Problemy, pytania - Co z tego zrobić?
maldicion - Sob 19 Sty, 2013 21:45 Temat postu: Co z tego zrobić? Od jakiegoś czasu chodzi za mną coś czerwonego i dzisiaj udało mi się kupić na promocji czerwone coś (mieszanka akrulu z nylonem)Mój jedyny problem to co z tego zrobić Jak do tej pory mój warsztat to same serwetki + jedna spódnica, a ponieważ nić jest bardzo cieńka i pozaciągana ....cóz krótko nie mam pomysłu.
Jak Wam się wydaje do czego to się nada???
http://www.fotosik.pl/pok...bf4507b055.html
mala100gosia - Sob 19 Sty, 2013 22:09
maldicion, taka włóczka to raczej na druty bo wydaje mi isę, ze na szydełku trudno było by z niej dziergac, a i efekt chyba nie byłby najlepszy. Niemniej moze ktoś inny robił coś z podobnej nici.
maldicion - Sob 19 Sty, 2013 22:29
Fakt ciężko, bo ciężka, ale robić jakoś się da. Chociaż wydaje mi się , że rzeczywiście będę miała dwa wyjścia...albo nauczyć się robić na drutach, albo wysłać draństwo do Polski, niech mamuśka kombinuje
Dziękuję za radę
czeremcha - Nie 20 Sty, 2013 12:24
A na przykład bardzo ażurowy szalik albo top? Robiony grubym szydełkiem, żeby oczka nie wychodziły ciasno, dając pętelkom szansę na pokazanie swojej urody?
Ania
Efa - Nie 20 Sty, 2013 13:31
Może jakąś chustę albo szalik filetem?
maldicion - Nie 20 Sty, 2013 14:26
Poszłam na łatwiznę....za 3 miesiące zmieniam kraj pobytu i mam tylko czas na dokończenie rozpoczętych i zaczęcie zleconych prac, więc nici już w środę wędrują do Polski, niech mama się męczy.
Zobaczymy, który z Waszych pomysłów jej się spodoba. Anka
|
|
|