Nasze spotkania - Spotkania Małopolanek w Krakowie
7Kasiulek7 - Pon 28 Maj, 2012 14:43 Temat postu: Spotkania Małopolanek w Krakowie Witam,
Piszę troszkę w imieniu Grodzi z bloga Kuźnia Upominków , która pewnego dnia zapragnęła nauczyć się szydełkować i założyła bloga dla kobiet z Małopolski, które same coś tam ręcznie tworzą.
Odbyły się już dwa spotkania w Krakowie na Kurdwanowie.
O kolejnym będzie można niedługo przeczytać na tymże blogu: http://malopolankitworza.blogspot.com/ , a dotyczyło będzie sutaszu.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy
makramka - Pon 28 Maj, 2012 20:14
A będzie się działo oj będzie
skrzacik - Pon 02 Lip, 2012 12:08
Szanowne Panie i Panowie,
spotykamy sie w dniu zburzenia Bastylii ale nic nie bedziemy burzyc. Wręcz przeciwnie bedziemy sie wspierac, uczyc i pokazywac cuda, ktore powstaly w minionym miesiacu.
Jesli wierzyć prognozom dlugoterminowym, nie bedzie łatwo. Afrykańskie upały maja sie nami opiekowac ad do połowy licpa, wiec prosze o przytarganie duzo wody mineralnej (gazowanej i nie, wedle upodoban), soki i owoce do przegryzienia.
Do zobaczenia 14 licpa o 16 w Klubie Borsuczek przy ul. Brosuczej 12 w Krakowie
Zawsze do waszych usług
gryzipiórek
ps. dla wszystkich, którzy sa 'nowi' spotkania te odbywaja sie nieprzerwanie od 10 lat. kazdy moze przyjsc, pokazac swoje prace, zaproponowac nauke nowych technik etc.
luna1202 - Wto 03 Lip, 2012 09:36
Uuuuu, a ja wtedy będę (mam nadzieję) nad morzem No nic może następnym razem
skrzacik - Czw 05 Lip, 2012 16:33
| luna1202 napisał/a: | Uuuuu, a ja wtedy będę (mam nadzieję) nad morzem No nic może następnym razem  |
nic nie szkodzi, kolejne spotkanie w sierpniu, a dokladny termin napewno podam w grupie postow dotyczacych spotkan w krakowie
siebusania - Czw 05 Lip, 2012 18:46
ja jak bym tylko mogla to bym chetnie pszyszla bo do karkowa mam rzut beretem ale dzieciaczki malutkie i same nie zostana zycze udanego spotkania
|
|
|