To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Koty - Kocie trio szuka nowego domu

jogi45 - Pią 26 Lip, 2013 22:21
Temat postu: Kocie trio szuka nowego domu
Wiem że wiele kotów, oprócz moich, potrzebuje potrzebuje domu ale chcę i tu spróbować. Może ktoś nam pomoże. Piszę "nam" bo ten problem powstał dlatego że moja sytuacja drastycznie się zmieniła. Drastycznie na tyle że przebywam za granicą zarabiając na spłacanie długów nie tylko z własnej winy, muszę wynająć mieszkanie by móc spłacać kredyt a wmieszkaniu są trzy koty. W tej chwili mają jeszcze opiekunkę która zagląda raz dziennie by koty nakarmić i wyczyścić kuwetę. Opiekunka też nie jest za darmo a takie rozwiązanie nie może trwać wiecznie. Tak jest od marca. Jak długo jeszcze koty to wytrzymają bez zdziczenia? Pewnie lepiej by się czuły na ulicy ale co będzie zimą? Albo jak dadzą się złapać jakiemuś..... Nawet nie chcę o tym myśleć.
Piszę ogłoszenia na różnych stronach ale nikt nie jest zainteresowany bardzo dorosłymi kotami. One już tworzą własne stado ale nie liuczymy już na to że ktoś przygarnie trzy koty razem. Może choć jednego? Długo tak nie pociągniemy. Bez wynajęcia mieszkania ta moja tułaczka i tak nie ma sensu.

milken - Sob 27 Lip, 2013 11:19

spróbuj na tym forum
https://forum.miau.pl/index.php
są tam dziewczyny ,które pomogą w znalezieniu domu

jogi45 - Sob 27 Lip, 2013 20:38

Moje koty mają temat na miau.pl Tam rzeczywiście się starają ale jest tyle kotów w potrzebie że moje są jednymi z setek. Poza tym wiekowe - 6 letnie. Szukam miłośników kotów wśród znajomych, znajomych znajomych i wszędzie gdzie się da. To takie wspaniałe koty a tak nam się nie powiodło w życiu. Może i Ty popytasz wśród swoich znajomych ? Jeśli będzie taka potrzeba to prześlę dużo zdjęc na priva albo wskazany adres. Nowemu opiekunowi dorzucę legowisko, ulubione miski kotów, bardzo dużą kuwetę i zapas jedzenia.