To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Maranciaki - DZIĘKI ZA WSPARCIE!

Madzia - Czw 23 Maj, 2013 18:50
Temat postu: Maranciaki - DZIĘKI ZA WSPARCIE!
27 maja zgłaszam się do szpitala. Muszę poddać się operacji o charakterze ginekologicznym (nie będę upubliczniać o co chodzi, ale jak ktoś ciekaw, powiem na PW).
Będzie to pierwsza w moim życiu operacja, a ja jestem bardzo, ale to bardzo emocjonalną osobą. Mam nerwicę i wszystko przeżywam ponad miarę.

Potrzebuję od Was kilku słów otuchy.

Awenturyn - Czw 23 Maj, 2013 19:01

Madzia love love love
z całą pewnością wszystkie będziemy "mocno" myśleć o Tobie
więc szykuj się że "uszka będa piekły"

bean - Czw 23 Maj, 2013 19:42

Madziu kochana, wiem jak bardzo możesz przeżywać operację, bo sama również przechodziłam dwie. Przed pierwszą nie wiedziałam co mnie czeka, ale na drugą szłam już pewniej Wink Obie były przeprowadzone za pomocą laparoskopu, więc dosyć szybko doszłam do siebie a blizn prawie nie widać.
Wiadomo, strach ma wielkie oczy i pewnie trudno nawet napisać coś, co Cię całkowicie uspokoi love cmok ale wiedz, że dziewczyny z Forum będą trzymać za Ciebie kciuki cool
Trzymaj się!!!

alienor - Czw 23 Maj, 2013 19:59

Madziu jasne ,ze się boisz .Stresu nie da się przeskoczyć . Ściskam cie gorąco i trzymam kciuki . Wszystko będzie dobrze , nie będzie bolało .Jeżeli będą ci robić przez brzuch to szybko się wraca do formy ,jeżeli dołem to jakiś czas boli proces siadania jak po porodzie ,ale środki p/bólowe dobrze dobrane czynią cuda . cmok Szybkiego powrotu do zdrowia .
Krakowianka - Czw 23 Maj, 2013 22:01

Madziu, trzymaj się!
Myśl pozytywnie, na pewno wszystko skończy się dobrze i szybko wrócisz do zdrowia cmoknięcie cmok

Haniaga - Czw 23 Maj, 2013 22:12

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Trzymaj się ,kochana

wszystko będzie dobrze. cmok cmok

Elżbieta P. - Czw 23 Maj, 2013 22:22

Madziu kochana,
najważniejsze jest zdrowie, jeśli operacja jest konieczna, to tylko dla Twojego dobra, także nie stresuj się nadmiernie, będzie dobrze!!!
trzymaj się, ściskam cmok

olka6628 - Czw 23 Maj, 2013 22:39
Temat postu: odp
Madziu-trzymaj się.Wiesz-że tak musi być.Zabieg się odbędzie-i wszystko będzie dobrze.Zdrowiej szybko.olka6628
małgośka - Pią 24 Maj, 2013 06:08

Madziu Kochana. love
Mocno trzymam kciuki i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii. love
Na pewno będzie dobrze. Musi być dobrze.
Wpadaj się wygadać.
My Cię wysłuchamy.
Całuję Danusia. cmok glaszcze

jokul - Pią 24 Maj, 2013 09:31

Myśl o tym, co jeszcze masz do wydziergania, wyszycia, uszycia, ulepienia i w ogóle do zrobienia. Myśl o przyszłości, to Ci pomoże. Trzymaj się, Kochana, i wracaj do nas szybciutko, a my będziemy tu czekać na Ciebie. idę na imprezę cmok
LucynaM - Pią 24 Maj, 2013 10:07

będziemy słać ci ogromne pokłady dobrej energii cmok ja w weekend majowy też wylądowałam na ginekologii, z tym że trochę nieplanowanie, dlatego rozumiem emocje i stres - zobaczysz, zanim się obejrzysz będziesz w domu, a w wolnej chwili z nami na forum cmoknięcie
izetta - Pią 24 Maj, 2013 10:36

Madzia, będzie, dobrze. Czasami jednak warto "oddać się w ręce" lekarzy. rach ciach i bedziesz z nami spowrotem Smile cmoknięcie
barbara 1 - Pią 24 Maj, 2013 13:58

Madziu trzymam mocno kciuki, będzie dobrze cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Madzia - Pią 24 Maj, 2013 17:16

Wiedziałam, że mogę na Was liczyć. To bardzo dużo znaczy, banalne "wszystko będzie dobrze" pomoże dużo pomóc. Czuję i będę czuła Wasze wsparcie.
Te wpisy będę sobie czytać do poniedziałku.
Kochane jesteście! Bardzo.
Dziękuję z całego serca! cmoknięcie

marysia54 - Pią 24 Maj, 2013 21:07

Madziu Mocno trzymam kciuki za Twoje zdróweczko i szybki powrót do domku.
Wszystko będzie dobrze -zobaczysz cmok cmok cmok cmok

Ainer - Pią 24 Maj, 2013 22:30

Madziu myśl pozytywnie wszystko będzie ok jestem po operacji tarczycy i powróciło do mnie drugie życie wsparcie bliskich i znajomych bardzo pomogło ,Trzymam kciuki przesyłam moją dobrą energię cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Violetta21 - Pią 24 Maj, 2013 23:58

Madziu słoneczko trzymam kciuki sama jestem po zabiegu ginekologicznym i to nie takie straszne wszystko bedzie dobrze cmok cmoknięcie
elawe - Sob 25 Maj, 2013 09:34

Madziu, zaciskam mocno kciuki.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
katrinka - Sob 25 Maj, 2013 09:49

Będzie dobrze love Będę trzymać kciuki z całych sił cmoknięcie
mala100gosia - Sob 25 Maj, 2013 15:17

Sama przechodziłam operacje, dlatego Madziu nie myśl o niej tylko zajmij czymś innym myśli do tego 27 maja Smile Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :* love
Anisa - Sob 25 Maj, 2013 16:19

Ja rowniez trzymam kciuki love love love wszystko będzie dobrze.
romualda - Sob 25 Maj, 2013 16:26

Trzymaj się ,kochana wszystko będzie dobrze cmoknięcie
maranta - Sob 25 Maj, 2013 17:36

Madziu love

Dobrze być musi i już, ściskam mocno cmok

Haniutka - Sob 25 Maj, 2013 17:36

Madziu ściskam mocno! cmok Trzymam kciuki! cool Będzie dobrze! love
Madzia - Sob 25 Maj, 2013 19:12

Czytam sobie i czytam, i czuję, że jesteście ze mną. To naprawdę wspaniałe! cmoknięcie