Propozycje - uściślenie nazw
JPo - Nie 03 Mar, 2013 12:19 Temat postu: uściślenie nazw Jak przeglądam posty przy pomocy "pokaż nieprzeczytane.." to w wielu przypadkach nie mam pojęcia czy post jest z szydełka, drutów czy innej techniki.
Nazwy poddziałów się powtarzają - np. Problemy, pytania czy Wzorki, schematy itd. są w wielu działach.
Może by tak przed nazwą poddziału podawać też dział? np. [szydełko] Chwalimy się
albo chociaż w skrócie [szyd] Problemy, porady. Nawet ponumerowanie działów i dodanie numerka do podddziału by urządzało - np. dział szydełko by dostał nr 1 i każdy podddział tego działu by miał nr 1 przed nazwą.
Ułatwiło i przyspieszyłoby to przeglądanie postów. Bo nie wchodziłabym w posty/techniki które mnie nie interesują/nie znam się. Przykładowo: nie mam po co wchodzić w porady frywolitkowe bo się na tym nie znam i porady nie udzielę. Wzorki też mnie nie będą interesować.
we_st - Nie 03 Mar, 2013 15:33
Też od tym od pewnego czasu myślę. Są działy, które mnie mniej interesują, a ignorować ich nie chcę. A i zdarza mi się niektóre ciekawe tematy przeoczyć, bo np są niewłaściwie opisane. Dobrze by było z tym zrobić porządek
Awenturyn - Nie 03 Mar, 2013 16:16
oj popieram popieram
tym bardziej że można dodac tą "zakładke" przy poście ale nie każdy chyba o tym pamięta
Grażyna - Nie 03 Mar, 2013 22:33
Hmm...Zawolam tylko "Matko kochana" i załamię rece... Nie wiecie nawet czego żądacie!? Kto miałby to porzadkowac i numerować? No i kiedy? A nie prosciej wejsc w interesujacy was dział i sprawdzic tylko tematy podświetlone? To szybsza droga na sprawdzenie aktualnosci niż klikanie na nieprzeczytane posty.
Przegladając "nieprzeczytane" macie dział i temat. Temat sugeruje skąd jest informacja, z jakiego działu.
Inez87 - Nie 03 Mar, 2013 22:37
jak dla mnie jest to zbędne. Wchodzę tylko w działy które mnie interesują. Gdy mi się nagromadzi innych postów to zaznaczam jako przeczytane.
Awenturyn - Wto 05 Mar, 2013 17:33
Grażynko nie załamuj rączek bo robótki na tym ucierpią
chodzi głównie o to że jak otwieram "nowe posty" to w sumie nie wiem jakiego działu dotyczą
|
|
|