To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Witam wszystkich serdecznie

reala - Sob 02 Lis, 2013 10:49
Temat postu: Witam wszystkich serdecznie
Dawno już zarejestrowałam się na tym forum, jednak nie bywałam tutaj często, a nie pisałam wcale. Nie tak dawno szukając w necie pomocy w nauce frywolitek trafiłam tutaj. Mam nadzieję zostać, bo widzę (raczej czytam), że jest tutaj miła atmosfera sprzyjająca nauce i zdobywaniu nowych umiejętności.
Teraz trochę o mnie
Nazywam się Renata, moje podstawowe hobby robótkowe to haft krzyżykowy, później liznęłam haftu matematycznego, teraz przyszła kolej na frywolitki. Na razie frywolitka igłowa, z nią radzę sobie lepiej niż z czółenkiem. Na czółenku umiem zrobić podstawowe słupeczki, chciałabym więcej i nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc. Aaaa, nie napisałam, że kiedyś w zamierzchłej przeszłości zajmowałam się haftem Richelieu.
Krzyżykami zaraziłam moją córkę Alicję, ciocię, sąsiadkę i jej koleżankę. Muszę nauczyć się poruszania po tym forum, żeby w dobrym miejscu założyć swój wątek chwalebny.
Poza hobby robótkowym, w czasie wolnym czytam książki. Moja praca jest też moją pasją - pracuję w przedszkolu z bachorkami małymi, w tym roku mam czterolatki, rozbrykane, ale kochane Smile
A żeby juz dopełnić wiadomości o mnie to zapraszam na mój skromny blog www.pomrucku.blogspot.com

Loara - Sob 02 Lis, 2013 12:47

Witam Ciebie Renatko serdecznie cmoknięcie
Oglądałam Twoje piękne prace i widzę, że robiła je fachowa ręka. brawo
Pozdrawiam bye bye

jokul - Pon 04 Lis, 2013 09:25

Cześć realciu
Jaki świat jest mały - nawet ten wirtualny. Uważaj, bo to forum jest baaardzo rozbudowane. Ja gubię się tu cały czas wesoło mi