Frywolitki - Przecena? kordonka Aida
Igoria - Wto 05 Lut, 2013 08:04 Temat postu: Przecena? kordonka Aida Witam,
przed chwilą weszłam sobie na stronę jednej z pasmanterii internetowej i znalazłam info, ze wyprzedają kordonek AIDA (różne kolory w zależności od grubości):
Aida 5 link - niestety, nie wiem jakie kolory są dostępne
Aida 10 link
Aida 15 link
Aida 20 link
Wydaje mi się, że ta cena jest dość atrakcyjna, bo ja w pasmanteriach internetowych widziałam je w cenach powyżej 15 zł, a to są już w okolicach 11 zł. Ale może ja się nie znam.... Jeśli niepotrzebnie robię zamieszanie - przepraszam!
Jedno co mnie (niemile) zaskoczyło to cena wysyłki - 12,00 zł.
Jednak przy zamówieniach powyżej 30 zł można odebrać towar na miejscu, w Olsztynie. Mam propozycję - może któraś dobra duszyczka , która mieszka w tych okolicach zechciałaby zrobić spis i zebrać pieniądze, a potem odebrać zamówione kordonki i wysłać je osobom zainteresowanym np. listem poleconym czy zwykłym. Cena pewnie ok. 6,00 zł, czyli dwa razy niższa! Co Wy na to????
PS. Z góry uprzedzam, ze z w/w sklepem nie mam nic wspólnego i nie działam (perfidnie) na rzecz jego reklamy!
AlaJ - Wto 05 Lut, 2013 09:12
Nawet jeżeli wysyłka jednego kordonka, a nawet dwóch zmieści się w 6 zł, to otrzymasz cenę ze zwykłego sklepu. Ja płacę 14,50 za 10 i 16,80 za 20. Nie wiem, czy warta skórka za wyprawkę.
Igoria - Wto 05 Lut, 2013 13:41
| Cytat: | | Nawet jeżeli wysyłka jednego kordonka, a nawet dwóch zmieści się w 6 zł, to otrzymasz cenę ze zwykłego sklepu. Ja płacę 14,50 za 10 i 16,80 za 20. Nie wiem, czy warta skórka za wyprawkę. |
O, toto własnie mi chodziło. Nie ma wielkiego rozeznania w cenach Aidy, dlatego wolałam z Wami to skonsultować. Trudno! Za to osoby z okolic Olsztyna mają okazję na nieco tańsze zakupy
Dzięki za odzew!
kasiek1607 - Śro 06 Lut, 2013 08:37
AlaJ, a gdzie kupujesz Aidę?
AlaJ - Śro 06 Lut, 2013 09:20
| kasiek1607 napisał/a: | | AlaJ, a gdzie kupujesz Aidę? |
W Bielsku jest wyspecjalizowana pasmanteria, która prowadzi kursy filcowania, sutaszu, frywolitek i ma wszelkie niezbędne do tego materiały.
|
|
|