Różne - Reklama całkiem jawna
ania_b - Wto 29 Kwi, 2014 20:24 Temat postu: Reklama całkiem jawna Dzisiaj była w gdańskim sklepie Amiqus (ul. Jesionowa). Nie w celu nowych zakupów (mam embargo), ale można tam skorzystać z motowidła i nawijarki. I tak w pół godziny przewinęłam dwa motki Lace Dropsa (po 800 metrów), czyli wyczyn niemożliwy ręcznie, nawet z najlepszym mężem w roli stojaka.
O, tak sobie "wiłam" na zapleczu sklepu w miłej i przyjaznej atmosferze.
Na pierwszym zdjęciu widać szalony pęd motowidła i nawijarki, na drugim zdjęciu widać moją gębę roześmianą od ucha do ucha.
W każdą trzecią sobotę miesiąca w sklepie organizowane są spotkania robótkowe, szydełkowo-drutowe. I ja tam byłam...
Asia_117 - Wto 29 Kwi, 2014 23:15
Aniu, miło Cię zobaczyć
Tylko nie zgadza mi się fotka z wiekiem z profilu...Uśmiechnięta buzia na zdjęciu wygląda co najwyżej na 30 wiosenek
| ania_b napisał/a: | | W każdą trzecią sobotę miesiąca w sklepie organizowane są spotkania robótkowe, szydełkowo-drutowe. I ja tam byłam... |
Fajna sprawa...u mnie nie spotkałam się z czymś podobnym
fralusia - Śro 30 Kwi, 2014 05:48
Wyglądasz Aniu odlotowo , nie wiem, co kłamie? opis profilu?, bo zdjęcie przecież nie
Pozdrawiam Ala
ania_b - Śro 30 Kwi, 2014 06:33
A jak myślicie, dlaczego to zdjęcie jest tak nieostre? Żeby ukryć znak czasu na obliczu. Ale to miała być reklama sklepu, a nie mojej gęby.
maranta - Śro 30 Kwi, 2014 08:08
Gębusia urocza, młoda i sympatyczna
No, wiem, że sklep powinnam chwalić
lucyna112 - Pią 02 Maj, 2014 07:10
Bo jak przewinęła tak szybko wełenkę to odmłodniała Zawsze wiedziałam,że robótki ręczne odmładzają
|
|
|