Nasze prace - chwalimy się - Dani chwali sie.........
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:11 Temat postu: Dani chwali sie......... zakladam swoj wlasny temat, mysle ze tak bedzie przejzysciej-Becka bedzie miala wiecej roboty
te jajka juz widzialyscie-
-duze jest jajkiem akrylowym otwieranym, drukarka troche nawalala i schematy sa niewyrazne, moze kiedys zmyje to i zrobie nowe
-male to wydmuszka z naklejonym schematem chyba po polsku jest to znane jako scraby czy cos tam, otworki wycinalam mala wiertarka-smierdzialo jak u dentysty
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:15
byl sobie bialy tablet-stolik przylozkowy wiec go troche umodnilam, bez zadnych krakow czy cieniowan bo by bylo za duzo , a tak wyglada jak regionalny, wiosna bedzie jeszcze kilka razy lakierowany bo narazie to za bardzo smierdzi w domu
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:17
jajko wydmuszka z zajaczkami, podmalowane farbami plakatowami aby wygladalo za caloscia-wymaga jeszcze kilku warstw lakieru-niestety
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:20
jaja-wydmuszki z kotkami,wyciete dziurki i udekorowane lakierem 3D i pisakiem i czekaja na wiecej lakieru
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:22
mala kolekcja-talerz jeszcze do poprawki i wypalenia w piecu
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:23
jajko z zajacem-podmalowane aby utworzyc calosc-pierwszy raz bawilam sie z krakiem dwuskladnikowym-cos nie tak poszlo , bo nie moglam wetrzec proszku, jak wycieralam gabka to sie zcieral, po lakierowaniu wyglada troche lepiej-no ale pierwsze koty za ploty-czeka na lakierowanie hurtem
no Becka chyba dosyc sie nachwalilam CO? czekaja jeszcze jajca akrylowe, wydmuszki, gesie(2-jeszcze w Polsce), skrzynka na smarkatki i do cherbaty i takie cos z szufladka-a wiec jeszcze troche pochwale. A ty moderatorka zrob kurs lopatologiczny jak to jest z tymi krakami ile, jak i kiedy i czego.................
Dani - Nie 26 Lut, 2006 19:24
jajko akrylowe-mialam podcieniowac ale hurtowo malowalam na bialo i z rozpedu polecialam po jajcu-tak musi juz zostac-trudno
maranta - Nie 26 Lut, 2006 20:11
Dani, zatkało mnie... tyle wspaniałości
Ja się jeszcze bronię, ciekawe kiedy polegnę, bo coraz bardziej te cuda na mnie działają i deku i karteczki i... rany
Na razie kończę sweterek na drutach dla mamy. Mam zaczętą serwetkę (makrama szydełkowa) i inną bluzeczkę szydełkową, ale te Wasze jaja... kurcze, chyba się złamię
Bećka - Nie 26 Lut, 2006 20:52
No Danuśkaaaaaaaaaaa powaliłaś mnie na obie łopatki
Jestem pod wielkim wrażeniem, śliczne prace
Co do kraka dwuskładnikowego to:
jeśli chcesz spękanie większe to step 1 craka nakładasz grubo! a step dwa umiarkowanie ale nie za cienko!
jeśli chcesz mieś spękania drobniutkie jak na starej porcelanie wtedy nakładasz step 1 z umiarem, raczej cienko a step 2 tak jak wyżej
Izawi - Pon 27 Lut, 2006 08:48
Dani, to jużnawet nie jest kurnik, a cała ferma. Chyba nie możesz spać po nocach. A jaja świetne
terenia - Śro 01 Mar, 2006 18:40
Dani
Tak jak obiecałam, przyszłam pooglądać Twoje nowości.
Znam Twoje plastyczne zdolności, więc mniej więcej wiedziałam co mnie czeka
Cudności i w dodatku, aż tyle
Dani - daj sobie spokój z pracą, otwórz galerię ze swoimi pracami.
Anonymous - Pon 06 Mar, 2006 23:06
nie jestem na 100%zadowolona, czeka mnie jeszcze lakierowanie, przycieranie, domalowywanie, lakierowanie-no moze wtedy bede juz zadowolona-ale juz dzis wam pokazuje moje wyczyny, bo na czyms sie trzeba uczyc-jak mowia niemcy- Übung macht den meister-czyli praktyka czyni mistrzem
na poczatek pudelko na moje frywolitkowe przybory-takie podstarzale, bo czesto urzywane
hustecznik-czeka na lakierowanie i ostateczny szlif
i 2 jajca-trzeba jeszcze wylakierowac jak nalezy-to takie pruby z krakiem co bedzie jak naloze mniej lub wiecej-i juz wiem, widze efekty :nie:
,
Dani - Pon 06 Mar, 2006 23:07
ten gosc to bylam ja-zawsze zapomne ze trzeba sie logowac
ewaluc - Pon 06 Mar, 2006 23:27
Dani śliczności super,
bardzo mi się podobają Twoje prace
Bećka - Wto 07 Mar, 2006 11:48
Danusia BRAWO widze że rozkręcasz się na całego
Anna B. - Sob 08 Kwi, 2006 19:13
Ojej! Dani, aleś się rozpędziła!
Ależ Ty masz pomysły! Jeju!!!!
Dani - Pią 14 Kwi, 2006 21:00
jajka z ptaszkami
kolorowe, to zlote to taki dziwny mieniac sie i zmieniajacy pod roznym katem lakier dlatego wyglada jak zle pomalowane
kwiatowe
,
i cala kolekcja
Dani - Pią 14 Kwi, 2006 21:03
jajo strusie-jeszcze mokre i narazie tylko3 warstwy lakieru :mruga: -nie cierpie lakierowac :devil:
,
Dani - Pią 22 Wrz, 2006 21:21
Rety, ale zaniedbalam to forum .........dawno nic nie pokazywalam ,a kilka pierdulek sie pojawilo
oto kula ogrodowa-stoi w rozach u mojej przyjaciolki
, , ,
moja kotka ja pochwalila, wiec chyba moze byc
http://img132.imageshack....dscn21480zf.jpg
Dani - Pią 22 Wrz, 2006 21:28
skrzyneczka zmieniajaca kolory
, , ,
Dani - Pią 22 Wrz, 2006 21:29
kula w bratki-czeka na dalsze lakierowanie
, ,
Dani - Pią 22 Wrz, 2006 21:32
fiolkowy komplecik szklany-jeszcze do lakierowania