Poznajmy się - Przywitajmy się ;)
Dżastii - Pon 14 Maj, 2012 12:10 Temat postu: Przywitajmy się ;)
Witam wszystkich serdecznie Wczoraj koleżanka pokazała mi to forum i oto tu jestem.
Widziałam jakie piękne rzeczy prezentujecie. Jestem zachwycona talentem i chęcią pomocy.
Całuję gorąco wszystkich
Paddington - Pon 14 Maj, 2012 13:39
Dżastii, witaj, ciekawy wvatarek czy on oznacza, że pora zimowo-gwiazdkowa jest Twoją ulubioną? A która część działania jest Tobie najbliższa- xxx, szydełko, druciaki, czy może sutasz? Chwal się koniecznie.
Pozdrawiam serdecznie
Dżastii - Pon 14 Maj, 2012 14:15
Tak pora zimowo-gwiazdkowa jest moją ulubioną, bo radosną świecącą i w sumie najwięcej pracy mam wówczas
Chyba nie mam jakiegoś ulubionego, chociaż na chwilę obecną najlepiej mi wychodzą karczochy Przed Bożym Narodzeniem zaczęłam szydełkować i to też bardzo lubię (mam mojego mistrza- babcię). Robiłam biżuterię z koralików, ale mam w tej działalności mały przestój (tak półroczny mniej więcej ). Ostatnio koleżanka sprezentowała mi prześliczną bransoletkę( sznur szydełkowo - koralikowy), czego też chcę się nauczyć. Trochę zaczynałam sutasz, ale to trudniejsze niż myślałam i też mam przerwę. Mam w planach nauczyć się decoupage, ale chyba mi nie starcza czasu na to wszystko czego chciałabym się nauczyć.
Tylko za druty chyba się nie będę brała, bo to chyba zbyt dalekie od moich umiejętności
Kelmuska - Wto 15 Maj, 2012 00:04
Witaj Dżastii wśród miłośniczek robótek wszelakich
|
|
|