To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Dzień dobry

Sektencja - Sob 02 Lis, 2013 20:47
Temat postu: Dzień dobry
Nazywam się Adrianna i chyba od dziecka lubiłam tworzyć różności. Smile Zwykle lepię coś z modeliny, robię biżuterię, czasem coś na drutach. Moim utrapieniem jest szydełko, ponieważ od dawna chcę się nauczyć na nim coś robić, jednak jestem leworęczna, a nikt nie daje rady mnie tego nauczyć. :<
Myślę, że tutaj znajdę pomoc w razie ewentualnych problemów w tworzeniu, czy będę mogła podzielić się tym, co zrobiłam. Mam nadzieję, że mogę tu o tym napisać: niedawno [w tym miesiącu] założyłam bloga na poświęconemu mojej twórczości i każdego na niego zapraszam, ponieważ dodatkowe rady zawsze się przydadzą. Adres: www.czarnemaki.blogspot.com.
Coś więcej o mnie? Bardzo lubię czytać książki, głównie fantastykę, sci-fi i horrory. Muzyki słucham naprawdę różnej, od klasycznej do metalu, ale z przeważeniem ciężkich brzmień, gotyckich.
cmoknięcie

elawe - Nie 03 Lis, 2013 15:55

Witaj Adrianno.
http://www.elainecroche.blogspot.com/ pod tym linkiem znajdziesz filmiki dla osób leworęcznych. Wprawdzie jest to blog po hiszpańsku, ale jak moja córka się nauczyła (też leworęczna) to i Ty dasz radę. kwiatek dla ciebie

Sektencja - Nie 03 Lis, 2013 19:49

Dziękuję. Właśnie już dostałam mnóstwo filmików, ale to już jest coś. A ja już planowałam się męczyć z prawą, ale zobaczę co tam jest. Smile