To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Szale i chusty - nauka na drutach-komplecik

siebusania - Czw 31 Maj, 2012 19:12
Temat postu: nauka na drutach-komplecik
witam
zanim opanowalam technike szydełkowania robilam troche na drutach, kiedy moja mala kruszynka byla jeszcze w brzuszku a ja nie wiele moglam juz wykonywac.
w zimowe wieczory powstal sobie taki kompecik
ja nie jestem nim zachwycona wiec lezy gdzies na dnie szafy gleboko schowany dla kruszynki powstal pieknieszy ale nie chcialo mi sie robic fotek

podziwiam tych co robia te piekne rzeczy na drutach

siebusania - Pon 09 Lip, 2012 10:22

a to komplet dla mojej kochanej zabeczki niestety na zdjeciu nie wyszedl odpowiedni kolor
bryanka0 - Pon 09 Lip, 2012 10:31

radocha Brawo-od czegoś trzeba zacząć.Czekamy na następne prace,niedługo nastaną "chłody"i będą jak znalazł. cool
siebusania - Pon 09 Lip, 2012 11:26

bryanka0, dziekuje cmok
Kelmuska - Pon 16 Lip, 2012 15:24

siebusania, widzę, że nie tylko szydełko ale i druty nie są Tobie obce. Dziergaj i pokazuj cool
siebusania - Pon 16 Lip, 2012 17:05

Kelmuska, to tylko takie podstawy nie przepadam za drutami tylko dlatego wzielam druty do reki bo nie moglam dokupic odpowiedniego szalika do czapki, zima byla sroga a w ciazy trzeba bylo sie cieplutko ubierac no i kruszynka urodzila sie w zimie a dla takich maluszkow ciezko kupic ciepla czapeczke
Kelmuska - Pon 16 Lip, 2012 17:33

siebusania, oj wiem coś o tym, bo sama rodziłam w grudniu, brrrrrrrr. Strasznie zimno było kazanie
siebusania - Wto 17 Lip, 2012 08:53

moja kruszyna urodzila sie w styczniu i akurat popadlo na te najwieksze tego roczne mrozy brr jak sobie pomysle to az mi zimno