Poznajmy się - Dzień dobry z Warszawy :)
Lydia - Śro 05 Mar, 2014 11:37 Temat postu: Dzień dobry z Warszawy :) Witam wszystkich ciepło
Mieszkam i pracuję w Warszawie, skąd macham na powitanie - z samego zatłoczonego dziś, centrum! ^^
Frywolitkuję bardzo namiętnie od dłuższego czasu - jestem rozkochana we frywolitce igłowej i tej poświęcam sporo wieczorów po pracy. Ostatnio też, zamierzam spróbować swych sił w robótkach na drutach, ale moje osiągnięcia na tym polu, na chwilę obecną mnie samą wprawiają w całkowite przerażenie
kabyr - Śro 05 Mar, 2014 13:30
Lydia, witaj i rozgość się.
Powiem tak; jeżeli dobrze czujesz się we friwolitce
to reszta już jest mały pikuś.
Przekonasz się sama.
bogumila7486 - Śro 05 Mar, 2014 13:40
Lydia, Witaj milusio. Każdy jest w czymś dobry a reszty się uczy. Ty dobrze się czujesz w frywolitce a ja dopiero się uczę tej techniki. Posiedzisz tu z nami i tak samo jak ja zarazisz się maranciakami i nowymi fajnymi technikami.
Frida - Śro 05 Mar, 2014 13:49
Witaj Lydio, jeśli będziesz miała ochotę nauczyć się czegoś nowego to tutaj na pewno się uda. Te wspaniałe i szalone kobiety zarażają swoimi pomysłami i dopingują do działania. Przekonałam się na własnej skórze.
Pozdrawiam, Danuta
Dżastii - Pią 07 Mar, 2014 13:22
Lydia, witaj
Mam nadzieję że spodoba Ci się tutaj Gratuluję cierpliwości, bo zapewne tej trzeba mieć najwięcej podczas frywolitek. Czekam z niecierpliwością na pokaz Twoich prac
jokul - Wto 11 Mar, 2014 10:51
Koniecznie pokaż swoje frywolitki. To jest dla jakaś magia i uwielbiam je oglądać.
|
|
|