Konkursy, zabawy, wymianki... - Galeria Złotej Rybki
beacia-24 - Nie 15 Kwi, 2012 22:35 Temat postu: Galeria Złotej Rybki "Galeria Złotej Rybki"
Stworzona została na potrzeby zabawy "Maranciakowa Złota Rybka" by każdy obdarowany mógł anonimowo podziękować swojemu darczyńcy za niespodziankę wpisując kilka słów i wstawiając zdjęcie.
W wątku tym nie umieszczamy innych komentarzy, gdyż stanowi on tylko sygnał dla obdarowującego, że przesyłka dotarła do adresata.
lamika88 - Wto 22 Maj, 2012 22:07
Czyli będę pierwsza Mogę napisać tylko tyle, ze dostałam paczuszkę i wiem od kogo Niestety nie widziałam jej na własne oczka bo jestem na studiach i do domku dotrę dopiero w piątek ale przez telefon mama zdała mi szczegółową relację Tak więc bardzo dziękuję mojej Złotej rybce za śliczne prezenty A zdjęcie dorzucę jak już dotrę do domu i wtedy dopiszę coś więcej tylko nie chciałam żeby moja Złota Rybka martwiła się, że paczka zaginęła
Edit: 25.05.2012
Dotarłam do domku i dorwałam się do mojej paczuszki Oj tak jedna wielka niespodzianka... Na pierwszy ogień pięknie pachnące i wygalające jak marzenie mydełko - już zagościło w mojej szufladzie
Następnie piękna dama na miotle - storczyk bardzo ucieszył się z jej towarzystwa a zazdrośnicy gapią się w okno
Następnie kubek, przez który buzia cieszy mi się od ucha do ucha - trzeba zacząć zalecana terapię
Dodam tylko, że padł mi aparat i niektóre zdjęcia są robione telefonem... I nie zrobiłam zdjęcia drugiej strony kubka a jest n a nim wzorek chyba właśnie na motylka i gotowy motylek... A w środku kubka...
Zrobiłam z nich sobie girlandę na okno i fruwają teraz przy szybie Kolejna rzecz, która będzie wzbudzać zazdrość sąsiadów
Więc moja kochana Złota Rybko - Ty dobrze wiesz, że ja wiem kim jesteś i że pewnie wszyscy inni też będą wiedzieć... Bardzo Ci dziękuję za całą masę frajdy i uśmiechu na twarzy
Apak - Czw 24 Maj, 2012 21:06
Złota Rybka się napracowała, przepłynęła cały ocean i przyniosła mi CUUUUDNY PREZENT!!!! W grubaśnej kopercie znalazłam przepiękny obrus na mój mały stoliczek - po prostu arcydzieło! Zrobiony z cieniutkiej nitki, przez co jest delikatny i finezyjny. Majstersztyk! Wzór prześliczny - moim zachwytom nie ma końca! Już jest na stoliku i zostanie tam na długo
Kochana Złota Rybko! Sprawiłaś mi OGROMNIASTĄ radość, mam na twarzy uśmiech niemal dookoła głowy i co spojrzę na stoliczek, to mi serducho skacze z radości. Tysiąckrotnie Ci dziekuję i ściskam bardzo, bardzo mocno!!!!!
Runa - Pią 25 Maj, 2012 21:34
I ja dostałam prezent od bardzo pracowitej Złotej Rybki
Muszę napisać, że jest to jeden z piękniejszych prezentów jaki kiedykolwiek dostałam I dzisiaj jestem najszczęsliwszą osobą na świecie
Przepiękna chusta o jakiej marzyłam od dawna
I przepiękne frywolitkowe zakładki, białą porwała od razu moja trzyletnia córka mówiąc "będę miała teraz śliczną zakładkę " musze jakoś ją przejąć ale niech się na razie nacieszy a druga już zastąpiła papierową
Zdjęcia nienajlepsze ale ciemno już a ja chyba nie jestem najlepszym fotografem ale musiałam się pochwalić prezentami.
Złota Rybko postokroć dziękuję Jestem tak szczęsliwa, że brak mi słów a chusta będzie miała jutro swoją imprezową prezentację Tylko boję się ją zblokować żeby nie zepsuć - doradźcie jak to zrobić
Violetta21 - Pon 17 Wrz, 2012 11:04
Moja radość była ogromna jak dostałam to co mi się marzyło
Takie cuda dostałam od Uli42
Ulu kochana dziękuje z całego serduszka
|
|
|