie, 2014 21:10
Temat postu: Hej
Robótkami ręcznymi zajmuję się praktycznie od przedszkola; zaczynałam od haftu krzyżykowego, potem liznęłam druty, haft Richelieu i szydełko. Jako żem leń przeokrutny, wiele robótek na swym koncie nie mam, niemniej... ostatnio zaczęłam dziabać na szydełku całkiem sporą chustę, od której skutecznie zaczynają odciągać mnie frywolitki.

No właśnie, frywolitki. Zaczęłam od igły, dziś przyszła paczka z kolejnymi + szydełkami. I czółenkiem (ten, kto je wymyślił, chyba powinien spłonąć na stosie...). O tym, jak bardzo się z nim znielubiłam świadczy chyba fakt, że kółeczko na nić już jest pęknięte :< Niemniej, mam nadzieję, że uda mi się je opanować.

Do tego jestem niepoprawnym kotofilem (niestety na chwilę obecną jedynie platonicznym), bibliofilem i słodkościofilem. A, kawoholikiem też.

Więc, cześć Wam cmoknięcie

vichta - Pią 29 Sie, 2014 08:09

Witamy w klubie uzależnionych. Oprócz wyżej wymienionych w naszym menu posiadamy rowniez druty, kartki, decoupage i inne skutecznie uzalezniajace dlubanki. Wchodzisz na własną odpowiedzialność, ponieważ terapii odwykowej nie prowadzimy. kwiatek dla ciebie
zamia - Pią 29 Sie, 2014 14:20

Witaj Reyline
Reyline - Pią 29 Sie, 2014 15:20

Druty jakoś mi nie przypasowały Wink A kolejnych uzależnień w sumie nie przewiduję, choć kto wie...